Američki kutak

Uspješnih prvih 12 mjeseci rada Američkog kutka u Bijeljini

BIJELJINA - Američki kutak u Bijeljini – deseti po redu osnovan u BiH, osmišljen u saradnji Američke ambasade u Sarajevu, Gradske uprave Grada Bijeljina i Narodne biblioteke "Filip Višnjić", otvorio je svoja vrata prije tačno godinu dana, pod krovom bijeljinske Biblioteke.

Američki kutak organizuje info-veče "Izaberi uspjeh po mjeri"

Američki kutak u svojim prostorijama u četvrtak, s početkom u 18 časova, poklanja svim zainteresovanim za lični razvoj info-veče na temu vizije i ciljeva "Izaberi uspjeh po mjeri".

Otvoren novi Američki kutak u Banjaluci

BANJALUKA – Ambasada Sjedinjenih Američkih Država u BiH večeras je otvorila novi Američki kutak u Banjaluci u ulici Kralja Petra I Karađorđevića.

U Američkom kutku čas o blogu

BANJALUKA - Udruženje za promovisanje kulture i mišljenja "Sofia" sutra u Američkom kutku organizuje informativni čas "Kako postati bloger?".

Informativni čas o školovanju u SAD

BANJALUKA - Američki kutak u utorak u 16 časova organizuje informativni čas na kojem će biti predstavljene mogućnosti obrazovanja u SAD.

Trening o povećavanju svijesti za gluve

BANJALUKA - Američki kutak u Banjaluci danas u 10 časova organizuje trening pod nazivom "Prevencija rodnog nasilja među gluvim u BiH".

Pokloni za žene na Onkologiji

BANJALUKA - Humanitarna radionica izrade poklona za žene oboljele od karcinoma, koje se liječe na Odjelu za onkologiju UKC RS, održana je u Američkom kutku Banjaluka.

Najčitanije