Aleksandar Vulin

Vulin: Pokušaj državnog udara

BEOGRAD - Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin ocijenio je da nasilje na ulicama Beograda, pokušaji upada u Skupštinu Srbije i napad na policiju predstavljaju pokušaj državnog udara.

Vulin: Srbija na silu mora da odgovori silom zakona

BEOGRAD - Ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je danas, povodom protesta i nereda ispred Skupštine Srbije, da Srbija na silu mora da odgovori silom zakona.

Vulin negativan na virus korona

BEOGRAD - Ministar odbrane Aleksandar Vulin, na ponovljenom testu negativan je na Kovid-19 i po odluci ljekara nastavio je sa obavljanjem svoje dužnosti, saopštilo je danas Ministarstvo odbrane.

Aleksandar Vulin pozitivan na koronu

BEOGRAD - Nakon što je jedan od državnih sekretara u Ministarstvu odbrane hospitalizovan zbog pozitivnog testa na Kovid 19, a prilikom redovnog testiranja svih lica sa kojima je dolazio u dodir, konstatovano je da je i ministar odbrane Aleksandar Vulin pozitivan na Kovid 19, navodi se u saopštenju Ministarstva odbrane.

Vulin obišao pripadnike Garde Vojske Srbije u Moskvi

MOSKVA - Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin obišao je danas 75 pripadnika Garde Vojske Srbije koji će sutra u prijestonici Ruske Federacije učestvovati na Paradi pobjede povodom obilježavanja 75. godišnjice pobjede nad fašizmom u Drugom svjetskom ratu.

Vulin: Srbi neće dozvoliti da im neko drugi piše istoriju

BEOGRAD - Ministar odbrane Aleksandar Vulin ocijenio je danas da Srbi nisu među onim narodima koji će dozvoliti da im neko piše drugu istoriju ili da im neko bira prijatelje.

Vulin: Vojska Srbije jedna od najsnažnijih tenkovskih nacija u Evropi

BEOGRAD - Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin izjavio je danas da je Vojska Srbije regionalna tenkovska sila i jedna od najsnažnijih "tenkovskih nacija" u Evropi.

Vulin: Ne očekujem od Hrvatske da se odrekne ustaštva, ali zašto ćuti EU

BEOGRAD - Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin rekao je da ne očekuje od Hrvatske da se odrekne ustaštva, ali da je očekivao reakciju EU na odluku suda u Hrvatskoj da je ustaški pozdrav "Za dom spremni" prihvatljiv prije izvođenja svake pjesme pjevača ustaških pjesama Tompsona.

Vulin: Sve jedinice vojske neprekidno se obučavaju

BEOGRAD/ZAJEČAR - Sve jedinice Vojske Srbije neprekidno se obučavaju, bez obzira na to da li su opterećene bilo kojim drugim zadatkom, a Ministarstvo odbrane i državno rukovodstvo trebaju da im omoguće odgovarajuće uslove za to, rekao je ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin.

Vulin najavio remont brodova riječne flotile

BEOGRAD - Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin rekao je da su pripadnici Riječne flotile Vojske Srbije u stanju da odgovore na svaki izazov i dodao da se očekuje da će ove godine biti završen proces prenaoružavanja ove flotile i početi proces remonta brodova.

Najčitanije