Američki razarač

Američki razarač započeo plovidbu prema Crnom moru

MOSKVA - Američki razarač "Donald Kuk" ušsao je u Dardanele i počeo svoj put prema Crnom moru, saopšteno je iz pres službe američke 6. Flote.

Ruski brodovi "ispratili" američke iz Baltičkog mora

Korvete ruske Baltičke flote pratile su američke razarače "Grejvli" i "Porters" tokom njihovog izlaska iz Baltičkog mora, javlja TASS.

Rusija reagovala na američki razarač u Crnom moru

MOSKVA - Član Savjeta Federacije Rusije Aleksej Puškov smatra da uplovljavanje američkog razarača "Donald Kuk" u Crno more nema nikakve veze sa osiguranjem bezbjednosti SAD.

Američki razarač uplovio u Crno more, prati ga ruska flota

MOSKVA - Snage Crnomorske flote Rusije počele su da prate američki razarač "Donald Kuk" odmah nakon što je uplovio u akvatoriju Crnog mora, saopštio je u subotu Nacionalni centar odbrambene uprave Ruske Federacije.

Američki razarač prošao blizu kineskih ostrva

VAŠINGTON - Razarač američke mornarice plovio je danas nedaleko od spornih ostrva u Južnokineskom moru na koje pravo polaže Kina, izjavio je neimenovani američki zvaničnik.

Američki mornari pronađeni mrtvi poslije sudara brodova

VAŠINGTON - Tijela mornara nestalih u sudaru američkog razarača i teretnog broda u Japanu pronađena su u oštećenom ratnom brodu, saopštila je američka mornarica.

Sudar američkog razarača sa trgovačkim brodom

VAŠINGTON -- Više osoba je povrijeđeno kada se američki razarač sudario s filipinskim trgovačkim brodom jugozapadno od grada Jokosuka u Japanu, saopštila je američka mornarica

Najčitanije