Alipašino polje

Auto-mafijaš umiješan u ubistvo policajaca?

​SARAJEVO - Marko Trifković (42), zvani Žiža, uhapšen je u petak u Palama zbog više teških krivičnih djela u BiH, a istražuje se mogućnost njegovog dovođenja u vezu i s ubistvom sarajevskih policajaca Adisa Šehovića i Davora Vujinovića 2018. godine, potvrđeno je "Nezavisnim".

Uhapšen Marko Trifković, dovodi se u vezu s ubistvima policajaca MUP-a KS

SARAJEVO - Marko Trifković zvani Žiža uhapšen je jutros u Palama zbog više teških krivičnih djela u BiH, a dovodi se u vezu i sa ubistvom sarajevskih policajca Adisa Šehovića i Davora Vujinovića, potvrđeno je "Nezavisnim".

Istražena lokacija kod RTV doma na Alipašinom polju

SARAJEVO - Pripadnici Federalne uprave Civilne zaštite utvrdili su danas prisustvo metala u zemlji na lokalitetu u blizini RTV doma u sarajevskom naselju Alipašino polje, za koji se pretpostavlja da su na njemu ukopani ubijeni sarajevski Srbi, izjavio je Srni predsjednik Udruženja porodica nestalih Sarajevsko-romanijske regije Milan Mandić.

Ponovni pokušaj pronalaska posmrtnih ostataka Srba u Alipašinom polju

​Pripadnici Federalne uprave Civilne zaštite, prema nalogu Tužilaštva BiH, na Alipašinom polju u Sarajevu od jutros iskopavaju teren radi pronalaska posmrtnih ostataka Srba ubijenih u prošlom ratu, potvrdio je za Srnu predsjednik Udruženja porodica nestalih Sarajevsko-romanijske regije Milan Mandić.

Žena povrijeđena u nezgodi na Alipašinom polju

SARAJEVO- U sarajevskom naselju Alipašino polje večeras se dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj je povrijeđena žena pješak.

Dvoje povrijeđeno u sudaru škode i mercedesa u Sarajevu

SARAJEVO - Dva lica su povrijeđena u saobraćajnoj nezgodi koja se desila danas u sarajevskom naselju Alipašino Polje, potvrđeno je iz MUP-a Kantona Sarajevo.

Najčitanije