Aleksandar Vučić

Vučić: U narednih nekoliko dana mandatar

BEOGRAD - Predsjednik Srbije i SNS Aleksandar Vučić izjavio je danas da će u narednih nekoliko dana biti poznat mandatar za sastav nove vlade.

Vučić: Želimo normalne odnose sa Crnom Gorom, vrata Srbije otvorena

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da Srbija želi saradnju i normalne odnose sa Crnom Gorom, kao i da su vrata naše zemlje otvorena za sve ljude iz Crne Gore.

Vučić: Polazna tačka ne može biti prihvatanje nezavisnosti KiM

NJUJORK - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se večeras putem video-linka učesnicima generalne debate, u okviru 75. zasjedanja Generalne skupštine UN, porukom da je spoljna politika Srbije usmjerena na evropske integracije, produbljivanje saradnje sa zemljama širom svijeta, a posebno na odnose sa susjedima, odnosno regionalnu saradnju.

Vučić: Gde god se pojavimo - smetamo. Super, sami ćemo

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić dao je intervju agenciji Rojters, koji je okarakterisao kao važan.

Od Grenela poklon za Vučića

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, poslije današnjeg sastanka i konferencije za novinare, ugostio je delegaciju SAD na večeri u Beogradu i tom prilikom razmijenio poklone sa specijalnim izaslanikom Bijele kuće Ričardom Grenelom i izvršnim direktorom Međunarodne razvojne finansijske korporacije (DFC) Adamom Bolerom.

Vučić o izbacivanju Đokovića sa US Opena: Ne mogu da ga pobede

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić danas se, tokom obraćanja nakon sastanka sa specijalnim savjetnikom predsjednika SAD Ričardom Grenelem i izvršnim direktorom DFC Adamom Bolerom, osvrnuo i na nedavnu diskvalifikaciju najboljeg srpskog i svjetskog tenisera Novaka Ðokovića, sa US Opena.

"Tramp izrazio želju da dođe u Srbiju"

Specijalni izaslanik SAD Ričard Grenel kaže da je predsjednik SAD Donald Tramp izrazio želju da dođe u Srbiju.

Vučić: Ujedinjeni i složni Srbi mogu da prevaziđu sve nedaće

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je povodom Dana srpskog jedinstva, koji od ove godine obilježavaju Srbija i Republika Srpska, da Srbi ujedinjeni i složni mogu da prevaziđu sve nedaće, pobijede sve probleme i osiguraju budućnost svoje djece.

Vučić Pompeu: Sledimo pretke, nepokolebljivi u borbi za mir

BEOGRAD - Slijedimo tradiciju časnih predaka, ostajemo nepokolebljivi u borbi za mir i stabilnost, odgovorio je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić na poruku američkog državnog sekretara Majka Pompea da je Vučić povukao sjajan potez kada se Srbija pridružila ključnim zapadnim zemaljama u nastojanju da ograniči aktivnosti Hezbolaha.

Mamić: Vučić me pitao kada ću doći u njegovu Zvezdu

ZAGREB - Kontroverzni hrvatski biznismen i nekadašnji prvi čovjek zagrebackog fudbalskog kluba Dinamo, Zdravko Mamić, rekao je za "Arenu sport" da cijeni i poštuje srpskog predsjednika Aleksandra Vučića i ispričao kako ga je pozvao da dođe u Crvenu zvezdu.

Najčitanije