Ambulanta

Gradnja ambulante u Dragočaju čeka rebalans budžeta

BANJALUKA - Sredstva za izgradnju nove ambulante porodične medicine u naselju Dragočaj trebalo bi da budu obezbijeđena rebalansom budžeta, ako on bude usvojen na sjednici Skupštine grada, koja treba biti održana polovinom septembra, kazao je za "Nezavisne" Slavenko Tadić, predsjednik Savjeta mjesne zajednice Dragočaj.

U ambulanti u Platonovoj ulici počinje s radom laboratorija

BANJALUKA - U Domu zdravlja su saopštili da sutra s radom počinje laboratorija u ambulanti porodične medicine u Platonovoj ulici.

Dragočaj još bez nove ambulante

BANJALUKA - Sredstva za izgradnju nove ambulante porodične medicine u naselju Dragočaj, čija je izgradnja trebalo da počne prošle godine, ali je zbog pandemije virusa korona odgođena za ovu, nisu planirana u prvom Prijedlogu budžeta, kazali su u Odjeljenju za komunalne poslove.

Preminuo dok je čekao pregled u kovid ambulanti u Vranju

VRANJE - Jedan pacijent preminuo je danas dok je čekao na pregled u kovid ambulanti ATD-a u Vranju, prenosi portal Info Vranjske pozivajući se na neimenovanog građanina koji je čekao pregled.

Nova ambulanta u Dragočaju ipak iduće godine

BANJALUKA - Zbog pandemije virusa korona i manjeg priliva sredstava u gradsku kasu projekat izgradnje nove ambulante porodične medicine u naselju Dragočaj prolongiran je za iduću godinu, rekao je za "Nezavisne" Petar Bilčar, načelnik Odjeljenja za komunalne poslove.

Stomatologa dobila djeca iz Kuljana, Zalužana i Priječana

U prostoru područne škole "Jovan Dučić" u Kuljanima danas je otvorena dječja stomatološka ambulanta koja će biti na usluzi za više od 2.000 djece iz Kuljana, Zalužana i Priječana.

U funkciji posebna ambulanta za djecu sa simptomima povezanim s koronom

U Poliklinici banjalučkog Doma zdravlja u funkciji je ambulanta za preglede i liječenje djece predškolskog i školskog uzrasta sa simptomima akutnih respiratornih infekcija, koji su pozitivni na virus korona ili za koje se sumnja da su zaraženi.

Postavljene klupe ispred ambulanti u Banjaluci

Ispred više ambulanti porodične medicine u Banjaluci postavljene su klupe za sjedenje, kako bi se izašlo u susret pacijentima koji, zbog epidemije virusa korona, na zdravstvene preglede čekaju na otvorenom, saopšteno je iz Gradske uprave.

U Kantonu Sarajevo zatvoreno 11 područnih ambulanti

SARAJEVO - U Kantonu Sarajevo zatvoreno je 11 područnih ambulanti zbog potrebe preraspoređivanja zdravstvenih radnika u okolnostima vanrednog stanja izazvanog virusom korona.

Slučaj "helikopter": Komšije nisu ni čule za ambulantu "VDH dent"

BANJALUKA - Za "VDH dent", stomatološku ambulantu koju je registrovala i otvorila Martina Roso (39), koja je u četvrtak uhapšena u Banjaluci u okviru akcije "Parma 2" zbog sumnje da je falsifikovala diplomu mastera stomatoloških nauka Stomatološkog fakulteta u Sarajevu, komšije nisu čule.

Najčitanije