Amber Herd

Džoni Dep izgubio parnicu, zlostavljao bivšu suprugu

LONDON - Američki glumac Džoni Dep izgubio je danas slučaj protiv londonskog tabloida "San" koji je tužio za klevetu zbog toga što su ga nazvali "muškarcem koji tuče žene“, javlja AP.

Džoni Dep izgubio tužbu za klevetu tešku 50 miliona dolara

Američki glumac Džoni Dep izgubio je tužbu tešku 50 miliona dolara koju je prošle godine podnio zbog klevete, protiv bivše supruge Amber Herd, javljaju svjetski mediji.

Mask je poklonio Amber skupocijeni auto kako bi je prisluškivao?

Osnivač SpaceX-a i milijarder Ilon Mask (49) poklonio je automobil "Tesla" bivšoj devojci, glumici Amber Herd (34), koja je trenutno u središtu skandala zbog borbe na sudu s glumcem Džonijem Depom (57).

Herdova uporedila Depa sa dr Džekilom i mister Hajdom

Američka glumica Amber Herd, bivša supruga američkog glumca Džonija Depa uporedila ga je sa doktorom Džekilom i gospodinom Hajdom u nizu poruka koje je slala svojoj majci 2013. godine, rekavši da joj je slomnjeno srce kada je otkrila da njen tadašnji dečko postaje nasilan kada konzumira drogu i alkohol.

Herd negira da je izmislila optužbe protiv Depa

Glumica Amber Herd drugog dana saslušanja u slučaju klevete njenog bivšeg muža Džonija Depa protiv britanskog tabloida San odbacila je navode da je lažno optužila poznatog glumca za nasilje u porodici.

Glumac dao drogu trinaestogodišnjoj kćerki: "To je bilo jedino odgovorno"

Na ročištu za tužbu za klevetu protiv britanskog lista, holivudski glumac je upitan o korišćenju droga tokom svog života. Izdavač britanskog lista "NGN" smatra da je pisanje lista "The Sun" i nazivanje glumca Džonija Depa "nasilnikom prema supruzi" istinito, a ne kleveta, jer je tvrde da se nasilje dešavalo dok je Dep bio pod uticajem alkohola i droga.

Džoni Dep tuži britanski "San"

LONDON - Popularni američki glumac DŽoni Dep pokrenuo je pravni postupak protiv britanskog lista "San" zbog članka u kojem se navodi da je tukao bivšu suprugu glumicu Amber Herd.

Amber Herd: Sve ću dati u humanitarne svrhe

Plavokosa holivudska glumica Amber Herd, osim po ljepoti, poznata je i po velikom skandalu koji je pratio njen razvod od glumca Džoni Depa u ovo vrijeme 2016. godine.

Najčitanije