Aleksandar Đorđević

Ðorđević: Na pogrešan način se borimo za Nakića

Selektor košarkaša Srbije Aleksandar Ðorđević demantovao je navode da je mladi košarkaš Real Madrida Mario Nakić definitivno odlučio da igra za reprezentaciju Srbije.

Đorđević: Ne sećam se osećaja osvajanja trofeja kao igrač

Trener bolonjskog Virtusa Aleksandar Đorđević, nakon osvajanja FIBA Lige šampiona, izjavio je da je presrećan najviše zbog ljudi iz kluba.

Komšić poručio ambasadoru Srbije: Drvar nikada nije bio srpski grad

SARAJEVO – Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić reagovao je na izjavu ambasadora Republike Srbije u BiH Aleksandra Đorđevića, kojeg su, iz njegovog kabineta nazvali nediplomatskim.

Ovo su kćerke Saše Đorđevića

Aleksandar Saša Đorđević koji se proslavio na košarkaškom terenu, sa suprugom Sekom Đorđević ima dvije kćerke, Taru i Tesu. Starija nasljednica Tara rođena je u Barseloni.

Đorđević: Poštujemo svakog rivala, cilj je medalja

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević rekao je juče da poštuje svakog rivala u grupi na Svjetskom prvenstvu, ali je istakao da je cilj nacionalne selekcije u Kini isti kao i na svakom takmičenju, a to je borba za medalju.

Đorđević novi trener Virtusa iz Bolonje

BEOGRAD - Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević novi je trener ekipe Virtusa iz Bolonje, saopštio je večeras ovaj italijanski klub.

Ðorđević zvanično preuzeo Virtus iz Bolonje

OLONJA - Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Ðorđević zvanično je večeras imenovan za novog trenera Virtusa iz Bolonje, saopštio je italijanski klub.

Virtus želi Ðorđevića za trenera

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Ðorđević ponovo se nalazi na listi želja Virtusa iz Bolonje, prenose italijanski mediji.

Višković sa Đorđevićem: Potvrđuje se uspješna saradnja Srbije i Srpske

BANJALUKA – Radovan Višković, predsjednik Vlade Republike Srpske, primio je danas, u svom kabinetu, u nastupnu posjetu ambasadora Republike Srbije u BiH Aleksandra Đorđevića.

Đorđević: Svaki put gledamo u pasulj ko će da dođe

Selektor Srbije Aleksandar Đorđević rekao je da su njegovi košarkaši u meču protiv Estonije dala sve od sebe, da su presudile greške.

Najčitanije