Aleksandar Vučić

Šta može sistem "Kornet" čiju je nabavku najavio Vučić

Predsjednik Vučić najavio je poslije razgovora s ruskim predsjednikom Putinom da će srpska armija do kraja godine dobiti protivoklopni sistem "Kornet".

Vučić: Istorijski nivo odnosa Srbije i Rusije

SOČI - Odnosi Srbije i Rusije su na najvišem nivou u istoriji, izjavio je danas predsjednik Srbije Aleksandar Vučić tokom susreta s ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom u Sočiju.

Vučić pripremio poseban poklon za Putina

U toku je sastanak predsjednika Srbije Aleksandra Vučića i predsjednika Rusije Vladimira Putina.

Vučić se sastao sa Putinom

BEOGRAD/SOČI - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se u Sočiju sa predsjednikom Ruske Federacije Vladimirom Putinom.

Vučić: Što ćute na Kurtija, da li bih ja završio na lomači kao u srednjem veku

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će po povratku iz Rusije uputiti pismo svim šefovima država i vlada u kojem će zatražiti objašnjene i odgovor na pitanje - kako je moguće da Aljbin Kurti govori o ujedinjenju Kosova i Albanije, a da na to svi u Evropi ćute i da li bi, na slične izjave iz Srbije, takođe ćutali.

Vučić: Daću intervju na ruskom ako pobedimo na izborima

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučih izjavio je da će dati intervju na ruskom jeziku ako pobijedi na izborima 3. aprila 2022. godine.

Vučić: Viola fon Kramon nije reagovala na nove provokacije Albanije

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da Viola fon Kramon nije ni reagovala na nove provokacije i Aljbina Kurtija koji prijeti direktno ujedinjenjem sa Albanijom.

Dačić: Vučić i Putin o pritiscima na Srpsku

BEOGRAD - Predsjednik Skupštine Srbije Ivica Dačić izjavio je da će jedna od tema razgovora predsjednika Srbije Aleksandra Vučića i Ruske Federacije Vladimira Putina biti i pritisci koji se vrše na Republiku Srpsku.

Vučić zapalio svijeću Irineju: "Srbija je izgubila duhovnog oca blage naravi"

Prošlo je godinu dana od smrti Njegove svetosti patrijarha srpskog Irineja. Srbija je tada izgubila duhovnog oca blage naravi, tople riječi i britkog uma, ali je u carstvu nebeskom stekla još jednog molitvenika za sve nas, poručio je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

Vučić: Srbija mora da vodi samostalnu politiku

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić na svom nalogu na Instagramu poručio je i večeras da o politici Srbije ne mogu da odlučuju stranci i tajkuni.

Najčitanije