Alfa Romeo

Istorijski jubilej: 110 godina modela brenda Alfa Romeo

Kako bi se obilježio jubilej kojem svega nekolicina proizvođača automobila mogu da pariraju, Alfa Romeo ponovo otvara vrata svog istorijskog muzeja u Arezeu, na taj način obilježavajući današnju zvaničnu proslavu svog 110. rođendana, uz istovremeno poštovanje svih važećih zdravstvenih i bezbjedonosnih smjernica. Brend poziva ljubitelje širom svijeta da pogledaju nove dijelove muzeja, uživaju u ekskluzivnom video sadržaju i pridruže se proslavi jubileja onlajn.

Alfa Romeo želi da uzdrma auto-moto svijet: Stiže ekstremna Giulia

Povodom proslave 110. godišnjice brenda Alfa Romeo, legenda auto-moto svijeta, i ključna prekretnica u istoriji italijanskog proizvođača, sprema se za povratak.

Alfa Giulietta odlazi u penziju

Model je lansiran 2010. godine, a ove će godine u penziju. U pitanju je Giulietta, kompaktna Alfa.

Alfa Romeo ostaje bez Giuliette na proljeće?

Italijanski proizvođač nakon 10 godina prestaće da pravi svoj kompaktni hečbek.

Alfa Romeo predstavlja novi model u junu?

Alfa Romeo će 24. juna predstaviti novi model, saznaje italijanski Motori Online, ali za sada nije poznato o kakvom se vozilu radi. Isti izvor spekuliše da bi to mogao biti krosover "B" segmenta, koji je baziran na PSA mehaničkoj platformi, a kao drugu opciju navodi sportski "grand tour" automobil.

Ova Alfa je mogla komotno da "glumi" u "Povratku u budućnost"

Sedamdesete su bile idealno vrijeme za klinaste sportske automobile, pa je i Alfa Romeo polovinom te dekade predstavio futuristički koncept 33 Navajo.

Kakva je budućnost Alfa Romea?

Alfa Romeo želi da što prije zaboravi 2019. Ali šta donosi 2020? Ili još preciznije šta donose godine koje će da uslijede odnosno XXII vek?

Veliko priznanje za Alfa Romeo od Nijemaca

Nijemci nisu poznati kao pretjerano veliki ljubitelji italijanskih automobila, ali znaju biti vrlo objektivni kada je u pitanju dobar proizvod.

Alfa Romeo "osvježio" Giuliu i Stelvio za 2020.

Alfa Romeo predstavio je redizajn svoja dva glavna modela Giulia i Stelvio predstavljeni su neočekivano u Kini.

Važni mjeseci ispred "Alfa Romea"

Narednih nekoliko mjeseci biće izuzetno važno za "Alfa Romeo".

Najčitanije