Alek Boldvin

Alek Boldvin: Nisam povukao okidač

Slavni glumac Alek Boldvin tvrdi da nije povukao okidač pištolja kojim je na snimanju filma Rust ubijena snimateljica, prema dijelovima intervjua koji će biti uskoro emitovan.

Nova tužba u slučaju Boldvin: "Namjerno nanošenje povrede"

Član ekipe sa snimanja filma "Rast" navela je u tužbi da scenariom nije bilo predviđeno da se puca iz pištolja tokom probe scene sa Alekom Boldvinom, prenosi "Holivud reporter".

Podnesena privatna tužba protiv Aleka Boldvina

LOS ANÐELES - Jedan član ekipe filma "Rđa" koji je prošlog mjeseca prisustvovao kobnoj pucnjavi tokom snimanja jedne scene podnio je tužbu za nesavjesno ponašanje protiv glumca Aleka Boldvina i producenta filma.

Oglasio se asistent režisera koji je Boldvinu dao pištolj

LOS ANÐELES - Asistent režisera Dejv Hols koji je holivudskom glumcu Aleku Boldvinu dao pištolj sa bojevom municijom prvi put se danas oglasio o snimanju filma u kojem je ubijena direktorka fotografije Halina Hačins, a režiser Džoel Souza ranjen.

Alek Boldvin prvi put pred kamerama o ubistvu Haline Hačins

LOS ANÐELES - Holivudski glumac Alek Boldvin prvi put je, pred kamerama, govorio o pucnjavi tokom snimanja filma "Rđa" (Rust), kada je ubijena direktorka fotografije Halina Hačins.

Kćerku Aleka Boldvina nakon svega zasipaju uvredama i prijetnjama

Ajerland, kćerka Aleka Boldvina, otkrila je da je bombardovana uvredljivim porukama otkako je njen otac slučajno upucao i ubio Halinu Hačins na snimanju filma "Rust".

Pomoćnik reditelja filma "Rust" priznao: "Nisam provjerio sve metke"

Pomoćnik reditelja filma "Rust", koji je Aleku Boldvinu predao pištolj kojim je kasnije glumac nenamjerno ubio direktoricu fotografije, priznao je danas da nije provjerio sve metke u oružju kojim je upucana Halina Hačins.

Tužilac o slučaju Boldvin: Moguće krivične prijave

VAŠINGTON - Američki tužilac okruga Santa Fea, Meri Karmak Altvajas, poručila je da nisu isključene krivične prijave za smrtonosnu pucnjavu glumca Aleka Boldvina na snimanju filma "Rust".

Trampov sin prodaje majice sa natpisom "Alek Boldvin ubija ljude"

Donald Tramp Jr, sin bivšeg američkog predsjednika Donalda Trampa, posljednjih dana je na meti osuda javnosti jer prodaje majice sa skandaloznim natpisom.

Oglasila se supruga Aleka Boldvina

Supruga Aleka Boldvina Hilarija odlučila je da progovori nakon incidenta na setu prilikom kog je poginula direktorka fotografije Halini Hačins.

Najčitanije