Alek Boldvin

Kim Besindžer progovorila o Boldvinu: Alek je čudan

Kim Besindžer podijelila je s javnošću probleme koje je imala sa bivšim suprugom Alekom Boldvinom u jednom od rijetkih intervjua, za "Red Table Talk", koji je emitovan u srijedu.

Kim Besindžer progovorila o razvodu od Aleka Boldvina

Glumica, Kim Besindžer, govori o raskidu sa Alekom Boldvinom i o tome kako je to uticalo na njihovu kćerku, Irland Boldvin.

Objavljen snimak kada Boldvin saznaje da je preminula Halina Hačins

Objavljen je snimak razgovora tokom kog glumac Alek Boldvin saznaje da snimatelj Halina Hačins, koju je upucao, nije preživjela.

Evo šta je Alek Boldvin radio prije nego što je usmrtio Halinu

Legendarni glumac, Alek Boldvin tokom snimanja filma, upucao je ženu, dok je jednog muškarca ranio na setu.

Alek Boldvin tvrdi da je oslobođen krivice za ubistvo Haline Hačins

Holivudski glumac Alek Boldvin tvrdi da je oslobođen krivice zbog smrti snimateljke Haline Hačins, koju je slučajno usmrtio na setu filma "Rust".

Evo kako je kažnjena producentska kuća za smrtonosni pucanj Aleka Boldvina

Biro za zdravlje i bezbjednost na radnom mjestu Novog Meksika danas je izrekao maksimalnu moguću finansijsku kaznu od 137.000 dolara kompaniji za proizvodnju filmova zbog propusta u bezbjednosti vatrenog oružja na snimanju filma "Rust" (Rdja) u oktobru prošle godine, kada je jedan član ekipe poginuo od revolvera u ruci glumca i producenta Aleka Boldvina.

Alek Boldvin proslavio rođendan, supruga mu uputila emotivnu čestitku

Glumac Alek Boldvin proslavio je 64. rođendan, a od supruge je dobio ohrabrujuću poruku.

Alek Boldvin progovorio o tragičnom događaju na snimanju filma

Život holivudskog glumca Aleka Boldvina zauvijek će ostati obilježen stravičnom nesrećom koja se dogodila u toku prošle godine na snimanju filma “Rust”.

Boldvinova supruga se povlači sa društvenih mreža

Ona je ovu odluku donijela nekoliko dana nakon što je porodica Haline Hačins, koja je ubijena na snimanju filma kada je Boldvinov rekvizit "opalio", podnijela tužbu protiv njenog supruga.

Novi detalji: Boldvin ispalio hitac, ali nije povukao obarač?

Okružna tužiteljka Santa Fea, Meri Karmak Altviz, rekla je za "Veniti fer" da je u decembru gledala intervju Aleka Boldvina (63) za ABC i rekla kako smatra da glumac nije povukao okidač koji je usmrtio Halinu Hačins.

Porodica ubijene Haline Hačins tužila Boldvina

Porodica Haline Hačins, snimateljke koja je ubijena tokom snimanja flma "Rust", tužila je glumca Aleka Boldvina koji je u nju ispalio metak i producente filma, navodeći da je njihovo nepromišljeno zanemarivanje pritužbi u vezi sa bezbjednošću dovelo do njene smrti.

Alek Boldvin: Nisam povukao okidač

Slavni glumac Alek Boldvin tvrdi da nije povukao okidač pištolja kojim je na snimanju filma Rust ubijena snimateljica, prema dijelovima intervjua koji će biti uskoro emitovan.

Nova tužba u slučaju Boldvin: "Namjerno nanošenje povrede"

Član ekipe sa snimanja filma "Rast" navela je u tužbi da scenariom nije bilo predviđeno da se puca iz pištolja tokom probe scene sa Alekom Boldvinom, prenosi "Holivud reporter".

Podnesena privatna tužba protiv Aleka Boldvina

LOS ANÐELES - Jedan član ekipe filma "Rđa" koji je prošlog mjeseca prisustvovao kobnoj pucnjavi tokom snimanja jedne scene podnio je tužbu za nesavjesno ponašanje protiv glumca Aleka Boldvina i producenta filma.

Oglasio se asistent režisera koji je Boldvinu dao pištolj

LOS ANÐELES - Asistent režisera Dejv Hols koji je holivudskom glumcu Aleku Boldvinu dao pištolj sa bojevom municijom prvi put se danas oglasio o snimanju filma u kojem je ubijena direktorka fotografije Halina Hačins, a režiser Džoel Souza ranjen.

Najčitanije