Aleksej

Šved nakon potpisa ugovora: Himki je moj dom

Ruski košarkaš Aleksej Šved ostaje u Himkiju naredne tri godine, saopštio je danas ruski klub.

Sofija i Aleksej najčešća imena za bebe u 2019.

Ime koje dobijemo po rođenju predstavlja naš identitet, a roditelji svojoj djeci žele dati lijepo i simbolično ime koje će ih pratiti kroz cijeli život.

Miler: Moskva će sama završiti "Sjeverni tok 2"

MOSKVA - Rusija će sama završiti gradnju gasovoda "Sjeverni tok 2", jer je ne postoje tehnološke prepreke koje bi zahtijevale stranu pomoć, izjavio je šef "Gasproma" Aleksej Miler.

"Neka Amerika vrati Teksas Meksiku"

MOSKVA - Predsjednik komisije za informacionu politiku Savjeta Federacije Rusije Aleksej Puškov prokomentarisao je riječi bivšeg komandanta američke vojske u Evropi generala Bena Hodžisa o pripadnosti Krima Rusiji i pozvao Vašington da vrati Teksas Meksiku.

Navaljni ponovo uhapšen

MOSKVA - Policija u Moskvi u četvrtak je ponovo uhapsila Alekseja Navaljnog, najuglednijeg političkog protivnika predsjednika Vladimira Putina i vladajuće stranke Jedinstvena Rusija.

Ruski senator otkriva zašto Stoltenberg želi susret s Putinom

Ruski senator Aleksej Puškov smatra da je poziv generalnog sekretara NATO-a Jensa Stoltenberga za sastanak oči u oči s ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom - taktički manevar.

Voditeljka RTS u žestokoj akciji sa Bjelinim sinom (18+)

Milica Tomašević jedna je od voditeljki emisije „Luda narodna noć“ na RTS, ali gledaoci imaju priliku i da je gledaju i u seriji „Senke nad Balkanom“, u kojoj ima vrlo upečatljivu ulogu prostitutke.

Preminuo prvi svemirski šetač Aleksej Leonov

Čovjek koji je obavio prvu svemirsku šetnju ruski kosmonaut Aleksej Leonov preminuo je u 86. godini, javili su danas ruski mediji.

Navalni sutra na slobodi

MOSKVA - Sud u Moskvi odbio je danas zahtjev direktora zatvora u kojem kaznu od 30 dana služi Aleksej Navalni da se tom lideru opozicije kazna produži za 18 sati, tako da bi on već sutra trebalo da izađe na slobodu.

Partizan poslao Nikolića na pozajmicu u Trevizo

BEOGRAD - Košarkaš Partizana i reprezentativac Slovenije Aleksej Nikolić sljedeće sezone igraće za italijanski Trevizo kao pozajmljeni igrač.

Najčitanije