Aleksandar Petrović

Petrović: Moj čovjek od 40 godina je isprašio MVP-ja NBA lige

Aleksandar Petrović, selektor košarkaša Brazila, nije krio oduševljenje nakon pobjede njegove selekcije nad Grčkom sa 79:78.

Memorijalni turnir "Aleksandar Saša Petrović" održan u Kotor Varošu

Prvi memorijalni košarkaški turnir "Aleksandar Saša Petrović" održan je danas u Kotor Varošu u znak sjećanja na prerano preminulog višegodišnjeg člana i predsjednika Košarkaškog kluba "Mladost", a okupio je istaknute sportske radnike iz cijele Republike Srpske.

Aleksandar Petrović: Srbi i Francuzi su favoriti

Selektor Brazila Aleksandar Petrović pričao je o ambicijama selekcije koju vodi, ali i o reprezentacijama iz regiona. Brazil je među prvima stigao u Kinu, a Petrović smatra da će Mundobasket u Kini biti jedan od najboljih kada je organizacija u pitanju.

Zlatna povelja najmlađem majoru VRS, Saši Petroviću

Odbornici Skupštine opštine Kotor Varoš danas su na posebnoj sjednici jednoglasno odlučili da Zlatna povelja povodom Dana opštine – 24. aprila posthumno bude dodijeljena najmlađem majoru Vojske RS Aleksandru Saši Petroviću.

Preminuo Saša Petrović, najmlađi major VRS

KOTOR VAROŠ – Saša Petrović, ratni komandant Drugog bataljona 22. Pješadijske brigade, najmlađi major Vojske Republike Srpske, preminuo je večeras nakon kraće i teške bolesti.

Aco Petrović preuzima Brazil

Aleksandar Petrović, donedavni hrvatski košarkaški trener, novi je trener košarkaške reprezentacije Brazila, potvrdio je u utorak Brazilski košarkaški savez.

Aleksandar Petrović više nije trener Hrvatske

Aleksandar Petrović više nije selektor Hrvatske. Potvrdio je to danas Hrvatski košarkaški savez.

Aleksandar Petrović: Silazak Hrvatske sa postolja 1995. je bila politička i pogrešna odluka

Selektor košarkaške reprezentacije Hrvatske Aleksandar Aco Petrović izjavio je da je silazak sa postolja na Evropskom prvenstvu 1995. godine, kada je Jugoslavija bila šampion, donijet političkom odlukom iz kabineta tadašnjeg hrvatskog predsjednika Franje Tuđmana.

Aleksandar Petrović: Ne obećavamo ništa

Ne obećavamo ništa, osim da ćemo 1. septembra, u 14 sati, krenuti u avanturu koja se zove Evropsko prvenstvo i da ćemo biti mentalno i fizički spremni. Dokle će nas ta avantura dovesti, vidjećemo.

Aleksandar Petrović: Popović je bekap za crne rupe

Ambicija je jedna jedina - da izgledamo dobro i ne postoji trener, čak i onaj najkvalitetniji, koji može obećati sam vrh kada se igra nokaut sistem. To je za mene u domenu filozofiranja i gatanja. Imamo samo jednu obavezu - da budemo na tragu atmosfere iz prošle godine, da što lakše prođemo skupinu i, nadam se, budemo pravi u nokaut fazi kad bude najvažnije.

Najčitanije