Aleksandar Vulin

Vulin: Platforma Prištine govori o strahu od dijaloga

BEOGRAD - Prištinska platforma za nastavak briselskog dijaloga s Beogradom koja je juče podnijeta kosovskoj skupštini, platforma je koja govori o strahu od dijaloga jer on ne ide u korist Prištine, izjavio je danas ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin.

Vulin: U vladi Prištine ima koljača

BEOGRAD - "Na sednici Saveta bezbednosti UN bilo je naslednika i predstavnika kriminalaca, ali oni su došli iz Prištine gde vladaju narko karteli i ratni zločinici", izjavio je ministar odbrane Aleksandar Vulin, reagujući na izjavu Bedžeta Pacolija da je Srbija odgovorna za nekoliko ratova na Balkanu, a da je ministar Dačić "zamjenik balkanskog koljača Slobodana Miloševića".

Vulin: Učešće Rusije nije tema za Haradinaja

BEOGRAD - Ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je danas da pitanje učešća Rusije u dijalogu Beograda i Prištine "nije tema" za kosovskog premijera Ramuša Haradinaja - "neosuđenog zločcinca".

"Novosti": Zagreb sprema blokadu Srbije

BEOGRAD - Odnosi Beograda i Zagreba daleko su od otopljavanja, sudeći po izjavi hrvatske predsjednice Kolinde Grabar Kitarović, koja je najavila nove ucjene na evropskom putu Srbije.

Vulin: Srbija misli na sve Srbe gde god da žive

SKOPLJE - Svečana Svetosavka akademija održana je sinoć u Skoplju u organizaciji Srpskog kulturnog centra, a pod pokroviteljstvom predsjednika Srbije Aleksandra Vučića i makedonskog premijera Zorana Zaeva.

Vulin: Napad na biće RS, odgovoriti jedinstvom

BEOGRAD - Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin izjavio je danas da je inicijativa SDA za promjenu naziva Republika Srpska provokacija i napad na samo biće RS, na koji se, poručuje, mora odgovoriti jedinstvom.

Vulin: Putin jasno rekao da će podržati svako rješenje koje postigne Srbija

BEOGRAD - Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin izjavio je danas da je ruski predsjednik Vladimir Putin uputio veoma jasnu, diplomatsku i političku poruku da Rusija podržava svako rješenje u vezi sa Kosovom i Metohijom koje Srbija postigne.

Vulin i Dačić nasmijali funkcionere NATO: Govori srpski da te ceo svet razume

BEOGRAD - Na prijemu koji su sinoć priredili ambasador Grčke u Beogradu Elias Eliadis i šef NATO vojne kancelarije za vezu, brigadni general Čezare Marineli, povodom predaje dužnosti NATO kontakt ambasade u Beogradu, ministar odbrane Aleksandar Vulin se obratio okupljenima, ali je zbog protokolarne greške uspio da nasmije sve prisutne.

Vulin: Više od Ramine ideje me zanima reakcija Crne Gore i Makedonije

BEOGRAD - Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin izjavio je da je albanski premijer Edi Rama izjavom o ujedinjenju sa Albancima sa Kosova i Metohije u stvari mislio na ujedinjenje svih Albanaca na Balkanu, te naglasio da ga zanima kako će na to reagovati Crna Gora i Makedonija.

Vulin podnio tužbu zbog zloupotrebe identiteta na Tviteru

BEOGRAD - Predsjednik Pokreta socijalista i ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin podneo je prijavu zbog zloupotrebe njegovog identiteta na Twitteru.

Najčitanije