Aleksandar Đorđević

Ðorđević: Veliki izazov pred nama u Grčkoj

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Ðorđević pred gostovanje Grčkoj u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Kini izjavio je da ekipu očekuje veoma veliki izazov i ocijenio da je prednost rivala uigranost jer dugo igraju zajedno.

Ðorđević: Bjelica je majstor, drago mi je što je ponovo u timu

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Ðorđević kaže da sa velikim optimizmom čeka duele sa Grčkom i Estonijom u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo, iako žali što su pojedini igrači moraju da otkažu.

Ðorđević: Više ne vidim razlog da se kaže 'ne'

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Ðorđević kaže da ne vidi razlog otkazivanja košarkaša za nastup u drugom krugu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo i da vjeruje da će na raspolaganju ima snažan sastav.

Ðorđevićev novi spisak za kvalifikacije i turnir u Kini

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Ðorđević objavio je spisak kandidata za takmičenje u četvrtom, petom i šestom "prozoru" kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Kini 2019. godini.

Virtus želi Ðorđevića za trenera

BOLONJA - Selektor košarkaške reprezentacije Srbije, Aleksandar Ðorđević, tek što je prije 10 dana smijenjen u minhenskom Bajernu, dobio je poziv italijanskog Virtusa iz Bolonje, javlja Gazeta delo Sport.

Đorđević o otkazu u Bajernu: Neshvatljiva ljubomora menadžmenta

Selektor košarkaša Srbije Aleksandar Đorđević otvorenim pismom obratio se javnosti poslije šokantnog raskida saradnje sa njemačkim Bajernom.

Đorđević više nije trener Bajerna

Selektor reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević više nije trener Bajerna iz Minhena. Rukovodstvo Bavaraca otpustilo je kompletan stručni štab, potvđeno je iz kluba.

Ðorđević: Fokus na Njemačku, očekujem podršku navijača

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Ðorđević uoči gostovanja Njemačkoj i Austriji u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Kini izjavio je da je zadovoljan energijom koju su pokazali njegovi igrači na pripremama i utakmicu u Frankfurtu označio kao najvažniju do sada.

Ðorđević objavio spisak, ponovo bez igrača iz Evrolige

Selektor reprezentacije Srbije Aleksandar Ðorđević saopštio je spisak košarkaša za mečeve protiv Austrije i Njemačke u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo na kome opet nema nijednog iz Evrolige.

Đorđević: Jednog dana vodiću Italiju

Selektor Srbije i trener minhenskog Bajerna Aleksandar Đorđević uveren je da će jednog dana voditi reprezentaciju Italije.

Najčitanije