Alkotest

Vozio pijan tokom policijskog časa

DOBOJ – Dobojska policija uhapsila je vozača S.P zbog vožnje u pijanom stanju tokom policijskog časa, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Prekršio izolaciju pa pijan vozio tokom policijskog časa

GRADIŠKA - T.M. iz Gradiške zatečen je u subotu u 21.35 časova u mjestu Laminci kako upravlja putničkim automobilom, a izvršenom kontrolom kod istog je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu od 1,92 g/kg, saopšteno je iz Policijske uprave Gradiška.

Srpski policajci u šoku: Vozio sa 5,18 promila alkohola

KLADOVO - Saobraćajci koji su danas u Kladovu zatekli rumunskog državljanina (51) kako vozi sa 5,18 promila alkohola u organizmu su bili, blago rečeno, zgranuti, pa su ponovili mjerenje.

Vozač u Srbiji naduvao 4,85 promila alkohola

SMEDEREVO - Saobraćajni policajci su noćas u Mihajlovcu kod Smedereva zaustavili 36-godišnjeg vozača koji je upravljao vozilom u stanju potpune alkoholisanosti, sa 4,85 promila alkohola u organizmu, saopštila je PU Smederevo.

Za vikend akcija na pijane vozače u Banjaluci

BANJALUKA - Pripadnici Policijske uprave Banjaluka sprovešće tokom vikenda akciju pojačane kontrole učesnika u saobraćaju sa akcentom na vožnju pod dejstvom alkohola, najavljeno je iz ove uprave.

Alko-testiranje prije vožnje miljama od BiH

BANJALUKA, SARAJEVO - Bilo bi odlično da BiH slijedi pravila EU, gdje će od 2022. godine u svim novim vozilima koja se prodaju biti ugrađena utičnica za "Alcolock" kako bi se vozači prije vožnje alko-testirali, ali su male šanse da će ovakva praksa u skorije vrijeme zaživjeti i kod nas, smatraju naši stručnjaci.

Deset vozača uhapšeno zbog alkohola

DOBOJ - Službenici Policijske uprave Doboj tokom vikenda su uhapsili deset vozača zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola, a četiri vozača zbog opojnih droga ili drugih opojnih sredstava.

Najpijaniji vozači iz Gradiške i Bratunca: Za volanom sa 5,18 promila

BANJALUKA - Na cestama u Republici Srpskoj od početka ove godine najpijaniji vozači evidentirani su u Gradišci i Bratuncu, koji su imali najveću koncentraciju alkohola u krvi, po 5,18 promila, podaci su Ministarstva unutrašnjih poslova RS.

Zagrepčanin sletio pa naduvao 3,5 promila

ZAGREB - Zagrebačka policija tokom vikenda je u pojačanoj kontroli saobraćaja zabilježila više od 700 prekršaja, uključujući 50-ak prekršaja vožnje pod uticajem alkohola pri čemu je neslavni rekord ostvario 50-godišnjak s izmjerenih čak 3,57 promila alkohola u krvi.

Zbog alkohola privedeni vozač i pješak

DOBOJ - Pripadnici Policijske stanice Derventa lišili su slobode vozača čiji su inicijali S.D. (54) sa područja ove opštine, kod koga je utvrđeno prisustvo 2,64 promila alkohola u krvi.

Najčitanije