Aleksandar Vulin

Vulin odgovorio Podgorici: Kako možete da pogledate građanima u oči

BEOGRAD - Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin upitao je danas crnogorske vlasti, koje su odbile ponudu predsjednika Aleksandra Vučića da im Srbija donira respiratore, kako mogu da pogledaju svojim građanima u oči.

Vulin: Kina uz srpski narod uvijek kada mu je najteže

BEOGRAD - Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin poručio je danas da je kineski narod bio uz Srbiju i srpski narod u najtežim trenucima - za vrijeme NATO agresije 1999. godine i da su i danas, baš kao i tad, srpski i kineski narod ponovo zajedno i bore se protiv nevidljivog neprijatelja - virusa korona.

Vulin u Srebrenici otvorio novi fabrički pogon

SREBRENICA - Ministar odbrane Aleksandar Vulin otvorio je danas u Srebrenici novi pogon preduzeća "Fabrika za pocinčavanje" a.d. Srebrenica, a zatim i prisustvovao otvaranju novog pogona preduzeća "AS Drvo" d.o.o. Srebrenica, koji su kupljeni sredstvima Vlade Republike Srbije.

Vulin: Od kako Vučić vodi pregovore, Šiptari beže od njih

BEOGRAD - Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin govoreći o KiM izjavio je da se očekuje borba, ali i da predsjednik Srbije Aleksandar Vučić vodi pametnu borbu, pametniju nego što je iko prije vodio.

Vulin: Vojska Srbije spremna da zaštiti granicu

BEOGRAD - Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin izjavio je danas da je Vojska Srbije spremna da zaštiti našu granicu i spriječi bilo kakvo kretanje ukoliko predsjednik Aleksandar Vučić procjeni da je to potrebno.

Vulin: Niko ne treba da brine, Srbija oprema vojsku za odbranu

BEOGRAD - Srbija je slobodna zemlja i niko ne treba da se brine što oprema svoju vojsku za odbrambene zadatke, i nema razloga da se na njoj primijene bilo kakave sankcije, poručio je ministar odbrane Aleksandar Vulin.

Vulin: Đukanović će optužiti Srbe i za virus korona

BEOGRAD - Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin poručio je crnogorskom predsjedniku Milu Đukanoviću da "Srbija nije kriva što građani Crne Gore odbijaju da mu predaju svoje crkve za njegov poslovni prostor".

Vulin: Ko hoće BiH mora poštovati Srpsku

BEOGRAD - Izaslanik predsjednika Srbije Aleksandar Vulin rekao je večeras da Srbija nikada neće oćutati nijednu uvredu upućenu Republici Srpskoj, te da se mora poštovati Srpska, ako se želi uspješna, mirna i poštovana BiH.

Vulin: Stigli "panciri", naša PVO mnogo jača nego ranije

BEOGRAD - Sada kada su stigli "panciri" naša potivvazduhoplovna odbrana je mnogo jača nego što je bila, a naša avijacija čuva naše nebo, izjavio je danas ministar odbrane Aleksandar Vulin i dodao da kada drugi napadaju srpsku vojsku, to znači da je ona jača nego ranije.

Vulin: Srbija se oštro protivi smanjenju snaga KFOR-a na KiM

BEOGRAD - KFOR je najodgovorniji za održavanje mira i bezbjednosti na teritoriji Kosova i Metohije i zato se Srbija oštro protivi smanjenju snaga KFOR-a, izjavio je danas ministar odbrane Aleksandar Vulin u razgovoru sa zamjenikom načelnika Štaba odbrane Oružanih snaga Ujedinjenog Kraljevstva admiralom Timotijem Frejzerom, koji boravi u posjeti Srbiji.

Najčitanije