Aleksandar Vučić

Vučić: Zajedničko tržište u regionu realnost za 5 ili 10 godina

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izrazio je uvjerenje da će ideja o formiranju zajedničkog tržišta u regionu biti realnost za pet ili 10 godina.

Vučić: Treba nam opipljiva uloga EU, inače nećemo moći da održimo stabilnost u regionu

BEOGRAD - Predsjednik Srbije izjavio da je EU mora igrati jaču ulogu na Zapadnom Balkanu i građanima ponuditi nešto realistično inače "neće biti taj tip sna".

Vučić: Imamo saznanja o dvije verzije ubistva Ivanovića

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Alekasandar Vučić izjavio je danas da saznanja srpskih službi govore o dvije verzije događaja ubistva Olivera Ivanovića, ali i podsjetio da srpske službe nisu bile na uviđaju, niti dobile satelitske snimke, mada imaju neka saznanja.

Nogo prijetio smrću Vučiću i Brnabićevoj

BEOGRAD - Poslanik Dveri Srđan Nogo danas je u emisiji na Youtube kanalu zaprijetio smrću predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću i premijerki Ani Brnabić.

Predsjednik Austrije stigao u dvodnevnu posjetu Srbiji

BEOGRAD - Predsjednik Austrije Alexander Van der Bellen počeo je danas dvodnevnu posjetu Srbiji.

Erdoan Vučiću: Podržaću svaki dogovor Srba i Albanaca

BEOGRAD - Turski predsjednik Redžep Tajip Erdoan istakao je, u telefonskom razgovoru sa predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, potrebu nastavka dijaloga Beograda i Prištine radi nalaženja kompromisnog rješenja i poruči da će podržati svaki dogovor koji postignu Srbi i Albanci.

Vučić o pisanju L'Ekipa: Mislim da je neistina, vodićemo istragu

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić misli da nije istina ono što je pisao francuski list L'Ekip, koji je objavio da je jedan funkcioner Crvene zvezde pokušao da uplati 5.000.000 evra na debakl crveno-bijelih u Parizu, ali je rekao da će državni organi Srbije sprovesti istragu.

Čepurin sa Vučićem o Putinovom dolasku u Beograd

BEOGRAD - Ambasador Rusije u Beogradu Aleksandar Čepurin danas je predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću prenio prijedlog ruskog predsjednika Vladimira Putina da u januaru posjeti Beograd.

Vučić o Komšićevoj izjavi: Bolje je ponekad prećutati

KRALJEVO - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić ocijenio je danas, povodom izjave novoizabranog člana Predsjedništva BiH Željka Komšića da je za njega Kosovo nezavisno, da je ponekad bolje prećutati i da želi odgovorno da gradi odnose sa BiH.

Vučić: Plenković i Hrvatska mi nisu ni na pameti

KRALJEVO - Predsjednik Srbije, Aleksandar Vučić, izjavio je danas da u razgovorima sa međunarodnim zvaničnicima nikada ne govori o Hrvatskoj, niti je primijetio da se Srbija bavi Hrvatskom onako kako je to rekao hrvatski premijer.

Najčitanije