Aleksinac

Tinejdžeri upali sa šipkama, opljačkali pumpu pa otišli na pivo

Benzinsku pumpu "Mihajlović" u Aleksincu, u utorak uveče opljačkala su dva tinejdžera stara 16 i 18 godina.

Tri decenije od nesreće u kojoj je stradalo 90 rudara

BEOGRAD - Srbiju, ali i bivšu Jugoslaviju, na današnji dan prije 30 godina potresla je najveća rudarska nesreća kada je u Aleksinačkim rudnicima stradalo 90 rudara.

Upoznajte Nenada, Djeda Mraza ugrožene djece, koji nema irvase već koze i ovce

Dvadesetjednogodišnjak iz okoline Aleksinca iskoristio je svoju popularnost na društvenim mrežama da pokrene akciju prikupljanja i podjele paketića djeci iz socijalno ugroženih porodica. Nenad Petrović, inače, kada ne raznosi paketiće širom Srbije, čuva koze, ovce i pravi sir koji je sve više tražen.

Predstava sa Sergejem Trifunovićem izbačena sa festivala

Mjesecima ranije najavljena, dva dana pred Festival prvoizvedenih predstava u Aleksincu, predstava Utopljena duša, u kojoj jednu od glavnih uloga igra Sergej Trifunović, izbačena je sa repertoara.

Žena stradala u požaru

BEOGRAD - Starija žena poginula je rano jutros u požaru koji je izbio u kući u Aleksincu, prenosi Pink.

Stomatolog iz Aleksinca fotografije pretvara u umjetnička djela

ALEKSINAC - Četrdesetogodišnji Dušan Ostojić iz Aleksinca u Srbiji, stomatolog koji se nekoliko godina "borio" na strani "sedme sile", u posljednje tri godine aktivno se bavi raznim oblicima digitalne umjetnosti, a posebno tehnikom digitalnog akvarela i grafike.

Užas u Srbiji: Namjerno isjekao gasovod i otrovao djecu

ALEKSINAC - Šest osoba, od kojih četvoro djece starosti 15 i 16 godina iz Aleksinca, otrovano je plinom koji je iscurio iz gasovodne mreže u tom gradu.

Najčitanije