Amel Tuka

Amel Tuka postao otac

Amina Tuka, supruga najboljeg bh. atletičara Amela Tuke porodila se danas u Italiji.

Tuka večeras trči na mitingu Dijamantske lige u Monaku

Bh. atletičar Amel Tuka nastupiće danas na mitingu Dijamantske lige u Monaku. Biće to njegova druga trka ove sezone koju je pandemija virusa korona poremetila i sportistima uskratila mogućnost da se takmiče.

Amel Tuka otvorio atletsku stazu u Konjicu

Nakon dvomjesečnog rada, uređenja i markacije atletske staze, udruženim snagama Atletskog kluba Pace Konjic i Fudbalskog kluba Igman Konjic u nedjelju je svečano otvorena atletska staza na Gradskom stadionu Konjic.

Tuka ostvario najvredniji rezultat u Sarajevu

Bh. olimpijac Amel Tuka zabilježio je najvredniji rezultat na atletskom mitingu Novi Grad Sarajevo, koji je u nedjelju održan u Centru "Safet Zajko".

Amel Tuka sutra na atletskom mitingu u Sarajevu

Najbolji bosanskohercegovački atletičar Amel Tuka nastupit će sutra na Petom atletskom mitingu Novi Grad Sarajevo, u Centru ''Safet Zajko'', a tim nastupom otvoriće svoju takmičarsku sezonu.

Tuka nastupa na mitingu Novi Grad Sarajevo

U Centru "Safet Zajko" u nedjelju, 28. juna, biće održan 5. atletski miting Novi Grad Sarajevo, na kojem će nastupati nekoliko olimpijaca.

Amel Tuka dobio diplomatski pasoš BiH

Zamjenica predsjedavajućeg Savjeta ministara i ministar spoljnih poslova Bosne i Hercegovine Bisera Turković uručila je diplomatski pasoš BiH atletičaru Amelu Tuki.

Amel Tuka se vraća još brži

Tokom pandemije virusa korona trenirao sam redovno, nisam propustio ni jedan trening, spreman sam i očekujem da bi sezona mogla biti jako dobra za mene, rekao je danas Amel Tuka najbolji atletičar Bosne i Hercegovine.

Tuka žali zbog otkazivanja SP, ali i zbog ugroženih koronavirusom

Najbolji bh. atletičar Amel Tuka žali zbog otkazivanja Svjetskog dvoranskog prvenstva, koje je trebalo da se održi od 13. do 15. marta u kineskom Nanđingu.

Tukin mercedes prodaju za 343.000 KM

SARAJEVO, CAZIN - Na internet stranici za kupovinu i prodaju u Bosni i Hercegovini Olx.ba prodaje se više skupocjenih automobila čija cijena je iznad 300.000 KM, a među njima je i unikatni sportski model mercedes SLS AMG kupe, vrijednosti 343.000 KM, iz 2010. godine, koji je određeni period vozio bh. atletičar Amel Tuka.

Najčitanije