Alkotestiranje

Za dva dana sankcionisana 153 pijana vozača

BANJALUKA - Šesnaest lica je privedeno zbog prisustva alkohola u organizmu preko 1,5 g/kg i pet vozača koji su odbili alkotestiranje u okviru akcije pojačane kontrole saobraćaja na području Banjaluke, saopšteno je iz Policijske uprave.

Pijan vozio pa udario u bilbord

BIJELJINA - Vozač čiji su inicijali M.K. lakše je povrijeđen kada je autom udario u stub reklame na benzinskoj stanici u bijeljinskom naselju Velika Obarska, navedeno je u servisnoj informaciji bijeljinske Policijske uprave.

Modričanin "naduvao" 3,41, Brođanin pijan vozio bicikl

DOBOJ - U Brodu je policija sinoć oko 21.30 isključila iz saobraćaja i uhapsila biciklistu inicijala S.V., sa područja opštine Brod, kod koga je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu od 1,64 g/kg, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Skočio u Drinu da izbjegne alkotestiranje

ZVORNIK - Dvadesetdvogodišnji mladić D.R iz Zvornika skočio je u Drinu da bi izbjegao alkotestiranje, ali je ubrzo isplivao i odvezen je u zvorničku bolnicu, rečeno je Srni u Policijskoj upravi Zvornik.

Pijani vozači isključeni iz saobraćaja, trebali voziti djecu na izlet

BIJELJINA – Dva vozača autobusa iz Bijeljine J.B. i N.G. isključena su iz saobraćaja nakon što je kod njih alkotestiranjem utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu.

PU Gradiška: Za vikend 23 pijana vozača

GRADIŠKA - U akciji pojačane kontrole policija je kod 23 vozača utvrdila prisustvo alkohola u krvi, od 646 kontrolisanih, saopšteno je iz Policijske uprave Gradiška.

Najčitanije