Aleksandar Vulin

Vulin: Vojska spremna da izvrši svako naređenje

BEOGRAD - Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin poručio je da je Srbija miroljubiva zemlja, ali da će njena vojska, koja postoji da bi sačuvala mir i stabilnost, izvršiti svako naređenje vrhovnog komandanta - predsjednika Srbije Aleksandra Vučića.

Vulin: Komšić govori u ime Hrvata, a izabrali ga Bošnjaci

ĆUPRIJA - Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin izjavio je danas da izabrani hrvatski član Predsjedništva BiH Željko Komšić govori u ime Hrvata, iako su ga izabrali Bošnjaci.

Vulin: Hoće li Komšić da nas šamara ili zavrće uši?

BEOGRAD - Poruku novog člana Predsjedništva BiH Željka Komšića odlično smo razumjeli, jedino što nismo shvatili jeste kako će da nas kazni, hoće li da nas šamara ili će da nam zavrće uši, upitao je ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin, reagujući na Komšićevu poruku Beogradu da je granica sa Srbijom na Drini i da to treba poštovati, jer će u suprotnom, kaže, biti problema.

Vulin: Vojska Kosova pretnja, Vučić s pravom zabrinut

BEOGRAD - Ministar odbrane Aleksandar Vulin je izjavio danas da formiranje vojske Kosova jeste izazov i prijetnja za bezbjednost u regionu i da je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić s pravom zabrinut zbog svega što se dešava na KiM.

Vulin: "Vojska Kosova" može da uznemiri čitav Balkan

BEOGRAD - Srbija se odlučno protivi bilo kakvom formiranju ne samo vojske već paravojske na Kosovu, jer to ne može biti vojska, kaže ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin.

Vulin: Srbija neće dozvoliti reviziju istorije

BEOGRAD - Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin poručio je da Srbija neće dozvoliti reviziju istorije i da se prekrajanjem prošlosti opravdavaju događaji iz devedesetih, niti pristati na to da su sve žrtve iste.

Vulin: NATO bombardovanjem Srbije umrlo međunarodno pravo

PEKING - Ministar odbrane Srbije Aleksandara Vulin istakao je danas u Pekingu da je, nakon što je bez odluke Saveta bezbednosti UN, NATO bombardovao Srbiju, međunarodno pravo umrlo.

Vulin: Kosovska vojska će ugroziti region

Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin upozorio je danas da stvaranje vojske na Kosovu i Metohiji ugrožava cijeli region i pozvao međunarodnu zajednicu da reaguje na odluku Skupštine Kosova o usvajanju prijedloga zakona o transformaciji kosovskih bezbjednosnih snaga u vojsku.

Vulin: "Vojska Kosova" se stvara da bi se prijetilo Srbima

BEOGRAD - Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin izjavio je da je "vojska Kosova" vojska koja se stvara da bi prijetila Srbiji i Srbima, saopšteno je iz Ministarstva odbrane Srbije.

Vulin: Skot u bahatosti zaboravio da Srbija nije kolonija

BEOGRAD - Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin poručio je da je ambasador SAD u Srbiji Kajl Skot, koji je rekao da je Kosovo nezavisna država, u "svojoj bahatosti, zaboravio da Srbija nije kolonija i da ne može da gazi njeno dostojanstvo".

Najčitanije