Aleksinac

Džoniću i sinovima produžen pritvor

NIŠ - Viši sud u Nišu produžio je danas za još 30 dana pritvor Goranu Džniću i njegovim sinovima osumnjičenim za učšće u ubistvu tročlane porodice Ðokić 26. septembra u selu Moravac kod Aleksinca.

Goran Džonić za ubistvo Đokića optužio braću iz Moravca

Goran Džonić, koji je uhapšen u četvrtak zbog sumnje da je ubio brata od tetke Gorana Đokića (57), njegovu suprugu Gordanu (56) i njihovu dvadesetpetogodišnju kćerku Lidiju, priznao je krivicu, ali se branio da on nije jedini izvršilac svirepog ubistva.

Objavljen snimak hapšenja osumnjičenih u vezi s ubistvom porodice Đokić

Intenzivnim i opsežnim radom pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Nišu danas su uhapsili K.M. (1981) i A.M. (1982) iz sela Moravac koji se dovode u vezu sa ubistvom porodice Đokić.

Uhapšen i sin osumnjičenog za ubistvo Đokića

Policija je večeras uhapsila sina rođaka porodice Đokić, u čijem dvorištu je pronađen novac za koji se vjeruje da pripada ubijenima.

Mediji: Progovorio osumnjičeni za ubistvo Đokića, uhapšena još dva muškarca

Još dva muškarca uhapšenja su zbog slučaja ubistva porodice Đokić iz okoline Aleksinca, prenose mediji.

Novi detalji o uhapšenom rođaku porodice Đokić - optužio svoje sinove?

Uhapšeni G.DŽ. (52) zbog ubistva Đokića, navodno je na saslušanju zločin pokušao da prebaci na svoje sinove, pišu beogradski mediji.

Snaha ubijenog Đokića nakon hapšenja rođaka: Ja sam zabezeknuta

ALEKSINAC - Ja stvarno ne mogu da pričam. Ja sam zabezeknuta, evo brat mi je došao. Svekrva i ja smo same. Mi smo izbezumljeni, rekla je za srpske medije Verica Đokić, snaha ubijenog Gorana.

Priveden osumnjičeni za učešće u ubistvu porodice Đokić iz Aleksinca

BEOGRAD - U Srbiji je priveden osumnjičeni za učešće u ubistvu porodice Đokić, rekao je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.

Mediji: Motiv ubistva porodice Đokić moglo bi da bude koristoljublje

BEOGRAD - Tijela Gorana Đokića, njegove supruge i kćerke, koja su danas pronađena u ataru sela Moravac, kod Aleksinca, prevezena su na obdukciju po nalogu višeg javnog tužioca u Nišu.

Vulin stigao u Aleksinac nakon što su pronađena tijela nestale porodice

ALEKSINAC - Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin stigao je danas u Aleksinac nakon što su, poslije višednevne potrage, pronađena tijela za koje se sumnja da pripadaju tročlanoj porodici Ðokić, javljaju beogradski mediji.

Najčitanije