Alen Šeranić

Šeranić: U Srpskoj nema virusa korona

BANJALUKA - U Republici Srpskoj nema zabilježen nijedan slučaj niti ijedna sumnja u novi virus korona, rekao je Alen Šeranić, ministar zdravlja i socijalne zaštite RS.

Šeranić: Interesi pacijenata moraju biti na prvom mjestu

BANJALUKA - Ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Alen Šeranić rekao je Srni da zaštita i interesi pacijenata moraju da budu prioritet u radu zaposlenih u zdravstvenom sistemu.

Šeranić: Budžet 90 miliona KM viši nego lani

BANJALUKA - Ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Alen Šeranić rekao je da budžet resornog ministarstva za 2020. godinu iznosi oko 212 miliona KM ili za oko 90 miliona KM više nego lani, što ukazuje na opredjeljenje Vlade da ovu oblast uredi na najbolji mogući način.

Šeranić: Opredijeljeni za povećanje primanja zdravstvenim radnicima

BANJALUKA - Ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Alen Šeranić izrazio je danas opredijeljenost za povećanje primanja zdravstvenih radnika, te nastavak izrade modela radi adekvatnog vrednovanja i nagrađivanja radnika koji obavljaju najsloženije poslove i nose najveći teret u zdravstvenim ustanovama.

Šeranić: Cilj da se unaprijedi kvalitet života lica sa invaliditetom

BANJALUKA - Ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Alen Šeranić izjavio je da je cilj resornog ministarstva da unaprijedi kvalitet života lica sa invaliditetom, te pruži podršku u ostvarivanju njihovih prava.

Šeranić: Veliki izazovi pred zdravstvenim sistemom

BANJALUKA - Ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Alen Šeranić rekao je da su pred zdravstvenim sistemom Srpske veliki izazovi u smislu određenih rješenja koja treba realizovati.

Šeranić: Važna podrška Srbije u jačanju kapaciteta socijalne zaštite

BANJALUKA - Ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Alen Šeranić istakao je u razgovoru sa predstavnicima Zavoda za socijalnu zaštitu Srbije da je potrebno jačanje kapaciteta socijalne zaštite u Srpskoj i da se razmatra mogućnost osnivanja zavoda na republičkom nivou.

Šeranić sa predstavnicima EIB-a o izgradnji tehničko-ekonomskog bloka UKC

BANJALUKA - Ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Alen Šeranić je na današnjem sastanku sa predstavnicima Evropske investicione banke razgavrao o tehničkim detaljima prve faze projekta izgradnje/rekonstrukcije i opremanja tehničko-ekonomskog bloka (TEB) na UKC-u RS.

Šeranić: Nedopustiv bilo kakav oblik nasilja nad stručnim radnicima

BANJALUKA - Ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Alen Šeranić oštro je osudio napad na radnika u banjalučkom Centru za socijalni rad, upozorivši da je nedopustiv bilo kakav oblik nasilja nad stručnim radnicima koji prilikom obavljanja svog posla ne smiju biti izloženi verbalnim ili fizičkim napadima.

Šeranić skratio brkove i bradu, počelo obilježavanje Movembera

Brijanjem i skraćivanjem brkova i brade počelo je obilježavanje ovogodišnjeg Movembera, a među gostima koji su podržali ovu akciju bio je i ministar zdravlja i socijalne zaštite RS, Alen Šeranić..

Najčitanije