Aleksandar Đorđević

Ðorđević potvrdio: Tačno je, odlazim

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Ðorđević potvrdio je danas u Pekingu, poslije pobjede protiv Češke i osvajanja petog mjesta na Mundobasketu u Kini, da napušta tu funkciju.

Ðorđević: Protiv Češke pristup kao protiv Amerikanaca

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Ðorđević izjavio je da u meču za peto mjesto na Mundobasketu protiv Češke očekuje isti pristup kao protiv Amerikanaca.

Đorđević: Popovič rekao da smo gomila gubitnika, u pravu je

Selektor reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević je prenio dio svog razgovora sa američkim kolegom Gregom Popovičem.

Ðorđević: Protiv Amerikanaca za ponos

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Ðorđević izjavio je da će duel protiv Amerikanaca u borbi za plasman od 5. do 8. mjesta na Svjetskom prvenstvu biti duel za prestiž i ponos.

Ðorđević: Svi su krivi za ovo, ja na prvom mestu

Selektor košarkaša Srbije Aleksandar Ðorđević, poslije poraza od Argentine u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva, rekao je da je tim podbacio u najvažnijoj utakmici na turniru.

Ðorđević pred Argentinu: Najvažnija utakmica

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Ðorđević, pred sutrašnji meč sa Argentinom u četvfinalu Svjetskog prvenstva u Kini, rekao je da je njihov rival igra lijepu košarku i da njegovi košarkaši moraju da uđu mirno u meč.

Đorđević: Bogdan bi hteo da je na terenu 42 minuta

Selektor Srbije Aleksandar Đorđević analizirao je narednog protivnika Srbije Portoriko i pričao o minutaži svojih izabranika.

Ðorđević poslije Italije: Kamenčić gradi kuću

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Ðorđević, poslije pobjede nad Italijom (92:77) na Svjetskom prvenstvu u Kini, priznao je da njegov tim može bolje, ali i da u ovom trenutku ne traži perfekciju.

Đorđević: Kakva je nama korist od ovakvih utakmica

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević rekao je da je njegova ekipa u meču protiv Filipina imala dobar pristup.

Centar Angole izbjegava Đorđevića: Pokušao sam da ne pričam s njim

Centar Angole Janik Moreira vjerovatno najbolje poznaje srpsku košarku od svih igrača afričke selekcije.

Najčitanije