Aleksandar Vučić

Vučić: Novo vozilo u Vojsci Srbije zvaće se po Lazanskom

BEOGRAD - Predsjednik Aleksandar Vučić saopštio je danas da će se novo vozilo srpske armije, koje će prozivesti Jugoimport SDPR, zvati po preminulom ambasadoru Srbije u Rusiji, vojnom komentatoru Miroslavu Lazanskom.

"Ne verujemo da će bilo ko početi da koristi bonska ovlašćenja"

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da ne vjeruje da će bilo ko početi da koristi bonska ovlašćenja, kojima se daje pravo visokom predstavniku u BiH da donosi odluke na nedemokratski način i da ih oktroiše tako da one ne budu u skladu s interesima sva tri naroda.

Vučić: Nametnute odluke nikad nisu dobre

BEOGRAD - Stav Srbije je da nametnute odluke nikad nisu dobre i da moraju biti donesene u saglasju tri naroda, u skladu sa Dejtonskim sporazumom, rekao je Aleksandar Vučić, predsjednik Srbije, nakon sastanka u Beogradu s rukovodstvom Republike Srpske.

Dodik: Sa Vučićem o konkretnoj pomoći Srpskoj i projektima

BEOGRAD - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da će nakon nametanja zakona o kažnjavanju negiranja genocida od visokog predstavnika u BiH jedna od tema današnjeg sastanka sa predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem biti pitanje konkretne podrške Srbije Republici Srpskoj.

Rukovodstvo Srpske sa Vučićem u Beogradu

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić sastaće se danas u Beogradu sa srpskim članom Predsjedništva BiH Miloradom Dodikom, predsjednikom Republike Srpske Željkom Cvijanović, predsjednikom Narodne skupštine Nedeljkom Čubrilovićem i premijerom Radovanom Viškovićem.

Vučević i Komlenski podnijeli krivičnu prijavu protiv Vučića i Vulina

BEOGRAD - Potpredsjednik SNS Miloš Vučević i poslanik Pokreta socijalista Ðorđe Komlenski predali su danas u Republičkom javnom tužilaštvu krivičnu prijavu protiv predsjednika Aleksandra Vučića i ministra unutrašnjih poslova Aleksandra Vulina zbog, kako su rekli, navoda u medijima koji dovode u vezu državni vrh s organizovanim kriminalom.

Vučić: Vulin i ja u ponedjeljak podnosimo krivičnu prijavu protiv nas

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je večeras da će on i ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin podnijeti krivičnu prijavu protiv samih sebe kako bi na taj način odgovorili na sve laži pripadnika mafijaškog klana, al, kako je rekao i tajkunskih političara.

Vučić: Prvi put kod Ane na večeri

Aleksandar Vučić, predsjednik Srbije, kraj radne sedmice i početak vikenda odlučio je da provede sa Anom Brnabić, premijerkom Srbije, u opuštenoj atmosferi i uz roštilj.

Vučić se sastao sa Zaevom i Ramom

SKOPLJE - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se večeras u Skoplju sa premijerima Sjeverne Makedonije i Albanije Zoranom Zaevom i Edijem Ramom, u okviru regionalne inicijative "Mini Šengen".

Vučić: Ko misli da odluke mogu da se nameću, ne čini dobro nikome

SKOPLJE - Onaj ko je mislio da odluke mogu da se oktroišu ili nameću, i da budu usmjerene protiv interesa jednog naroda, čini se da nije dobro donio ni jednom od naroda u BiH, kako god to nekome izgledalo, poručio je danas predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

Najčitanije