Amerika

Otkriveno najtajnije kinesko oružje koje im je "pružilo" NATO bombardovanje Srbije?

Nekoliko godina ranije nego što se predviđalo, NR Kina uvrstila je u puni borbeni arsenal svojih oružanih snaga nevidljivi borbeni avion J-20. Kineska agencija "Sinhua" navodi da kineska vojska još uvijek radi na treninzima pilota, ali to je više manje to, Kina u svojim redovima ima borbeni avion sa stelt tehnologijom pete generacije.

Optužnica protiv Rusa zbog uplitanja u američke izbore

VAŠINGTON - Američko Ministarstvo pravde objavilo je dokument u kojem se 13 ruskih državljana optužuje za uplitanje u predsjedničke izbore u SAD 2016. godine, javlja "Sputnjik".

Novi incident u SAD: Koledž u Vašingtonu blokiran zbog pucnjave

VAŠINGTON - Američka policija saopštila je da je došlo do pucnjave u kampusu u koledžu "Hajlajn" u državi Vašingtonu.

Lavrov: Vašington pokušava da odvoji veliki dio Sirije

MOSKVA - Vašington pokušava da izoluje i odvoji veliki dio sirijske teritorije, rekao je ruski ministar inostranih poslova Sergej Lavrov za televizijski kanal "Juronjuz".

Amerika javno optužila Rusiju: Krivi su za hakerski napad

VAŠINGTON - SAD javno optužile Rusiju za prošlogodišnji hakerski napad na vladine i poslovne kompjutere u Ukrajini, koji se potom proširio po svijetu.

Amerikanci nabavljaju 150. novih pušaka za pješadiju

VAŠINGTON - Američke Oružane snage su objavile konkurs za kupovinu oko 150 hiljada 155-milimetarskih haubica, navodi portal "Tasks end purpos".

Zaharova otkrila koliko je Rusa poginulo u napadu SAD: Nisu stotine i nisu vojnici

MOSKVA - Podaci da su ruski vojnici navodno poginuli u napadu američkih snaga u Siriji su dezinformacije, izjavila je portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova.

Amerikanci uništili ruski tenk u Siriji, objavljen snimak

DAMASK - Američki vojni dron uništio je u Siriji tenk T-72 proteklog vikenda. Radi se o poznatom tenku koji je proizveden u Rusiji, a uništen je tokom napada na snage koje ratuju na strani predsjednika Bašara al-Asada.

Lukač: Neće nas obučavati Rusi nego Amerikanci

BANJALUKA - Policajce Republike Srpske će kao i do sada obučavati pripadnici američkih i evropskih instruktora, a sve priče o instruktorima iz Rusije su netačne, rekao je Dragan Lukač, ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske .

Ruski aktivista poginuo u Siriji tokom bobardovanja koalicije predvođene SAD

DAMASK - Aktivista "Druge Rusije" Kiril Ananjev poginuo je u Siriji tokom bombardovanja američke koalicije, saopštio je koordinator organizacije Aleksandar Averin.

Reklame

Najčitanije