Aleksandar Vučić

Vučić: Sutra sa Srbima iz RS, komplikuju se stvari u regionu

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić primjetio je da se stvari u regionu komplikuju i poručio da Srbija ne želi probleme, te najavio da će sutra o situaciji u BiH razgovarati sa političkim predstavnicima Srba iz Republike Srpske.

Dačić: Tražili da izdam Vučića 2017.

BEOGRAD - Šefovi opozicije, kao i ljudi bliski liderima današnjeg Saveza za Srbiju tražili su od mene da izdam Aleksandra Vučić na predsjedničkim izborima 2017. godine, izjavio je potpredsjednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić.

Predstavnici političkih partija iz Srpske u subotu sa Vučićem

BANJALUKA – Milorad Dodik, predsjednik SNSD-a, rekao je danas u Banjaluci, nakon sjednice Glavnog odbora stranke, da će u subotu biti održan sastanak predstavnika svih političkih partija iz Srpske sa Aleksandrom Vučićem predsjednikom Srbije.

Vučić o deklaraciji SDA: Čekaju se odgovori Srpske

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je pažljivo pričitao deklaraciju SDA, ali da će i dalje biti uzdržan, čekajući odgovore i akte Srba, odnosno zvaničnih institucija Republike Srpske i organa svih političkih partija u Srpskoj.

Vučić: Kosovo neće uspjeti dobiti članstvo u Interpolu ako aplicira

BEOGRAD – Predsjednik Sbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da nije siguran da će Kosovo aplicirati za članstvo u Interpolu ove godine i dodao da neće uspjeti da ga dobije ni ukoliko pokuša.

Vučić: Deklaracija SDA važnija nego što je predstavljaju

PRANJANI - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da ne želi da daje izjave na prečac u vezi sa Deklaracijom Stranke demokratske akcije BiH, koja želi da vrati "Republiku BiH", sa administrativnim centrom u Sarajevu.

Dodik i Vučić sa načelnicima zapadnokrajiških opština

DRVAR –Srpski član Predsjeništva BiH Milorad Dodik i predsjednik Srbije Aleksandar Vučić sastali su se večeras u Drvaru sa načelnicima zapadnokrajiških opština - Drvar, Glamoč, Bosanski Petrovac i Bosansko Grahovo, poslanicima u parlamentu BiH i delegatima u Domu naroda Parlamenta Federacije BiH.

Akademija "Dan sjećanja" na stradanje Srba u 20. vijeku: Drvar srpsko svjetlo u FBiH

DRVAR - U okviru "Dana sjećanja", posvećenog stradanju Srba u 20. vijeku, u Drvaru se održava centralna svečanost "Krajino moja", kojoj prisustvuju član Predsjedništva BiH Milorad Dodik i predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

Dodik: Važno nam je da je Srbija ovdje sa nama

DRVAR - Važno nam je da je Srbija ovdje, da pokazuje da je ovde i da zajedno rješavamo pitanja, poručio je srspki član Predsedništva BiH Milorad Dodik, koji je danas u Drvaru, u Federaciji BiH, domaćin predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

Vučić: Milion evra za Drvar od Srbije

DRVAR - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je po dolasku u Drvar da je danas za taj grad iz Srbije prebačeno milion evra za ulaganje u najvažnije projekte od interesa za građane, uključujući vodovod, te za izmirivanje dugovanja koja opština nije mogla da pokrije.

Najčitanije