Aleksandar Vučić

Srbija priprema i drugu pošiljku pomoći za Republiku Srpsku

BEOGRAD - Srbija priprema i drugu pošiljku pomoći za Republiku Srpsku u borbi protiv virusa korona, izjavio je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

Vučić: Zabrana kretanja od subote u 13 časova do ponedjeljka ujutro

BEOGRAD – Aleksandar Vučić, predsjednik Srbije, je tokom svog obraćanja rekao da je uvedena mjera zabrane kretanja u subotu od 13 sati do ponedjeljka u pet ujutro, u cilju suzbijanja širenja virusa korona.

Vučić zamolio Makrona za pomoć u lijekovima

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić zamolio je predsjednika Francuske Emanuela Makrona za pomoć njegove zemlje građanima Srbije u lijekovima i sirovinama za proizvodnju lijekova koji se primjenjuju u liječenju oboljelih od virusa korona.

Vlada Srbije povlači odluku o informisanju tokom vanrednog stanja

BEOGRAD - Vlada Srbije će danas, na molbu predsjednika Aleksandra Vučića, povući odluku o informisanju tokom vanrednog stanja, kojom je predviđeno da su za davanje informacija o virusu korona zaduženi Krizni štab i osobe koje štab ovlasti, izjavila je premijerka Ana Brnabić.

Rama traži od Vučića da pusti kamione preko administrativnog prelaza

TIRANA - Albanski premijer Edi Rama zatražio je od predsjednika Srbije Aleksandra Vučića da pusti preko administrativnog prelaza kamione s tablicama samoproglašenog Kosova.

Srbiji do 15 miliona evra za hitne potrebe

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je telefonom sa komesarom Evropske unije za susedsku politiku i proširenje Oliverom Varheljijem o saradnji u suzbijanju širenja koronavirusa i zarazne bolesti Kovid-19, kao i o pomoći EU Srbiji i Zapadnom Balkanu da odgovore na taj izazov.

Vučić: BiH stiže pomoć iz Srbije

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da niko u BiH, bez obzira u kojem dijelu živi, ne samo da neće biti gladan, već može da računa da će od Srbije dobiti robu koja je deficitarna na evropskom i svjetskom tržištu.

"Masovno testiranje, vrijeme da krenemo u ofanzivu"

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas, nakon razgovora s kineskim stručnjacima, promjenu pristupa u borbi protiv virusa korona, koja podrazumijeva veći broj testiranja, ali i izolaciju i lakše oboljelih ljudi.

Treća žrtva korone u Srbiji, žena od 60 godina

BEOGRAD - Predsjednik Aleksandar Vučić saopštio je večeras da je još jedna osoba u Srbiji preminula usljed virusa korona.

Srbija pomaže Srpskoj u lijekovima, opremi i hrani

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, koji se danas u Beogradu sastao sa srpskim članom Predsjedništva BiH Miloradom Dodikom, poručio je da će Srbija pružiti pomoć Srpskoj, ali i BiH u cjelini.

Najčitanije