Ambulanta

Prehlada puni ambulante

BANJALUKA - Ambulante porodične medicine od početka ovog mjeseca pune virusne infekcije gornjih respiratornih puteva ili, običnim govorom rečeno, prehlade, od kojih su u ovom periodu najčešće obolijevali mališani uzrasta do četiri godine, rekli su u Domu zdravlja Banjaluka.

Dragočaj dobija novu ambulantu

BANJALUKA - Grad Banjaluka planira izgradnju nove ambulante u Dragočaju, čime će stanovništvo ovog potkozarskog kraja moći da dobije usluge zdravstvene zaštite u daleko boljim uslovima.

Dragočaj dobija novu ambulantu

Mjesna zajednica Dragočaj bi iduće godine trebalo da dobije novu ambulantu porodične medicine procijenjene vrijednosti oko 280.000 KM, potvrdili su za "Nezavisne" u Domu zdravlja.

Pravoslavnoj ambulanti fale lijekovi, ali ne i humanost

BANJALUKA - Kroz pravoslavnu ambulantu "Sveti apostol i evanđelist Luka" svakog dana prođe najmanje 10 pacijenata, mjesečno oko 150, a godišnje oko 2.000 građana, koji zbog lošeg socio-ekonomskog statusa ljekarsku pomoć pronalaze jedino u ovoj zdravstvenoj ustanovi, kojoj nažalost često fale i osnovni lijekovi.

Korov napunio ambulante

BANJALUKA, BIJELJINA - U domovima zdravlja širom RS povećan je broj pacijenata sa simptomima kihanja, kašljanja, pojačane sekrecije iz nosa te suzenja i svraba očiju, koji su uzrokovani alergijom na ambroziju.

Uskoro unutrašnje sređivanje ambulante porodične medicine na Petrićevcu

BANJALUKA - Gradnja objekta ambulante porodične medicine na Petrićevcu, odvija se predviđenom dinamikom, a uskoro će biti raspisan i tender za gradnju vrtića i mjesne zajednice, za šta je Vlada Srbije obezbjedila 800.000 evra.

Počela izgradnja ambulante porodične medicine na Petrićevcu

U naselju Petrićevac danas je počela izgradnja ambulante porodične medicine, u okviru višenamjenskog objekta u koji će biti smješteni i mjesna zajednica i vrtić, a koji će biti završen uz pomoć Vlade Srbije.

Na Petrićevcu javni radovi od 2,2 miliona KM

BANJALUKA - Naselje Petrićevac ovog proljeća se pretvoriti u veliko gradilište, nakon što će, gotovo istovremeno, početi realizacija dva velika javna projekta vrijedna više od 2,2 miliona KM. U okviru investiocionog ciklusa, pod nazivom „Banja Luka se gradi“, 23. marta počinje izgradnja ambulante porodične medicine, u okviru planiranog višenamjenskog objekta u koji će u budućnosti biti smješteni i mjesna zajednica i vrtić.

Uskoro gradnja ambulante na Petrićevcu

BANJALUKA - Izgradnja ambulante porodične medicine u banjalučkom naselju Petrićevac trebalo bi da počne do kraja godine, u okviru planiranog višenamjenskog objekta u kojem će naknadano biti smješteni i dječiji vrtić i mjesna zajednica, potvrđeno je Srni u gradskom Odjeljenju za komunalne poslove.

Otvorena stomatološka ordinacija u školi u Dragočaju

BANJALUKA - U Osnovnoj školi “Desanka Maksimović” u naselju Dragočaj otvorena je stomatološka ordinacija, prva ustanova ovakvog tipa na prigradskom području.

Najčitanije