Aleksandar Vulin

Vulin: Bila je čast, Vojska je jača nakon završetka mog služenja

BEOGRAD - Aleksandar Vulin, koji je u protekle četiri godine obavljao funkciju ministra odbrane, zahvalio je danas svim pripadnicima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije na godinama zajedničke službe vojsci, državi i narodu uz poruku da bila čast obavljati taj posao.

Vulin danima šalje istu poruku zaštitnom maskom

Ministar odbrane Aleksandar Vulin već nekoliko dana u javnosti se pojavljuje noseći isključivo zaštitnu masku s jednim motivom.

Vulin: Vojno zdravstvo spremno za novi udar korone

BEOGRAD - Vojno zdravstvo je spremno za novi udar korone, rekao je ministar odbrane Aleksandar Vulin prilikom današnjeg obilaska vojne kovid bolnice VMC Karaburma, u kojoj je trenutno 41 pacijent s teškom kliničkom slikom.

Vulin: Izetbegović prvo da odgovori o pokušaju ubistva Vučića

BEOGRAD - Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin izjavio je da predsjednik Srbije Aleksandar Vučić u posjetu može da pozove koga misli da treba, te da, kao nesporni politički lider svih Srba, vodi dosljednu politiku mira prema susjedima Srbije iako veoma često nema iskrene sagovornike u drugim državnicima.

Vulin: Kada su Srbija i njena vojska snažne, Srbi sigurni gdje god žive

BEOGRAD - Vojna vježba "Sadejstvo 2020", održana na Pešteru, pokazala je da Vojska Srbije sjajno funkcioniše i da svi vidovi vojske mogu da djeluju zajedno, ocijenio je večeras ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin i dodao da su, kada su Srbija i njena vojska snažne, Srbi sigurni gdje god da žive i da je tada mir siguran i dugotrajan.

Vulin: Šiptare ću sa poštovanjem oslovljavati kako sami sebe zovu

BEOGRAD - Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin izjavio je da će Albance na Kosovu i Metohiji nazivati Šiptarima dokle god i oni sami sebe budu nazivali tako.

Vulin: Šiptari častan narod, ne bi ih poredio s Ramom

BEOGRAD - Ministar odbrane Aleksandar Vulin rekao je danas da albanski premijer Edi Rama ne bi pokušavao da napravi "veliku Albaniju", i ne bi se slikao ispod zastave "velike Albanije" "da ima pameti", a da brine o miru u regionu ne bi hvalio ubice iz tzv. OVK i pokušavao da odredi ko će vladati Crnom Gorom.

Vulin: Vesliju Klarku je bolje da moli za oproštaj

Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin rekao je da bi bivši komandant NATO u vrijeme bombardovanja Srbije Vesli Klark trebalo da moli za oproštaj, a ne da Srbima govori šta da rade i ko su im prijatelji.

Vulin: Pronađen snimač parametara leta

BEOGRAD - Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin izjavio je da je pronađen snimač parametara leta aviona "mig-21", u kojem su prilikom pada letjelice stradala dva pilota.

Vulin: Pogibija pilota udarac i tragedija za čitavu zemlju

BEOGRAD - Ministar odbrane Aleksandar Vulin uputio je telegram saučešća porodicama poginulih pilota u kojem se navodi da je Srbija ostala bez dvojice pilota koji su odbranu svoje zemlje i naroda stavljali iznad svega.

Najčitanije