Ambulanta

Na ljeto gradnja nove ambulante u banjalučkom naselju Dragočaj

BANJALUKA - Poslije Petrićevca, ove godine će biti izgrađena još jedna nova ambulanta porodične medicine, i to u Dragočaju, jednom od najgušće naseljenih prigradskih naselja.

Prva ambulanta za delfine otvara se u junu

SEVASTOPOLJ - Prva ambulanta za delfine na Krimu počeće sa radom u junu, a centar "Mirno more" koristiće je za spasavanje ovih vodenih sisara koje voda izbaci na obalu, izjavila je direktor ovog centra Anastasija Koroleva.

Nedovoljan broj pacijenata koči otvaranje ambulante u Donjim Kolima

​Nedovoljan broj pacijenata koči otvaranje ambulante porodične medicine u Donjim Kolima, koja je u sklopu novog objekta mjesne zajednice izgrađena još 2017. godine.

Na ljeto izgradnja nove ambulante u Dragočaju

Novu ambulantu porodične medicine ove godine dobiće naselje Dragočaj, a planirani početak izgradnje je na ljeto, rekao je za "Nezavisne" Petar Bilčar, načelnik Odjeljenja za komunalne poslove.

Prehlada puni ambulante

BANJALUKA - Ambulante porodične medicine od početka ovog mjeseca pune virusne infekcije gornjih respiratornih puteva ili, običnim govorom rečeno, prehlade, od kojih su u ovom periodu najčešće obolijevali mališani uzrasta do četiri godine, rekli su u Domu zdravlja Banjaluka.

Dragočaj dobija novu ambulantu

BANJALUKA - Grad Banjaluka planira izgradnju nove ambulante u Dragočaju, čime će stanovništvo ovog potkozarskog kraja moći da dobije usluge zdravstvene zaštite u daleko boljim uslovima.

Dragočaj dobija novu ambulantu

Mjesna zajednica Dragočaj bi iduće godine trebalo da dobije novu ambulantu porodične medicine procijenjene vrijednosti oko 280.000 KM, potvrdili su za "Nezavisne" u Domu zdravlja.

Pravoslavnoj ambulanti fale lijekovi, ali ne i humanost

BANJALUKA - Kroz pravoslavnu ambulantu "Sveti apostol i evanđelist Luka" svakog dana prođe najmanje 10 pacijenata, mjesečno oko 150, a godišnje oko 2.000 građana, koji zbog lošeg socio-ekonomskog statusa ljekarsku pomoć pronalaze jedino u ovoj zdravstvenoj ustanovi, kojoj nažalost često fale i osnovni lijekovi.

Korov napunio ambulante

BANJALUKA, BIJELJINA - U domovima zdravlja širom RS povećan je broj pacijenata sa simptomima kihanja, kašljanja, pojačane sekrecije iz nosa te suzenja i svraba očiju, koji su uzrokovani alergijom na ambroziju.

Uskoro unutrašnje sređivanje ambulante porodične medicine na Petrićevcu

BANJALUKA - Gradnja objekta ambulante porodične medicine na Petrićevcu, odvija se predviđenom dinamikom, a uskoro će biti raspisan i tender za gradnju vrtića i mjesne zajednice, za šta je Vlada Srbije obezbjedila 800.000 evra.

Najčitanije