Aleksandar Đorđević

Stevandić razgovarao sa Đorđevićem

BANJALUKA - Predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić razgovarao je danas u Sarajevu sa ambasadorom Srbije u BiH Aleksandrom Đorđevićem o odnosima Republike Srpske i Srbije.

Đorđević: Teo daje i traži mnogo, nekad smo u sukobu

Trener košarkaša Virutsa Aleksandar Đorđević je u razgovoru za jednu Fejsbuk stranicu u uživo uključenju govorio o Bolonji, svojim trenerskim filozofijama ali i o odnosu sa Milošem Teodosićem s kojim je, kako je rekao, ponekad u sukobu.

"Ovo je udarac za čovječanstvo"

Trener košarkaša Virtusa iz Bolonje Aleksandar Đorđević pričao je o aktuelnog situaciji u vezi s virusa korona.

Čović i Đorđević: Saradnja ključna u borbi protiv virusa korona

SARAJEVO - Predsjedavajući Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH Dragan Čović I ambasador Srbije u BiH Aleksandar Đorđević, zaključili su danas da je potrebno veće razumijevanje i saradnje prilikom suzbijanja virusa i zaštite zdravlja stanovništva.

Koncert gitariste Hadži Đorđevića održan u Banskom dvoru

U Koncertnoj dvorani Banskog dvora sinoć je održan koncert gitariste Aleksandra Hadži Đorđevića.

Đorđević tuži Panatinaikos zbog 350.000 evra

Aleksandar Đorđević, srpski trener i proslavljeni košarkaš, tužiće svoj bivši klub Panatinaikos zbog neisplaćenog ugovora.

Kako je Đorđević ubijedio Tea da dođe u Bolonju

Košarkaški trener Aleksandar Đorđević odmorio je glavu, dušu i tijelo od Svjetskog prvenstva, oprostio se od nacionalnog tima i spreman preuzeo Virtus iz Bolonje. Poslije četiri kola, Saletova ekipa je neporažena u prvenstvu Italije, a na parketu je predvode iskusni srpski internacionalci Miloš Teodosić i Stefan Marković.

Ðorđević potvrdio: Tačno je, odlazim

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Ðorđević potvrdio je danas u Pekingu, poslije pobjede protiv Češke i osvajanja petog mjesta na Mundobasketu u Kini, da napušta tu funkciju.

Ðorđević: Protiv Češke pristup kao protiv Amerikanaca

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Ðorđević izjavio je da u meču za peto mjesto na Mundobasketu protiv Češke očekuje isti pristup kao protiv Amerikanaca.

Đorđević: Popovič rekao da smo gomila gubitnika, u pravu je

Selektor reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević je prenio dio svog razgovora sa američkim kolegom Gregom Popovičem.

Najčitanije