Aleksandar Vučić

Bivša političarka obrisala tvit o Vučiću koji je izazvao brojne osude

BEOGRAD - Sociološkinja i bivša političarka Vesna Pešić podelila je, najblaže rečeno, neumjesnu poruku na svom Twitter nalogu, u kojoj se između ostalog nalazi i prijetnja ubistvom predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

Vučić pomogao u kuhinji Predsjedništva

BEOGRAD - U pauzi između sastanaka sa evropskim predstavnicima i tima za unapređenje životne sredine, predsjednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je danas fotografiju sa zaposlenima u kuhinji Predsedništva.

Brnabić: Biće kako predsednik kaže

BEOGRAD - Predsjednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je da su raspisivanje izbora i određivanje datuma isključiva nadležnost predsjednika Srbije.

Dodik: Izmjena Dejtona značila bi da Srpska više nije u BiH

BEOGRAD - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je danas da će bilo kakva priča o promjeni Dejtonskog sporazuma predstavljati smrtnu presudu BiH i da bi to značilo da Republika Srpska više nije u BiH.

Vučić u Drvaru i Srpskoj 29. januara

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da će 29. januara posjetiti opštinu Drvar u Federaciji BiH, kao i Mrkonjić grad u Republici Srpskoj.

Vučić: Izbori 19. ili 26. aprila

BEOGRAD - Parlamentarni izbori u Srbiji biće održani 19. ili 26. aprila, saopštio je danas predsjednik Aleksandar Vučić.

Sastanak Dodika i Vučića u Beogradu

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić sastaće se sutra sa srpskim članom Predsjedništva Bosne i Hercegovine Miloradom Dodikom.

Stefanović: Jedina struja kojoj pripadam je ''struja Vučić''

BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Srbije i član Predsedništva SNS Nebojša Stefanović izjavio je danas da je jedina politička struja kojoj pripada ''struja Aleksandar Vučić'' i dodao da bi ''u roku od tri sekunde'' podnio ostavku, ukoliko bi predsjednik Srbije rekao da on više ne treba da bude na toj funkciji.

"Nema promjene Dejtona, to je stav Srbije"

BEČEJ - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas da Dejtonski sporazum ne može da se mijenja mimo dogovora sva tri konstitutivna naroda u BiH, kao i da Srbija neće dati pristanak na promjenu Dejtona, ali da svi mogu da razgovaraju, jer je svaki razgovor uvijek dobar.

Borel Vučiću telefonom najavio skoru posjetu Beogradu i Prištini

BEOGRAD - Visoki predstavnik EU za spoljnu politiku i bezbjednost Žozep Borel najavio je u telefonskom razgovoru sa predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem skoru posjetu Beogradu i Prištini kako bi lično sagledao mogućnosti za obnovu dijaloga nakon formiranja prištinske vlade.

Najčitanije