Aleksandar Vučić

Vučić: Princ Filip osvoji srca svih bez obzira na naciju ili rasu

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je telegram saučešća povodom smrti princa Filipa, vojvode od Edinburga, u kojem je naveo da je princ Filip uvijek bio primjer nesebične javne službe, kao i stalnih nastojanja da svojim autoritetom i zalaganjem doprinese dobrobiti Ujedinjenog Kraljevstva.

Vučić: Ponosan sam što nikoga nisam isporučio u Hag

BEOGRAD - Ponosan sam na činjenicu što nikoga nisam izručio tribunalu u Hagu, kaže predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

Večernji: Vučić definitivno lider regiona, pa čak i Evrope

ZAGREB - Srpski predsjednik Aleksandar Vučić definitivno se potvrdio kao lider regiona, pa čak i cijele Evrope odlukom da vakcine protiv korona virusa ponudi građanima regiona, piše zagrebački "Večernji list".

Vučić o odnosima s Crnom Gorom: Prema svecu i tropar

BEOGRAD - Srbija će s narodom i građanima Crne Gore uvek da ima najbolje i najbliže odnose, a prema vlastima te zemlje trudiće se uvek da ima dobre odnose, izjavio je danas predsjednik Aleksandar Vučić.

Vučić: Rečeno mi je da Srbija mora biti ponizna

BEOGRAD - Predsjednik Srbije izjavio, povodom uspjeha Srbije tokom korona krize i pomoći drugim zemljama, da mu je rečeno da niko ne želi da gleda izuzetno snažnu Srbiju.

Vučić: Vakcinisaću celu naciju

BEOGRAD - Predsjednik Srbije za današnji Fajnenšel tajms kaže da bi potencijalno ograničavanje izvoza vakcina iz Evropske unije moglo ugroziti proces vakcinacije u Srbiji.

Vučić: Donacija Srpskoj kako bi se zajedničkim snagama izborili protiv britanskog soja

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras da su respiratori i maske donirani Republici Srpskoj jer Srbija želi da pomogne u trenutnoj situaciji i kako bi zajedničkim snagama pokušali da se suprotstavimo ovoj velikoj pošasti koju je virus korona izazvao.

Dodik i Vučić: Građanima Srpske omogućeno liječenje u Srbiji

STARA PAZOVA - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik rekao je da je razgovarao sa predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem o mogućnosti korišćenja bolničkih kapaciteta u Srbiji za građane Republike Srpske te da je Srbija stavila svoje kapacitete na raspolaganje.

Vučić: Moram da se vakcinišem uskoro, a poslije mene bar još pola miliona ljudi

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio da mora uskoro da se vakciniše, a da onda poslije njega za par dana mora da se vakciniše bar još pola miliona ljudi.

Vučić uručuje Dodiku respiratore i medicinsku opremu

BANJALUKA - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić uručiće sutra srpskom članu Predsjedništva BiH Miloradu Dodiku respiratore i drugu medicinsku opremu za Republiku Srpsku.

Najčitanije