Aleksandra Pandurević

Stevandić umjesto Pandurevićeve u Parlamentu BiH

Prema prvim rezultatima, nakon pristiglih glasova poštom, Nenad Stevandić lider Ujedinjene Srpske, ipak, ulazi u Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH i to umjesto Aleksandre Pandurević iz SDS-a.

Pandurević: Preslikati ruske zakone o rodnoj ravnopravnosti

SANKT PETERBURG - Potpredsjednik SDS Aleksandra Pandurević izrazila je nadu da će BiH preslikati zakone Ruske Federacije, koja je, kako je istakla, poslednjih 15 godina učinila mnogo na politici rodne ravnopravnosti, ali i jačanju uloge majčinstva i poboljšanju uslova za jaku natalitetnu i politiku mladih.

Pandurević: Inicijativa za Mektićevu smjenu neozbiljna

SARAJEVO - Predsjedavajući Kluba poslanika SDS-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Aleksandra Pandurević ocijenila je kao neozbiljnu inicijativu klubova poslanika SNSD-a i DNS-a za smjenu ministra bezbjednosti BiH Dragana Mektića.

Pandurević: Ne postoji razlog za smjenu Mektića

SARAJEVO - Predsjedavajuća Kluba poslanika SDS-a u Predstavničkom domu parlamenta BiH Aleksandra Pandurević vjeruje da na sutrašnjoj sjednici ovog doma neće biti podržana inicijativa klubova poslanika SNSD-a i DNS-a za smjenu ministra bezbjednosti Dragana Mektića.

Pandurević: Privreda na izdisaju

BANJALUKA – Aleksandra Pandurević, potpredsjednik SDS-a rekla je da Vlada Republike Srpske više od deceniju socijalni mir kupuje megalomanskim zaduženjima, a na kraju imamo privredu na izdisaju i masovni odlazak radno sposobnog stanovništva.

Špirić: Pandurević posljednja osoba na koju bih reagovao

BANJALUKA - Potpredsjednik SNSD-a Nikola Špirić izjavio je Srni da su "Srbi dotakli samo dno ako o njima brinu osobe poput /funkcionera SDS-a/ Aleksandre Pandurević, Dragana Mektića i sličnih njima".

Pandurević: Zastave RS kače po štalama na Romaniji

SARAJEVO - Aleksandra Pandurević (SDS), poslanik u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH kazala je kako BiH mora zakonom regulisati isticanje drugih zastava na teritoriji BiH.

Pandurević uputila otvoreno pismo Đokiću

Aleksandra Pandurević, potredsjednik SDS-a uputila je otvoreno pismo ministru industrije, rudarstva i energetike Petru Đokiću, nakon njegove jučerašnje izjave da nikada nije rekao da postoji problem sa Zakonom o javnim nabavkama u vezi sa radom Termoelektrane u Gacku, kako to tvrdi potpredsjednik SDS-a, nego da je problem u njegovoj primjeni.

Pandurević pozvala SNSD da prestane plašiti narod u RS

ISTOČNO SARAJEVO – Potpredsjednica SDS-a Aleksandra Pandurević pozvala je danas funkcionere SNSD-a da se, kako je rekla, prestanu baviti zastrašivanjem naroda NATO-savezom, britanskim špijunima, kao i "obojenim revolucijama".

Posmatračima omogućeno praćenje štampanja glasačkih listića

SARAJEVO - Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH usvojio je danas zaključak da Centralnoj izbornoj komisiji (CIK) BiH bude naloženo da se svim akreditovanim subjektima omogući da pošalju svoje posmatrače koji će pratiti tok štampanja i distribucije glasačkih listića, izjavila je šef Kluba poslanika SDS-a u ovom domu Aleksandra Pandurević.

Najčitanije