Aleksandar Vučić

Dodik: Zamoliću Vučića da dio vakcina dodijeli Republici Srpskoj

BANJALUKA - Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je za Srnu da će danas zamoliti predsjednika Srbije Aleksandra Vučića da dio vakcina protiv virusa korona dodijeli Republici Srpskoj.

Vučić: Velika Albanija prijetnja i za svijet, Beograd će imati odgovor

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je da je "velika Albanija" prijetnja za Srbiju, region, Evropu i svijet, ali da će Beograd imati adekvatan odgovor na prijetnje iz Prištine da će samoproglašeno Kosovo ići na referendum za ujedinjene sa Albanijom.

Vučić: Srbija ima najmanju smrtnost od korone u regionu

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić odbacio je večeras tvrdnje o lošim rezultatima Srbije u borbi protiv korone i naveo da Srbija ima najmanju smrtnost od korone u regionu.

Vučić: Čeka nas bolja godina

BEOGRAD - Verujem da nas čeka bolja godina od prethodne, poručio je večeras predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

Cvijanović: Džaferović isprazan, cijenim Vučićevu brigu za Srpsku

BEOGRAD - Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović istakla je da je reakcija Šefika Džaferovića na čestitku predsjednika Srbije Aleksandra Vučića povodom Dana Republike uobičajena - patetična i isprazna, kao i sve one koje su uslijedile iz Sarajeva i uopšte je ne iznenađuju.

Vučić: Podrška građana mi je najvredniji poklon u 2020.

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je danas građanima Novu godinu i zahvalio im na podršci, istakavši da mu je to u 2020. godini bio najvažniji poklon.

Vučić: Primamo različite vakcine da pokažemo da su sve dobre

BEOGRAD - Predsjednik Aleksandar Vučić izjavio je danas da je premijerka Ana Brnabić primila Fajzerovu vakcinu, da će on neku drugu koju odobri ALIMS, predsjednik Skupštine Srbije neku treću, a sve kako bi pokazali da su sve vakcine dobre.

Vučić: Dobio sam najoriginalniji poklon za Novu godinu

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić dobio je od Zoltana Tamaša na poklon stalak za boce sa pićem, objavljeno je danas na instagram profilu "budućnostsrbijeav".

Vučić: Poslali smo Dodiku ekipu lekara na čelu sa Stevanovićem

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić prenio je da se predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik, koji je zaražen virusom korona, dobro drži, da njegovo stanje nije idealno, ali nije ni užasno.

Vučić: Predlozi za izmenu Dejtona idu ka smanjenju ovlašćenja RS

BEOGRAD - Pritisak po pitanju izmjena Dejtona, odnosno Ustava BiH, zapravo ide ka smanjenju ovlašćenja Republike Srpske, rekao je večeras predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

Najčitanije