Aleksandar Zaharčenko

Objavljen snimak pogibije Zaharčenka

Televizija "Rusija 1" objavila je video-snimak posljednjih sekundi života lidera Donjecke Narodne Republike (DNR) Aleksandra Zaharčenka.

Na sahrani Zaharčenku 200.000 ljudi

DONJECK - Oko 200.000 okupilo se danas u Donjecku na posljednjem ispraćaju lidera samoproglašene Donjecke Narodne Republike (DNR) Aleksandera Zaharčenka koji je u petak ubijen, prenosi Tass.

Objavljen posljednji video Zaharčenka prije ubistva

DONJECK - Ubijeni lider DNR-a Aleksandar Zaharčenko posljednji put je viđen u javnosti u četvrtak, dan prije atentata.

Italija spremna da se uključi u istragu o ubistvu Zaharčenka

MOSKVA - Ubistvo lidera DNR Aleksandra Zaharčenka izaziva žaljenje, Italija je spremna da se uključi u istragu o tom incidentu, ukoliko je Evropska unija bude pokrenula, izjavio je ambasador Italije u Rusiji Paskvale Teračano.

Putin: Ubistvo Zaharčenka kukavički čin

MOSKVA - Ruski predsednik Vladimir Putin saopštio je danas da je ubistvo lidera samproglašene Donjecke Narodne Republike (DNR) Aleksandra Zaharčenka "kukavički čin" čiji je cilj destabilizacija krhkog mira u regionu, javlja Rojters.

Uhapšeni osumnjičeni za ubistvo Zaharčenka

Osumnjičeni za ubistvo lidera samoproglašene Donjecke narodne republike Aleksandra Zaharčenka su uhapšeni, saopštio je savjetnik lidera DNR Aleksandar Kazakov.

Zaharova o ubistvu Zaharčenka: Sumnjamo na Kijev

DONJECK - Portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova izjavila je danas, nakon što je u Donjecku u eksploziji poginuo lider poginuo lider samoproglašene DNR, da ima osnova za sumnju da iz toga stoji Kijev.

Poginuo lider Donjecke Narodne Republike

DONJECK - Lider samoproglašene Donjecke Narodne Republike Aleksandar Zaharčenko poginuo je danas u eksploziji u Donjecku, prenio je TASS pozivajući se na izvor iz administracije DNR.

Kremlj: Malorusija je lična inicijativa Zaharčenka

KREMLJ - Riječi lidera samoproglašene Donjecke Narodne Republike (DNR) Aleksandra Zaharčenka o stvaranju Malorusije jesu lična inicijativa, rekao je portparol predsjednika Rusije Dmitrij Peskov.

Najčitanije