Aleksandar Vulin

Vulin: Niko da ne pomisli da će srpskom narodu moći da piše istoriju

BEOGRAD - Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin izjavio je danas da niko ne treba ni da pomisli da će srpskom narodu moći da piše istoriju i da će Srbi pristajati da im tuđa laž postane istina, a da im stvarnost postane zlo koje drugi prepoznaju u sebi.

Vulin: Ne priliči ambasadoru Nemačke da Srbima govori šta je genocid

BEOGRAD- Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin rekao je da poslije iskustva iz dva svjetska rata ne pristaje ambasadoru Njemačke u Beogradu Tomasu Šibu da govori Srbima šta treba da rade i misle, a posebno ne da im govori šta je genocid.

Brnabić: EU da reaguje na zabranu ulaska Vulinu na Kosmet

BEOGRAD - Premijer Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da bi nadležne institucije EU koje garantuju primjenu Briselskog sporazuma trebalo da reaguju na zabranu ulaska srpskim zvaničnicima na teritoriju Kosova i Metohije.

"Haradinaj slagao": Vulinu i delegaciji vojnog zdravstva zabranjen ulaz na KiM

BEOGRAD - Ministru odbrane Aleksandru Vulinu i delegaciji Ministarstva odbrane i Vojnog zdravstva nije dozvoljeno da posjete Kliničko-bolnički centar Kosovske Mitrovice, saopšteno je iz njegovog kabineta.

Vulin: Srpska je strateški i spoljnopolitički prioritet Srbije

BEOGRAD - U okviru Međunarodnog sajma naoružanja i vojne opreme Partner 2019. u Beogradu je danas održan skup privrednih društava namjenske industrije Reublike Srpske i odbrambene industije Srbije, na kojem je srpski ministar odbrane Aleksandar Vulin istakao da je Srska strateški i spoljnopolitički prioritet Srbije.

Vulin: Vojska Srbije na nivou najobučenijih armija na svetu

KOVIN - U aerodromu Kovin je danas održan Dan visokih zvanica vježbe „Slovensko bratstvo 2019", a ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin je rekao da je ta vježba pokazala da je Vojska Srbije na nivou najopremljenijih i najobučenih armija na svijetu.

Vulin Crnogorcima: Nećemo ćutati dok otimate svetinje Srba

BEOGRAD - Vladi Crne Gore niko ne brani da izmislii svoju crkvu, kao što je izmislila i okupaciju Srbije, izjavio je ministar odbrane Aleksandar Vulin i poručio da zvanična Podgorica ne očekuje da će Srbija da ćuti dok joj budu otimane svetinje Srba.

Vulin: Hrvatska politika i reč normalno ne idu u istu rečenicu

BEOGRAD - Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin ocijenio je danas, komentarišući izjavu hrvatske predsjednice da "neka otvorena pitanja ne mogu da čekaju da se Srbija normalizuje kao država", da hrvatska politika i riječ normalno ne mogu da se stave u istu rečenicu.

Dodik danas u Banjaluci sa Vulinom i borcima sa Košara

​BANJALUKA - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik sastaće se danas u Banjaluci sa ministrom odbrane Srbije Aleksandrom Vulinom.

Vulin: U slučaju eventualnog konflikta računamo na pomoć Rusije i Kine

BEOGRAD - Beograd računa na pomoć Rusije i Kine po pitanju kupovine naoružanja za odbranu u slučaju eventualnog konflikta na Balkanu, izjavio je ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin.

Najčitanije