Aleksandar Vulin

Vulin: Vojska Srbije obustavila oko 200 međunarodnih vojnih aktivnosti

BEOGRAD - Vojska Srbije je obustavila rad na oko 200 međunarodnih vojnih aktivnosti, a još nije donesena konačna odluka o učešću u mirovnim misijama UN i EU, izjavio je danas ministar odbrane Aleksandr Vulin.

Vulin: Vučić će pre ostaviti glavu nego Srbiju

MOSKVA - Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin izjavio je danas, povodom razgovora predstavnika Beograda i Prištine u Bijeloj kući u Vašingtonu, da će "vrhovni komadant Vojske Srbije i predsjednik Srbije Aleksandar Vučić pre ostaviti glavu nego Srbiju".

Vulin Komšiću: Antisrpstvo je opasna ideologija

BEOGRAD - Ministar odbrane Aleksandar Vulin poručio je danas da se Srbija ne miješa u bilo čije unutrašnje odnose, ali da ne želi da sluša hrvatskog člana Predsjedništva BiH Željka Komšića, koji, kako navodi, vrijeđa srpski narod i osporava mu pravo na postojanje.

Vulin: Potpuna kontrola kopnene zone bezbednosti

BEOGRAD - Pripadnici Vojske Srbije u Kopnenoj zoni bezbednosti u potpunosti kontrolišu administrativnu liniju sa Kosovom i Metohijom, u skladu sa Vojnotehničkim sporazumom iz Kumanova, izjavio je danas ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin.

Vulin: Za tolike laži o Srbiji, Kramon - Taubadelova zaslužuje prezir

Ministar obrane Srbije Aleksandar Vulin rekao je danas da izvjestilac za Kosovo u Evropskom parlamentu Viola fon Kramon - Taubadel za brojne laži o Srbiji zaslužuje samo prezir i žaljenje.

Vulin: Ko nema svoju kulturu, mora da otima tuđu

BEOGRAD - Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin je danas, povodom izjava albanskih istoričara da su manastir Dečane gradili Albanci, rekao da ko nema svoju kulturu, mora da otima tuđu.

"Fotomontaža srpskih vojnika u Minsku nastavak rata protiv Srbije i Vučića"

BEOGRAD - Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin demantovao je večeras da su srpski vojnici bili prisutni na protestima u Brestu i Minsku, rekavši da su fotografije koje su se pojavile u prilog tim tvrdnjama fotomontaža i ocijenio da je to nastavak specijalnog rata koji se vodi protiv Srbije, Vojske Srbije i predsjednika Aleksandra Vučića.

Vulin: Ubice srpske dece nisu pronađene jer ih nisu ni tražili

BEOGRAD - Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin izjavio je da "ubice srpske dece u Goraždevcu, na rijeci Bistrici prije 17 godina, nisu pronađene jer ih nisu ni tražili".

Vulin: Priština želi da ubaci svoju policiju u patrole Vojske Srbije

BEOGRAD - Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin ocijenio je da se iza napada na Vojsku Srbije zbog nedavne zajedničke patrole sa Kforom na administrativnoj liniji sa Kosovom i Metohijom, krije cilj Prištine da u te patrole ubaci kosovsku policiju.

Izetbegović: Srbi Dejtonom dobili previše, Vulin: RS nije poklon

Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin istakao je da je Bakir Izetbegović žalostan primjer nepoštovanja dejtonskog uređenja BiH, ali i predvodnik političara koji smatraju da Republiku Srpsku treba uništiti.

Najčitanije