Aleksandar Čeferin

Čeferin ponovo zaprijetio preostalim članovima Superlige

Predsjednik UEFA Aleksandar Čeferin obratio se preostalim članovima Superlige.

"Rekao sam im: 'Dajte mi 24 sata i Superliga više neće postojati'"

Predsjednik UEFA Aleksandar Čeferin za slovenačke medije je govorio kroz šta je sve prošao u posljednjih nedjelju dana.

"Gdje ste bili prije Fergusona? Ko bi bio u Superligi prije 30 godina"

Predsjednik Evropske fudbalske unije Aleksandar Čeferin u svom današnjem govoru prilikom kritike osnivanja Superlige pomenuo je i Crvenu zvezdu, ali i brojne klubove iz istočne Evrope.

Zeljković najavio dolazak Čeferina u BiH

Nakon današnjeg sastanka Izvršnog odbora UEFA, a prije sutrašnjeg kongresa, Aleksander Čeferin, predsjednik krovne evropske fudbalske organizacije, sastao se sa delegacijom Nogometnog/Fudbalskog saveza BiH na čelu s predsjednikom Vicom Zeljkovićem.

Čeferin: Uvijek navijam za reprezentacije iz našeg regiona

Fudbalski savez Srbije obeležio je veliki jubilej, 100 godina postojanja, a specijalni gost na svečanosti u Narodnom pozorištu u Beogradu, bio je i predsednik Evropske fudbalske asocijacije (UEFA) Aleksander Čeferin.

Čeferin Srbiji: Čekamo vas na Euru

Prvi čovjek Evropske fudbalske unije (UEFA) Aleksandar Čeferin čestitao je večeras Srbiji 100 godina od osnivanja Saveza i zemlji, kako je naveo, fudbalskih virtuoza, poželio plasman na EURO 2020.

Čeferin: VAR nije dobar, mora nešto da se mijenja

Predsednik Evropske fudbalske unije (UEFA) Aleksandar Čeferin izjavio je da nije zadovoljan efektima uvođenja video tehnologije (VAR) i da je neophodno napraviti promjene.

Dječak klizećim startom srušio Čeferina

Zanimljiva scena desila se na revijalnoj utakmici slovenačke mladeži i bivših fudbalskih zvijezda, poput Luisa Figa, Florana Malude Milenka Aćimovića, na kojoj je učestvovao i predsjednik UEFA Aleksander Čeferin.

Predsjednik FS Francuske pokušava da smiri nesuglasice Makrona i Čeferina

Predsjednik Fudbalskog saveza Francuske Noel Le Gre rekao je da će Francuska biti disciplinovana, poslije nesuglasica predsjednika države i predsjednika Evrospke fudbalske unije (UEFA).

Čeferin: Svi će morati da ugoste Kosovo

Predsjednik UEFA Aleksandar Čeferin je u Bakuu izjavio da će sve države članice UEFA morati da ugoste reprezentaciju samoproglašene države Kosovo.

Najčitanije