Aleksandar Vulin

Plenković komentarisao izjave Milanovića i Vulina

Predsjednik Vlade Hrvatske Andrej Plenković boravio je u Zadru te je tom prilikom dao izjavu za medije.

Vulin: Milanović prikriveni sljedbenik ustaškog pokreta

BEOGRAD - Ministar unutrašnji poslova Srbije Aleksandar Vulin izjavio je danas da je predsjednik Hrvatske Zoran Milanović prikriveni sljedbenik ustaškog pokreta.

Vulin: Vučića napadaju jer je objedinio srpski narod

BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin rekao je danas da je ponosan na obilježavanje praznika srpskog jedinstva i zastave i ocijenio da predsjednika Srbije Aleksandra Vučića napadaju, jer je Srbe ujedinio, a Srbiju zato što nije na kolenima.

Vulin: Bošnjački političari 30 godina glume žrtve

BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin reagovao je danas povodom uvreda koje su na račun Srbije iznijeli članovi Predsjedništva BiH Željko Komšić i Šefik Džaferović poslije hapšenja Edina Vranja i poručio da politički pritisci na pravosuđe nisu prihvatljivi.

Vulin: Ne zanimaju me sukobi bošnjačko-hrvatskih političara

BEOGRAD - Predsjednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin izjavio je da ne zna kako je postao predmet rasprave hrvatskog člana predsjedništva BiH Željka Komšića i ministra spoljnih poslova Hrvatske Gordana Grlića Radmana, ali da zna da ga sukobi između "bošnjačko-hrvatskih političara ni malo ne zanimaju".

Vulin: Za mir u BiH i na Balkanu poštovati Srbe i slušati njihovo mišljenje

BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin rekao je da je faktor stabilnosti na Balkanu moćna Srbija i da se moraju poštovati Srbi i slušati njihovo mišljenje ako se želi mir i stabilnost u BiH i na Balkanu.

Vulin Krivokapiću: Zaista niste ponizili Srbiju, zato što niste mogli

BEOGRAD - Nakon što je premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić putem Twitera odgovorio predsjedniku Srbije, rekavši da nije uvrijedio Srbiju, reagovao je Aleksandar Vulin.

Vulin: Zašto se utakmica prekida zbog skandiranja Mladiću, ali ne i klicanja Oriću?

BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin rekao je da smatra da glorifikovanje zločina u Srebrenici navijača "Partizana" jeste dovoljan razlog da se prekine fudbalski meč protiv "Novog Pazara", ali da mu nije jasno zašto se to isto ne dešava kada navijači domaćeg tima uzvikuju slične parole protiv Srbije i srpskog naroda.

Vulin: Ideja uništenja Srba u Hrvatskoj nije napuštena

BEOGRAD - Ideja uništenja Srba u Hrvatskoj nije napuštena ni danas zbog čega se i proslavlja najveće etničko čišćenje u Evropi, izjavio je danas ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.

Vučević i Komlenski podnijeli krivičnu prijavu protiv Vučića i Vulina

BEOGRAD - Potpredsjednik SNS Miloš Vučević i poslanik Pokreta socijalista Ðorđe Komlenski predali su danas u Republičkom javnom tužilaštvu krivičnu prijavu protiv predsjednika Aleksandra Vučića i ministra unutrašnjih poslova Aleksandra Vulina zbog, kako su rekli, navoda u medijima koji dovode u vezu državni vrh s organizovanim kriminalom.

Najčitanije