Ambulanta

Stomatologa dobila djeca iz Kuljana, Zalužana i Priječana

U prostoru područne škole "Jovan Dučić" u Kuljanima danas je otvorena dječja stomatološka ambulanta koja će biti na usluzi za više od 2.000 djece iz Kuljana, Zalužana i Priječana.

U funkciji posebna ambulanta za djecu sa simptomima povezanim s koronom

U Poliklinici banjalučkog Doma zdravlja u funkciji je ambulanta za preglede i liječenje djece predškolskog i školskog uzrasta sa simptomima akutnih respiratornih infekcija, koji su pozitivni na virus korona ili za koje se sumnja da su zaraženi.

Postavljene klupe ispred ambulanti u Banjaluci

Ispred više ambulanti porodične medicine u Banjaluci postavljene su klupe za sjedenje, kako bi se izašlo u susret pacijentima koji, zbog epidemije virusa korona, na zdravstvene preglede čekaju na otvorenom, saopšteno je iz Gradske uprave.

U Kantonu Sarajevo zatvoreno 11 područnih ambulanti

SARAJEVO - U Kantonu Sarajevo zatvoreno je 11 područnih ambulanti zbog potrebe preraspoređivanja zdravstvenih radnika u okolnostima vanrednog stanja izazvanog virusom korona.

Slučaj "helikopter": Komšije nisu ni čule za ambulantu "VDH dent"

BANJALUKA - Za "VDH dent", stomatološku ambulantu koju je registrovala i otvorila Martina Roso (39), koja je u četvrtak uhapšena u Banjaluci u okviru akcije "Parma 2" zbog sumnje da je falsifikovala diplomu mastera stomatoloških nauka Stomatološkog fakulteta u Sarajevu, komšije nisu čule.

I u doba korone neka banjalučka prigradska naselja bez apoteke i ambulante

BANJALUKA - Odlazak ljekaru porodične medicine ili u apoteku po lijekove mnogi uzimaju zdravo za gotovo, ali građani pojedinih banjalučkih prigradskih naselja najbližu medicinsku pomoć mogu dobiti tek kilometrima daleko od kuće.

Ambulanta u Studentskom kampusu u Banjaluci počinje s radom

BANJALUKA - Ambulanta za zaštitu zdravlja studenata u Studentskom kampusu počinje u srijedu s radom, saopštili su iz Doma zdravlja Banjaluka.

Počelo naručivanje pacijenata na preglede

U ambulantama porodične medicine Doma zdravlja Banjaluka nakon djelimične relaksacije mjera počelo je naručivanje pacijenata na preglede, ali u smanjenom kapacitetu, rekla je Kosana Stanetić, načelnica Službe porodične medicine.

Dragočaj dobija novu ambulantu

Izgradnja ambulante porodične medicine u naselju Dragočaj počeće krajem ljeta, potvrđeno je iz Odjeljenja za komunalne poslove.

Na ljeto gradnja nove ambulante u banjalučkom naselju Dragočaj

BANJALUKA - Poslije Petrićevca, ove godine će biti izgrađena još jedna nova ambulanta porodične medicine, i to u Dragočaju, jednom od najgušće naseljenih prigradskih naselja.

Najčitanije