Aleksandar Vučić

Mediji: Vučić, Tramp i Makron traže rješenje za Kosovo

BEOGRAD - Iskorak u rješavanju kosovskog čvora mogao bi da bude napravljen u novembru, kada će Vučić imati priliku da se u Parizu sretne s Makronom i Trampom.

Vučić: Svako normalan bi potpisao svako Dodikovo slovo

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je ušao u nešto što je najteže, govoreći o rješavanju kosovskog problema.

Vučić se oglasio o kampu na Zlatiboru

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da država neće tolerisati stvari poput kampa u kojem su djeca u uniformama učila vojničke vještine na Zlatiboru.

Srbija sprema vojnu paradu, pred Putinom cijeli arsenal oružja

BEOGRAD - Srbija priprema veliku vojnu paradu povodom stogodišnjice pobjede u Prvom svjetskom ratu. Gost je Vladimir Putin, predsjednik Rusije pred kojim će biti prikazano 100 novih tenkova i rakete.

Vučić: Amerika i Nemačka nas već razgraničili, 9. septembra plan za pokrajinu

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić je rekao da su osnovni ciljevi da se na KiM očuvaju mir i stabilnost, da se zaštite državni interesi i da se osiguraju prava, bezbjednost i sigurnost ljudi na KiM.

Vučić i Tači saglasni, nastavak dijaloga u septembru

BRISEL - Beograd i Priština će utvrditi teme razgovora o normalizaciji međusobnih odnosa, a uloga Evropske unije je posredovanje, izjavio je danas u Briselu portparol Evropske komisije Karlos Martin.

Vučić: Beograd i Priština da budu hrabri u postizanju rješenja za Kosovo

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se u Beogradu sa ambasadorom SAD Kajlom Skotom, koji je pozvao Beograd i Prištinu da pokažu hrabrost, fleksibilnost i kreativnost u postizanju rješenja za Kosovo i Metohiju, koje bi doprinijelo regionalnoj stabilnosti.

Vučića i Tačija nominuju za Nobelovu nagradu za mir?

BEOGRAD - Ako kosovski čvor bude raspleten do proljeća 2019, velike šanse da Hašim Tači, Aleksandar Vučić i Federika Mogerini budu nominovani za Nobelovu nagradu za mir.

Vučić: Nemačka nas je već razgraničila priznanjem Kosova

BEOGRAD - Nemačka nas je već "razgraničila" onog trenutka kada je priznala celovito, suvereno i nedeljivo Kosovo, rekao je danas predsjednik Srbije Aleksandar Vučić u odgovoru na pitanje kako vidi stav kancelarke Angele Merkel da nema promjene granica na Balkanu.

Diplomatska ofanziva u septembru: Vučić sa Putinom i Trampom

BEOGRAD - Dijalog Beograda i Prištine nastavlja se za manje od mjesec dana u Briselu, a državni vrh Srbije u septembru kreće u diplomatsku ofanzivu, piše "Blic".

Najčitanije