Alen Šeranić

Šeranić: Došlo je do opuštanja i razmišljanja 'neće to meni da se desi'

BANJALUKA - Alen Šeranić, ministar zdravlja i socijalne zaštite u Vladi Republike Srpske, naveo je kako je nakon relaksiranje mjera, ipak došlo do opuštanja.

Šeranić: Nema potrebe za restriktivnim mjerama u cijeloj RS

BANJALUKA - Republiku Srpsku u ovom trenutku karakteriše nepovoljna epidemiološka situacija budući da je danas potvrđen najveći broj slučajeva zaraze virusom korona, izjavio je ministar zdravlja i socijalne zaštite Alen Šeranić.

Šeranić: Mnogi se zarazili na okupljanjima, nastaviće se trend rasta

BANJALUKA - Ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Alen Šeranić očekuje da će se trend rasta broja zaraženih virusom korona biti nastavljen i u narednih petnaestak dana, te poručio građanima da se moraju odgovorno ponašati i pridržavati preporučenih mjera.

"Zatvaranje granica sada nije efikasno, od pojedinaca zavisi kraj prvog talasa"

BANJALUKA - Ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Alen Šeranić izjavio je da nije prošao prvi talas epidemije virusa korona koji je još prisutan u zajednici, te da je sada važno ograniči njegovo širenje.

Šeranić: Unaprijediti i razviti zaštitu mentalnog zdravlja pojednica i društva u cjelini

BANJALUKA - Narodna skupština Republike Srpske razmotrila je Prijedlog zakona o zaštiti mentalnog zdravlja čiji je opšti cilj kvalitetnija zaštita ove vrste zdravlja kod svih građana u Republici Srpskoj.

Mjere u RS ostaju na snazi do 6. jula

BANJALUKA - Alen Šeranić, ministar zdravlja i socijalne zaštite RS, rekao je nakon sjednice Republičkog štaba da je Štab potvrdio sve mjere koje su na snazi i one će se sprovoditi do 6. jula

Šeranić: Zdravstvene ustanove postigle dobre rezultate u borbi sa virusom

BANJALUKA - Sve zdravstvene ustanove u Srpskoj postigle su dobre rezultate u dosadašnjoj borbi sa virusom korona, ali se i u narednom periodu mora zadržati visok stepen odgovornosti, kazao je Alen Šeranić, ministar zdravlja i socijalne zaštite RS.

Šeranić: Epidemiološka slika nepovoljna, broj zaraženih zabrinjavajući

BANJALUKA - Ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Alen Šeranić rekao je danas da je epidemiološka slika nepovoljna i da smo u posljednjih sedam dana imali priliku da vidimo blagi rast, a sada i izraziti rast lica koja su zaražena.

Šeranić: Virus korona se ne može iskorijeniti

ZVORNIK - Ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Alen Šeranić rekao je da je broj osoba zaraženih virusom korona povećan ne samo u Srpskoj, već i u regionu i uglavnom je rezultat relaksacije mjera i veće cirkulacije građana s obzirom na to da su granice otvorene.

Šeranić: Respiratori nisu nabavljani preko "Alibabe", cijenu diktirale okolnosti

BANJALUKA - Ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Alen Šeranić rekao je u Narodnoj skupštini da respiratori za Srpsku nisu nabavljani preko kupoprodajnog sajta "Alibaba", kako tvrde pojedini opozicionari, dodajući da su njihovu cijenu diktirale tadašnje okolnosti na tržištu u vezi sa virusom korona.

Najčitanije