Alen Šeranić

Šeranić: Stanivukovićeve izjave nepromišljene i neodgovorne

BANJALUKA - Ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Alen Šeranić apelovao je da građane ne uzimaju u obzir nepromišljene i neodgovorne izjave pojedinaca o tome kako šteti kiseonik koji se koristi niz godina u zdravstvenim ustanovama i koji samo čini dobro ljudima.

Šeranić: U potpunosti vakcinisano više od 101.000 građana u Srpskoj

BANJALUKA - Ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Alen Šeranić rekao je da je domovima zdravlja dostavljeno više od 190.000 prve doze vakcine protiv virusa korona, a da je više od 101.000 građana u Srpskoj u potpunosti vakcinisano.

Šeranić: U Srpskoj dostupno pet vrsta vakcina protiv virusa korona

DOBOJ - Ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Alen Šeranić pozvao je građane da iskoriste povoljnu epidemiološku situaciju i odazovu se masovnoj imunizaciji u okviru kampanje "Dani otvorenih vrata" koja se sprovodi u lokalnim domovima zdravlja u Srpskoj, gdje je, kao i u Srbiji, dostupno ukupno pet vrsta vakcina.

Šeranić: Moguće da u RS budu izolovani različiti sojevi korone

KOSTAJNICA - Ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Alen Šeranić izjavio je da je pojava različitih vrsta sojeva virusa korona moguća i u Republici Srpskoj i istakao da je važno da se građani pridržavaju propisanih mjera i vakcinišu.

Šeranić: U Srpskoj nije izolovan delta soj virusa korona

BANJALUKA - U Republici Srpskoj nije izolovan delta soj korona virusa, izjavio je danas ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Alen Šeranić.

Sastanak sa Šeranićem: Domovi zdravlja da ubrzaju vakcinaciju

BANJALUKA – U Republici Srpskoj je nužno ubrzavanje procesa vakcinacije građana protiv virusa korona, rečeno je na sastanku ministra zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Alena Šeranića sa predstavnicima svih domova zdravlja i bolnica u Republici Srpskoj, Instituta za javno zdravstvo Republike Srpske, kao i zdravstvene inspekcije Republičke uprave za inspekcijske poslove.

Šeranić: Stiglo novih 25.000 doza vakcina "Sputnjik V"

BANJALUKA - U Republiku Srpsku danas je stiglo novih 25.000 doza vakcina prve komponente "Sputnjik V", rekao je ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Alen Šeranić.

Šeranić: Oko 100.000 vakcina će se naći na vakcinalnim punktovima

BANJALUKA - Ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Alen Šeranić rekao je da će proces vakcinacije u Srpskoj biti ubrzan.

Moguće povećanje plata zdravstvenim radnicima za šest odsto

BANJALUKA – Vlada Republike Srpske pronašla je mogućnost da svim zaposlenim u javnim zdravstvenim ustanovama, koji su uložili napor u borbi protiv virusa korona, poveća plate za šest odsto, izuzev direktora ovih ustanova za koje je planirano povećanje od tri odsto.

FZO RS isplatio dugovanja za zdravstvene usluge Srbiji

ISTOČNO SARAJEVO - Fond zdravstvenog osiguranja Republike Srpske (FZO) isplatio je dugovanja za pružene zdravstvene usluge građanima Srpske u Srbiji, u skladu sa sporazumom o saradnji u oblasti zdravstvenog osiguranja, konstatovali su danas ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Alen Šeranić i ministar zdravlja Srbije Zlatibor Lončar.

Najčitanije