Ambulanta

Nesnosne vrućine pune ambulante

DOBOJ, ISTOČNO SARAJEVO, TREBINJE, MOSTAR - Usljed visokih temperatura u Bosni i Hercegovini, u kojoj već nekoliko dana živa u termometru ide iznad 35 stepeni Celzijusa, u većini gradova veliki broj građana traži ljekarsku pomoć.

Prestaju sa radom ARI ambulante u Banjaluci

BANJALUKA - Nakon više od dvije godine u Banjaluci u ponedjeljak prestaju sa radom ARI ambulante, odnosno ambulante za akutne respiratorne infekcije koje su radile pri Službi porodične medicine, saopšteno je iz JZU "Dom zdravlja" Banjaluka.

Povoljna epidemiološka situacija u Srpskoj zatvara kovid i ARI ambulante

​BANJALUKA, TREBINJE - Zbog manjeg broja osoba pozitivnih na virus korona i povoljnije epidemiološke situacije domovi zdravlja širom Srpske smanjili su broj kovid i ambulanti za akutne respiratorne infekcije (ARI), ali je umanjen i broj medicinskog osoblja koji je radio u ovim ambulantama, potvrdili su nam iz domova zdravlja.

Banjalučko naselje Paprikovac bez ambulante, kod ljekara idu u drugo naselje

BANJALUKA - Mještani banjalučkog naselja Paprikovac zdravstvenu zaštitu moraju potražiti u drugim porodičnim ambulantama na području grada, jer je ambulanta u njihovom naselju zatvorena zbog pandemije kovida.

ARI ambulanta na Starčevici ponovo u funkciji

BANJALUKA - Ambulanta za akutne respiratorne infekcije (ARI) na Starčevici ponovo je u funkciji zbog povećanog broja osoba koje se javljaju u ARI ambulante, saopšteno je iz Doma zdravlja Banjaluka.

Banjalučko naselje Dragočaj dobija novu ambulantu

BANJALUKA - U Dragočaju, jednom od najgušće naseljenih prigradskih naselja u Banjaluci, ove godine biće izgrađena nova ambulanta porodične medicine.

Praznici napunili ARI i kovid ambulante u Srpskoj

BANJALUKA, SARAJEVO - Novi soj virusa korona, kao i veći broj naših građana koji su iz inostranstva doputovali u Republiku Srpsku da proslave praznike, u posljednjih desetak dana doveo je do naglog rasta broja novozaraženih virusom korona.

Izboden tehničar kovid ambulante u Leskovcu

LESKOVAC - Dvadesettrogodišnji tehničar Doma zdravlja iz Leskovca izboden je sinoć kada se vraćao sa posla iz smjene u kovid ambulanti, prenijeli su mediji.

Gradnja ambulante u Dragočaju čeka rebalans budžeta

BANJALUKA - Sredstva za izgradnju nove ambulante porodične medicine u naselju Dragočaj trebalo bi da budu obezbijeđena rebalansom budžeta, ako on bude usvojen na sjednici Skupštine grada, koja treba biti održana polovinom septembra, kazao je za "Nezavisne" Slavenko Tadić, predsjednik Savjeta mjesne zajednice Dragočaj.

U ambulanti u Platonovoj ulici počinje s radom laboratorija

BANJALUKA - U Domu zdravlja su saopštili da sutra s radom počinje laboratorija u ambulanti porodične medicine u Platonovoj ulici.

Dragočaj još bez nove ambulante

BANJALUKA - Sredstva za izgradnju nove ambulante porodične medicine u naselju Dragočaj, čija je izgradnja trebalo da počne prošle godine, ali je zbog pandemije virusa korona odgođena za ovu, nisu planirana u prvom Prijedlogu budžeta, kazali su u Odjeljenju za komunalne poslove.

Preminuo dok je čekao pregled u kovid ambulanti u Vranju

VRANJE - Jedan pacijent preminuo je danas dok je čekao na pregled u kovid ambulanti ATD-a u Vranju, prenosi portal Info Vranjske pozivajući se na neimenovanog građanina koji je čekao pregled.

Nova ambulanta u Dragočaju ipak iduće godine

BANJALUKA - Zbog pandemije virusa korona i manjeg priliva sredstava u gradsku kasu projekat izgradnje nove ambulante porodične medicine u naselju Dragočaj prolongiran je za iduću godinu, rekao je za "Nezavisne" Petar Bilčar, načelnik Odjeljenja za komunalne poslove.

Stomatologa dobila djeca iz Kuljana, Zalužana i Priječana

U prostoru područne škole "Jovan Dučić" u Kuljanima danas je otvorena dječja stomatološka ambulanta koja će biti na usluzi za više od 2.000 djece iz Kuljana, Zalužana i Priječana.

U funkciji posebna ambulanta za djecu sa simptomima povezanim s koronom

U Poliklinici banjalučkog Doma zdravlja u funkciji je ambulanta za preglede i liječenje djece predškolskog i školskog uzrasta sa simptomima akutnih respiratornih infekcija, koji su pozitivni na virus korona ili za koje se sumnja da su zaraženi.

Najčitanije