Alen Islamović

Alen Islamović ne može pjevati u Kanadi, ne daju mu vizu

Alen Islamović trebao je u petak nastupiti na koncertu Bijelog dugmeta u Vankuveru, ali u Kanadu nije ni otputovao, pa tako neće pjevati ni večeras u Torontu.

Alen Islamović motivisao pivaru da sadi lješnjake

BIHAĆ - Kompanija "Bihaćka pivovara" planira tokom ove jeseni da podigne plantaže lješnjaka na površini od jednog hektara, a time i da proširi asortiman vlastite proizvodnje.

Alen Islamović objavio novi singl "Heroj"

Pjesma "Heroj" novi je službeni singl i spot s aktuelnog albuma "Tajno" Alena Islamovića.

Alen Islamović umjesto "Riblje čorbe" na "Zvorničkom ljetu"

ZVORNIK - Na otvaranju manifestacije "Zvorničko ljeto" 2. avgusta na ljetnoj pozornici Gradske plaže u Zvorniku, umjesto beogradske rok grupe "Riblja čorba", pojaviće se Alen Islamović, najavio je danas predsjednik Organizacionog odbora Bojan Ivanović.

Alen Islamović potvrdio za "Nezavisne": Duet sa drugom Indirom u septembru

Popularni bosanskohercegovački rok pjevač Alen Islamović snima duet sa Indirom Forza (Levak), nekadašnjom pjevačicom "Kolonije", a na tržištu će biti u septembru i očekuje se da bude izvanredno prihvaćen kod publike.

Alen Islamović mikrofon zamijenio njivom

Proizvodnja lješnjaka na području Unsko-sanskog kantona u posljednjih nekoliko godina dobija na zamahu i sve je više poljoprivrednika koji se odlučuju na uzgoj ove kulture, kažu u Poljoprivrednom zavodu USK.

Objavljen snimak tuče između Alena i Tife

BUDVA - Kako je i najavljivano, Scandal.rs je objavio video tuče između Alena Islamovića i Mladena Vojičića Tife nakon novogodišnjeg nastupa u Budvi.

Alenu Islamoviću dosta muzike, posvećuje se uzgoju lješnika

S bendovima "Divlje jagode" i "Bijelo Dugme" godinama je žario i palio muzičkom scenom, a ni danas Alen Islamović (60) ne može da odbije Gorana Bregovića, pa često svira s njegovim bendom, a sve više mu godi miran porodični život na velikom imanju.

Najčitanije