Aleksandar Kolarov

Kolarovu prijeti suspenzija zbog psovanja protivnika

Kapiten reprezentacije Srbije Aleksandar Kolarov mogao bi naknadno da bude kažnjen zbog nedoličnog ponašanja na meču sa Sampdorijom.

Golčina Kolarova u pobjedi Rome

Fudbaleri Rome pobijedili su Lacio u utakmici "derbi dela capitale", sa 3:1 u okviru sedmog kola Serije A.

Kolarovu stigla Lada iz Rusije

Ruska ambasada u Beogradu uručila je kapitenu fudbalske reprezentacije Srbije Aleksandru Kolarovu ključeve za Ladu 4×4 koju je, od guvernera Samare, dobio kao kao najbolji igrač meča Srbija - Kostarika tokom Svjetskog prvenstva u Rusiji.

Krstajić: Brazil velesila; Kolarov: Finale karijere

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić izjavio je večeras da od igrača na utakmici protiv Brazila traži samo da daju maksimum, dok je kapiten Aleksandar Kolarov poručio da je u pitanju finale njegove karijere.

Kolarov o suđenju i proslavi Džake i Šaćirija: Mi smo iznad tog primitivnog nivoa

Kapiten Srbije Aleksandar Kolarov izuzetno je bijesan na sudiju Feliksa Briha i način na koji je dijelio "pravdu" na meču sa Švajcarsom.

Na najvećoj zgradi na svijetu, zastava Srbije zbog gola Kolarova

Pobjeda Srbije nad Kostarikom u prvom meču na SP u Rusiji je obišla cijeli svijet.

Kolarov dobio ladu na poklon

Gubernator Samarske oblasti Dmitrij Azarov rekao je da je kapiten reprezentacije Srbije Aleksandsar Kolarov dobio kao nagradu automobil, nakon utakmice Svjetskog prvenstva protiv reprezentacije Kostarike.

Kolarov: Najdraži gol; Matić: Moglo i ubedljivije

Kapiten fudbalske reprezentaciej Srbije Aleksandar Kolarov rekao je da mu je gol za pobjedu protiv Kostarike (1:0) među najdražim u karijeri i dodao da sada emocije moraju da se ostave po strani.

Kolarov: Mihajlović je bio moj idol

Fudbaler Rome Aleksandar Kolarov istakao je da je srećan što je dao gol Torinu trenera Siniše Mihajlovića, i to baš iz slobodnog udarca kao što je to svojevremeno radio njegov idol iz detinjstva.

Džeko: Ja sam preporučio Kolarova Monćiju

Fudbaler Rome Edin Džeko otkrio je da je on sportskom direktoru Monćiju preporučio da ovog ljeta angažuje reprezentativca Srbije Aleksandra Kolarova.

Najčitanije