Amerika

Američka vojska potvrdila: Ovo su snimci NLO-a

​Američka ratna mornarica potvrdila je autentičnost snimki koje prikazuju neidentifikovane leteće objekte, ali istovremeno izjavila kako nema saznanja o kakvim se tačno objektima radi, piše CNN.

"Vojna invazija na Venecuelu imala bi fatalne posljedice za cijeli kontinent"

KARAKAS - Vojna invazija u Venecueli imaće fatalne posljedice za cijelu Južnu Ameriku, saopšteno je iz venecuelanskog Ministarstva odbrane.

Šta SAD znaju o napadu na naftno postrojenje u Saudijskoj Arabiji?

VAŠINGTON - SAD su identifikovale lokacije u Iranu s kojih su lansirani dronovi i krstareće rakete na ključne saudijske naftne instalacije, rekao je američki zvaničnik.

Pens: Spremni smo da branimo svoje interese na Bliskom istoku

VAŠINGTON - Američki potpredsjednik Majk Pens izjavio je danas da SAD razmatraju dokaze koji sugerišu da je Iran odgovoran za napade na saudijska naftna postrojenja i da je Vašington spreman da brani svoje i interese saveznika na Bliskom istoku.

Američki bezbjednjaci: Rusi hakovali sisteme FBI-ja

VAŠINGTON - Bezbjednosni zvaničnici SAD tvrde da je u toku obavještajni rat sa Rusima, te da su ruski hakeri upali u sisteme FBI-ja.

Američki vojnik poginuo u borbi u Avganistanu

VAŠINGTON - Američki vojnik poginuo je u Avganistanu, saopšteno je danas iz misije NATO u toj zemlji.

"SAD treba da isplate kompenzaciju Srbiji za bombardovanje"

MOSKVA - Portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova prokomentarisala je izjavu američkog ambasadora u Srbiji Kajla Skota da Srbi na bombardovanje 1999. godine moraju da gledaju u široj perspektivi.

Zašto kamioni u Južnoj Americi posjeduju boks iza kabine?

Kada čujemo izraz "kamion s vrećom za spavanje", obično momentalno zamislimo gigantski američki kamion koji posjeduje praktično neograničenu količinu prostora na raspolaganju za vozača, baš iza mjesta predviđenog neposredno uz upravljač.

Koliki je dug Sjedinjenih Američkih Država?

Poznata američka finansijska kompanija "Alajans Bernštajn" obavila je istraživanjeo stvarnim razmjerama državnog duga SAD.

U pucnjavi u Albukerkiju troje ubijeno

ALBUKERKI - U pucnjavi u američkom gradu Albukerki troje ljudi je ubijeno, a dvoje ranjeno, saopštila je policija.

Najčitanije