Aleksandar Vulin

Vulin: Takozvano Kosovo ne sme postati član Interpola

BEOGRAD - Takozvano Kosovo ne sme biti član ni jedne međunarodne organizacije, posebno ne one koja se bori protiv kriminala, rekao je danas ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin na interresornom sastanku Koordinacionog tijela za sprečavanje prijema tzv. Kosova u članstvo u Interpol.

Vulin: Politika Vučića je samostalnost u donošenju odluka

BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin izjavio je danas u Skupštini Srbije da je politika ove države i njenog predsjednika Aleksandra Vučića samostalno donošenje odluka, briga o ekonomiji, ali i o bezbjednosti.

Vulin: Ispitivali smo Kokezu četiri sata, tri su zaključka

BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin potvrdio je da je predsjednik FSS Slaviša Kokeza bio priveden u svojstvu građanina i ispitivan četiri sata.

Vulin: Vučić bolji i uspešniji nego što je Ðinđić ikad bio

BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin rekao je večeras da mu mnogi spočitavaju da svojim izjavama poredi predsjednika Aleksandra Vučića sa bivšim premijerom Zoranom Ðinđićem, ističući da on to ne čini i ocjenjujući da je Vučić bolji i uspješniji nego što je Ðinđić ikada bio.

Lukač i Vulin potpisali Memorandum o saradnji u oblasti vazduhoplovstva

BEOGRAD - Ministri unutrašnjih poslova Republike Srpske i Republike Srbije Dragan Lukač i Aleksandar Vulin potpisali su danas u Beogradu Memorandum o razumijevanju MUP-a Srpske i MUP-a Srbije o saradnji u oblasti vazduhopolovstva koji će značajno unaprijediti saradnju helikopterskih jedinica, saopšteno je iz MUP-a RS.

Vulin: Od sutra i finansijska istraga kriminalne grupe Veljka Belivuka

BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin ocijenio je da je nedavna akcija hapšenja organizovane kriminalne grupe Veljka Belivuka jedna od najvećih akcija od 2003. godine.

Vulin: Đukanović nikako da shvati da nije pao zbog Vučića

BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova i predsjednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin izjavio je danas da predsjednik Crne Gore Milo Ðukanović najnovijim optužbama na račun Srbije, pokušava još jednom da nacrta metu na predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

Vulin o hapšenjima: Nećemo dozvoliti stvaranje novog zemunskog klana

BEOGRAD - Danas je uhapšeno 17 pripadnika organizovane kriminalne grupe koju "predvode Belivuk i Miljković" i koja se osnovano sumnjiči za ubistva, iznude, otmice i dilovanje drogom, rekao je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin. Zvaničnici policije saopštili su da je riječ o grupi koja se krila iza navijačke grupe Partizana i poručili da kriminalne organizacije neće biti jače od zakona.

Aleksandar Vulin se oglasio o slučaju "Aleksić"

BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin izjavio je danas da je vlasnik škole glume Miroslav Mika Aleksić, koji je optužen za silovanje, zadržan u policiji, a da je sve dalje na pravosudnim organima.

Vulin: Darko Elez sarađivao s kavčanima, nema nedodirljivih

BEOGRAD - Hapšenje jednog od najzloglasnijih kriminalaca Darka Eleza dokaz je da policija radi svoj posao i da se odgovorno bori protiv organizovanog kriminala, rekao je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.

Najčitanije