Aleksandar Vulin

Vulin: Vučić glavna tema izbora u Hrvatskoj

BEOGRAD - Predsjednik Pokreta socijalista i srpski ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin izjavio je večeras da je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić glavna tema izbora u Hrvatskoj, jer hrvatski političari, u svojoj mržnji, "nepogrešivo osejćaju ko su Srbi koji mogu da ojačaju Srbiju".

Vulin: Vojna vežba je poruka i prijateljima i neprijateljima

BEOGRAD - Svaka vojna vježba je poruka i prijateljima i neprijateljima, poručio je danas ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin, dodajući da je poruka ista i za prijatelje i za neprijatelje - da je Srbija stabilna i spremna da čuva sebe, mir i Srbe, gdje god oni živjeli.

Vulin: Niko me nije zvao iz Hrvatske da se izvini

BEOGRAD - Ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je danas da ga niko iz hrvatske vlade nije zvao da se izvini zbog zabrane delegaciji Ministarstva odbrane i Vojske Srbije da uđe u Hrvatsku i prisustvuje obilježavanju Dana jasenovačkih novomučenika.

Vulin: Razgraničenje Kosova dobro čim je Zapad protiv

BEOGRAD - Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin ne isključuje napade Albanaca na sjeveru Kosova i Metohije i ocjenjuje da je razgraničenje dobro dobro rješenje za Srbiju čim se, kako kaže, Zapad tome protivi.

Vulin: Nema većeg spoljnopolitičkog prioriteta od Srpske

BEOGRAD - Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin, koji večeras prisustvuje manifestaciji "Dani Srpske u Srbiji", rekao je da za Srbiju nema većeg spoljnopolitičkog prioriteta od Republike Srpske i njenih građana.

Vulin: Da li je Jasenovac doprinos Hrvata antifašističkoj borbi

BEOGRAD - Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin, povodom izjave hrvatske predsjednice Kolinde Grabar Kitarović da su Hrvati dali najveći doprinos pobjedi nad fašizmom, rekao je da ona može da laže čitav svijet, ali da Srbi i Hrvati znaju da su Hrvati uvjereno i do posljednjeg dana bili uz naciste.

Vulin: Iz Kolinde progovorili strah i kompleks

BEOGRAD - Hrvatska politika prema Srbima i Srbiji je mješavina prljave savjesti i kompleksa, ocijenio je večeras ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin komentarišući intervju hrvatske predsjednice Kolinde Grabar Kitarović.

Vulin: SDA mora da nađe temu da se sa nekim svađa

BEOGRAD - Ministar odbrane Aleksandar Vulin istakao je da SDA, koja je kritikovala njegovu izjavu da "Republika Srpska nema svoju vojsku, ali da je ima srpski narod", mora da nađe neku temu da se svađa sa nekim i oko nečega jer ta stranka sada ima kongres.

Vulin: Dok Vučić vodi Srbiju, Srpska će biti prioritet

STRIČIĆI - Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin poručio je danas u Stričićima da će, sve dok Srbiju vodi Aleksandar Vučić, prioritet njene spoljne politike biti Republika Srpska i da se nikakve "Oluje", Jasenovci i Jadovno više neće ponoviti.

Dodik i Vulin zapjevali na Manjači

BANJALUKA - Milorad Dodik, srpski član Predsjedništva BiH i Aleksandar Vulin, ministar odbrane Srbije su zapjevali pod šatorom na zboru u Stričićima na Manjači.

Najčitanije