Aleksandar Radić

Novo suđenje za slučaj "zolja"

BANJALUKA - Okružni sud u Banjaluci ukinuo je presudu Aleksandru Radiću (44) iz Čelinca, nekadašnjem aktivisti SDS-a, kojom je osuđen na dvije godine zatvora zbog ispaljivanja "zolje" na zgradu "Euroherca" u Banjaluci i vratio ovaj slučaj na ponovno suđenje, potvrđeno je "Nezavisnim novinama".

Radić: Oružje koje drži bečki terorista vjerovatno proizvedeno u bivšoj Jugoslaviji

BANJALUKA – Automatska puška koju u ruci drži terorista za kojeg najtiražniji njemački dnevni list Bild tvrdi da je jedan od bečkih terorista, najvjerovatnije je proizvedena u fabrici oružja u Kragujevcu, kaže za "Nezavisne novine" Aleksandar Radić, vojni stručnjak iz Beograda.

Aleksandar Radić na slobodi

BANJALUKA - Aleksandra Radića, osumnjičenog da je u martu ove godine ispalio zolju na zgradu "Agrama" u Banjaluci, Republičko javno tužilaštvo tereti za krivična djela terorizam i nedozvoljena proizvodnja oružja i eksplozivnih materija.

Govedarica: Radić nije povjerenik SDS-a

BANJALUKA - Izvjesni Aleksandar Radić nije povjerenik SDS - a niti je povjerenik mene, i taj čovjek je član SDS od 2015. godine i nisam ga u stranku učlanio niti ja niti Mektić nego Goran Tubak kojeg sam ja raspustio.

Najčitanije