Amal Kluni

Džordž i Amal Kluni postaće ponovo roditelji

Bračni par Kluni postaće ponovo roditelji. Izvor blizak paru navodi da njihovi bliski prijatelji već znaju, i da su za njih povodom toga organizovali večeru.

Kluni priznao: Amal i ja smo napravili glupu grešku u odgajanju djece

Džordž Kluni se našalio rekavši da su on i supruga Amal napravili "glupu" grešku u odgajanju svojih trogodišnjih blizanaca Aleksandra i Ele.

"Djeca" posvađala poznati par, Amal i Džordž ne žive zajedno?

Glumac Džordž Kluni i njegova 16 godina mlađa partnerka Amal Kluni nerijetko su tema stranih medija, a sve češće se spominju problemi u braku i razvod.

Džordž Kluni ima ljubavnicu?

Da li je još jedan razvod poznatog para na pomolu?

Džordž i Amal Kluni ponovo očekuju blizance?

Poznati bračni par Kluni Amal i Džordž nakon glasina o problemima u braku, prema pisanju stranih mediji ponovno očekuju blizance.

Amal Kluni predlaže da se u Hagu formira međunarodni sud za teroriste ID

NJUJORK - Amal Kluni, poznati advokat i borac za ljudska prava, pozvala je na formiranje međunarodnog suda na kojem bi se sudilo teroristima Islamske države koji su izvršili genocid i zločin protiv čovječnosti nad Jezidima u Siriji i Iraku.

Na koga liče blizanci Kluni?

Džordž Kluni i njegova supruga Amal pokušavaju da sakriju privatni život od javnosti od kada su dobili blizance Aleksandra i Elu. Ipak, paparaci su ih uhvatili u Njujorku.

Ovako je Amal Kluni izgledala kao tinejdžerka

Amal Kluni je svjetski poznat advokat, ali je šira javnost upoznala tek kada je postala poznata kao "svjetska zavodnica"- jer se udala za glumca Džordža Klunija. Od tada ne jenjava interesovanje za njen život, a internetom sada kruže njene slike iz mladosti.

Kluni: Blizanci ne plaču, ali ja plačem četiri puta dnevno

Džordž Kluni (56) pojavio se na premijeri svog filma 'Suburbicon' na filmskom festivalu u Torontu. Mnogi su primijetili da je vidno mršaviji te da ima velike podočnjake. Novopečeni tata blizanaca Ele i Aleksandra na crvenom tepihu se raspričao o svom 'novom' životu.

Amal Kluni ne želi da se druži sa Džolijevom

Amal Kluni, advokat i supruga glumca Džordža Klunija, odbila je poziv glumice Anđeline Džoli koja ju je pozvala na druženje.

Najčitanije