Aleksandar Đorđević

Ðorđević: Pokazali kvalitet, ali možemo još bolje

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Ðorđević, poslije pobjede protiv Grčke u Atini i osvajanja Akropolis kupa, izjavio je da je ekipa pokazala kvalitet, ali i da može još bolje.

Selektor SAD-a: Ðorđević heroj Evrope, ima sistem u Srbiji

Selektor reprezentacije SAD Greg Popovič pohvalno je govorio o reprezentaciji Srbije i poručio da je pod vođstvom Aleksandra Ðorđevića postavljen uspješan sistem.

Đorđević: Teodosić nije otpisan

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević rekao je poslije druge pobjede Orlova nad Litvanijom u okviru priprema za Svjetsko prvenstvo da status Miloša Teodosića još uvijek nije definitivan.

Đorđević: Teodosić osetio bol u stopalu, zabrinut sam

Selektor srpskih košarkaša Aleksandar Đorđević rekao je da je zabrinut zbog Miloša Teodosića i da se nada da povreda nije teža.

Nikola Kalinić: Zameram Saletu što me nije zvao

Srpski košarkaš Nikola Kalinić izjavio je da ga je pogodilo izostavljanje sa spiska reprezentacije za Svjetsko prvenstvo u Kini i da zamjera selektoru Aleksandru Đorđeviću što ga nije zvao prije objavljivanja odluke.

Ðorđević: Uradiću sve da pobedimo SAD i šokiramo svet

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Ðorđević izjavio je da će, uprkos brojnim otkazima, selekcija SAD biti prvi favorit na Svjetskom prvenstvu u Kini, ali da je uvjeren da njegov tim može da šokira svijet.

Đorđević skratio spisak, otpali Kalinić i Nedović

Selektor muške seniorske reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević objavio je skraćeni spisak od 18 imena igrača koji će početi pripreme za Svjetsko prvenstvo u Kini (31. avgust–15. septembar 2019).

Ðorđević: Na pogrešan način se borimo za Nakića

Selektor košarkaša Srbije Aleksandar Ðorđević demantovao je navode da je mladi košarkaš Real Madrida Mario Nakić definitivno odlučio da igra za reprezentaciju Srbije.

Đorđević: Ne sećam se osećaja osvajanja trofeja kao igrač

Trener bolonjskog Virtusa Aleksandar Đorđević, nakon osvajanja FIBA Lige šampiona, izjavio je da je presrećan najviše zbog ljudi iz kluba.

Komšić poručio ambasadoru Srbije: Drvar nikada nije bio srpski grad

SARAJEVO – Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić reagovao je na izjavu ambasadora Republike Srbije u BiH Aleksandra Đorđevića, kojeg su, iz njegovog kabineta nazvali nediplomatskim.

Najčitanije