Aleksandar Vučić

Vučić i Šreder o bombardovanju Srbije

BEOGRAD - Na konferenciji WORLD MINDS, koja je danas okuplja u Beogradu vodeće svjetske inovatore, naučnke, biznis lidere i umjetnike, i toku je razgovor predsjednika Srbije Aleksnadra Vučića i bivšeg njemačkog kancelara Gerharda Šredera o geopolitičkim pitanjima i bombardovanju Srbije.

Vučić: Afera Strahe otvara mnoga pitanja

NOVI SAD - Predsjednik Aleksandar Vučić ukazao je danas da su snimci Hajnca Kristijana Štrahea, doskorašnjeg austrijskog vicekancelara i lidera Slobodarske partije (FPO), otvorili mnoga pitanja i da ta afera pokazuje da se sve ruši u savremenom svoketu, sve postavke koje smo do skora imali.

Vučić o saopštenju Kvinte: Ništa gluplje nisam pročitao

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je da je iznenađen saopštenjem Kvinte poslije izbora za gradonačelnike opština na sjeveru KiM.

Vučić: Nik Vujičić primjer kako se snagom mijenja svijet

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je nakon razgovora sa Nikom Vujičićem da je ovaj humanista i motivacioni govornik primjer kako čovjek može da mijenja svijet.

Vučić: Samo kada se radi i gradi tu je i rezultat

BEOGRAD - Na Instagram nalogu predsjednika Srbije Aleksandra Vučića danas je objavljena poruka da kada nešto radite i gradite onda dođe i rezultat.

Vučić: Rezolucija Prištine deo začaranog kruga ludila

ČAČAK - Predsjednik Aleksandar Vučić poručio je danas da je usvajanje rezolucije u Prištini o navodnom genocidu Srbije na KiM dio "začaranog kruga ludila" iz kojeg nema izlaza i ocijenio da oni koji stalno vode politiku govoreći da su žrtve ne razmišljaju o budućnosti.

Vučić: Izbori će biti početkom 2020. godine

BEOGRAD - Parlamentarni izbori biće početkom naredne godine, izjavio je danas predsjednik Srbije Aleksandar Vučić i dodao da je svejedno da li će oni biti početkom naredne godine, u zimu ili na proljeće.

Vučić: U ponedeljak hapšenja srpskih policajaca na Kosovu

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da prištinske vlasti, u namjeri da oslabe odbranu sjevera Kosova, namjeravaju u ponedjeljak da uhapse srpske policajce.

Vučić: Napustio nas je veliki čovek i umetnik

BEOGRAD - Predsjednik Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio je pismo saučešća porodici Janketić, povodom smrti Mihaila Miše Janketića u kome je naveo da nas je napustio veliki čovjek i umjetnik.

Završen Sabor SPC: Važno očuvati mir i stabilnost srpskog naroda

BEOGRAD - Sabor pravoslavne srpske crkve na kojem se razgovaralo o srpskom narodu, crkvi i Kosovu i Metohiji, a kojem su prisustvovali Aleksandar Vučić, predsjednik Srbije, Milorad Dodik, predsjedavajući Predsjedništva BiH, te njegova svetost patrijarh Irinej završen je večeras u patrijajršiji u Beogradu.

Najčitanije