Alep

Hemijski napad na Alep, povrijeđene 73 osobe

Nakon napada bojnim otrovima na sirijski grad Alep, 73 civila, među kojima četvoro djece, primilo je ljekarsku pomoć, saopštio je novinarima ljekar prijemnog odjeljenja gradske bolnice u Apelu Šervan Šeho.

Erdoan: Da se u Idlibu ne ponovi Alep

MOSKVA - Turski predsjednik Tajip Redžep Erdoan izjavio je danas da Turska vodi razgovore sa Iranom i Rusijom kako se u sirijskom Idlibu ne bi ponovila humanitarna katastrofa kakva se dogodila u Alepu 2016. godine.

Alep - biser Sirije koji je prošao kroz pakao

Alep se vraća normalnom životu, borbe su završene u decembru 2016. godine. Sirijske vladine snage i ruska avijacija razbile su snage militanata Nusra fronta i DAEŠ.

Alep i Hama u potpunosti "očišćeni" od terorista

DAMASK - Snage sirijske Vlade u potpunosti su očistile sirijske pokrajine Hama i Alep od terorista "Islamske države", saopšteno je iz sirijske vojske.

Oslobođena cijela teritorija pokrajine Alep

ALEP - Kompletna teritorija pokrajine Alep oslobođena je od terorista Islamske države, nakon što su stigla pojačanja sa sjeverozapada zemlje, izjavio je general sirijske vojske Samir Sulejman.

Otkrivena istina o sirijskom dječaku - simbolu Alepa

Otac dječaka koji je povrijeđen tokom vazdušnog napada u Alepu Omrana Dakniša, čiju fotografiju su 2016. godine naširoko distribuirali zapadni mediji, govorio je za RT.

Najčitanije