Alkohol

Uhapšen biciklista sa 1,95 promila alkohola u krvi

DOBOJ - Policija iz Broda uhapsila je osobu iz ove opštine čiji su inicijali S.I. koje je vozilo bicikl sa 1,95 promila alkohola u krvi, saopšteno je iz Policijke uprave Doboj.

Deset uhapšenih zbog alkohola i narušavanja javnog reda i mira

DOBOJ - Službenici Policijske uprave Doboj tokom vikenda uhapsili sedam vozača kod kojih je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu, dok su tri osobe iz Doboja uhapšene zbog narušavanja javnog reda i mira.

Rusi manje piju: Konzumiranje alkohola opalo za 43 odsto

Rusi možda i dalje imaju ugled velikih ljubitelja žestokih pića, ali je konzumiranje alkohola u njihovoj zemlji opalo za 43 odsto od 2003. godine, saopštila je danas Svjetska zdravstvena organizacija (SZO).

Povećan broj vozača pod dejstvom alkohola

TREBINJE - Na području u nadležnosti Policijske uprave Trebinje u avgustu je evidentiran povećan broj vozača koji su upravljali vozilom pod dejstvom alkohola - iz saobraćaja je isključeno 148 vozača, za 54,2 odsto više nego u istom mjesecu lani, rečeno je na današnjoj konferenciji za novinare predstavnika ove uprave.

Vozio auto sa 3,23 promila alhohola u krvi

BEOGRAD - Policija je podnijela prekršajnu prijavu protiv vozača /52/ iz Kragujevca koji je upravljao automobilom sa 3,23 promila alkohola u krvi, saopšteno je danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Srbije.

Za tri dana 14 uhapšenih zbog alkohola

BANJALUKA - Na području u nadležnosti Policijske uprave Banjaluka tokom protekla tri dana uhapšeno je 14 lica zbog vožnje pod uticajem alkohola, saopšteno je iz ove uprave.

Alarmantni podaci MUP-a RS: Za volanom sve više pijanih

BANJALUKA - U prvih šest mjeseci ove godine u vožnji pod dejstvom alkohola u RS iz saobraćaja je isključeno 8.489 vozača, dok je u istom periodu godinu dana ranije to bio slučaj sa njih 6.979.

Uhapšeno šest pijanih vozača, a dva zbog droge

ZVORNIK - Na području Policijske uprave Zvornik šest vozača je uhapšeno i zadržano do otrežnjenja jer je kod njih bilo utvrđeno prisustvo više od 1,5 promila alkohola u organizmu.

Pilot uhapšen zbog alkohola, let otkazan

​GLAZGOV - Pilot United Airlinesa pojavio se danas na sudu nakon što je uhapšen u Škotskoj zbog previše alkohola u krvi, a zbog čega je odložen let iz Glazgova ka Njuvarku.

Institucije BiH nabavljaju alkoholna pića za 120.000 KM

SARAJEVO - U institucijama BiH u naredne dvije godine biće potrošeno 5,9 miliona KM za hranu, piće, servisiranje vozila, hotelski smještaj, održavanje objekata, opreme i ostalo.

Najčitanije