Aleksandar Šapić

Šapić: Neću biti ministar u novoj vladi

BEOGRAD - Neću biti ministar u novoj vladi, ostaću predsjednik opštine Novi Beograd, kaže predsjednik SPAS-a Aleksandar Šapić.

Šapić nakon sastanka sa Brnabić zadovoljan, nije otkrio hoće li u vladu

BEOGRAD - Sastanak mandatarke za sastav Vlade Srbije Ane Brnabić i lidera Srpskog patriotskog saveza Aleksandra Šapića u Vladi Srbije završen je nešto poslije 10 časova, a Šapić je novinarima rekao da je zadovoljan razgovorom, ali nije želeo da otkrije da li će biti deo buduće vlade.

Aleksandar Šapić za "Nezavisne": SPAS spreman da uđe u vlast u Srbiji

SPAS je spreman da uđe u vlast na nivou Republike, ali to ne zavisi od nas, rekao je u intervjuu za "Nezavisne" Aleksandar Šapić, predsjednik te političke organizacije.

Vučić: Neće me slomiti, protesti nisu zbog korone

PARIZ - Mogu da urade šta god hoće, ništa neće promijeniti do sljedećih izbora, rekao je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić i dodao, komentarišući demonstracije, da ga oni koji stoje iza njih neće slomiti.

Šapić pozvao srpski narod da ne dižu ruke jedni na druge

BEOGRAD - Predsjednik Srpskog patriotskog saveza Aleksandar Šapić saopštio je danas da svako ima pravo na protest, ali da onaj ko ugrožava bezbjednost građana mora biti procesuiran i pozvao građane Srbije da ne dižu ruku jedni na druge "a naročito ne jer to nekome spolja odgovara".

Šapić: Bez glasova iz unutrašnjosti, prošli bi kao Metla, PSG

BEOGRAD - Predsjednik SPAS-a Aleksandar Šapić izjavio je danas da je zadovoljan rezultatima svoje stranke i na parlamentarnim i na lokalnim izborima i ocijenio da je kampanja SPAS-a doprla i do građana u unutrašnjosti zemlje, jer, u suprotnom, kaže, Beograd ne bi bio dovoljan za uspjeh, zbog male izlaznosti.

Šapić: Nije izdaja što hoću na izbore

BEOGRAD - Predsjednik opštine Novi Beograd i lider Srpskog patriotskog saveza (SPAS) Aleksandar Šapić kaže da je ušao u izbornu trku kao optimista i da mu smeta što predstavnici opozicije, koji su za bojkot izbora, to smatraju izdajničkim potezom.

Šapić obišao GOB i VK Banjaluka

Aleksandar Šapić, jedan od najboljih vaterpolista svih vremena, danas je posjetio Vaterpolo klub Banjaluka i Gradski olimpijski bazen (GOB).

Aleksandar Šapić u Banjaluci, dogovorena saradnja sa Novim Beogradom

BANJALUKA - Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić, sastao se danas sa predsjednikom Opštine Novi Beograd Aleksandrom Šapićem.

Šapić se vratio u bazen, peterac mu branila dva golmana ali džabe

Bivši srpski vaterpolista, a danas predsjednik Opštine Novi Beograd, Aleksandar Šapić vratio se u bazen i učestvovao u revijalnoj utakmici na kojoj su mu dva golmana reprezentacije Italije bezuspješno pokušala da odbrane peterac.

Najčitanije