Amerika

"Amerika šalje specijalce i vojnu tehniku ka Venecueli"

MOSKVA - SAD prebacuju specijalne snage i vojnu tehniku ka Venecueli, saopštila je portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova na redovnoj konferenciji za novinare.

Amerikanci predstavili novi avion namijenjen samo indijskoj vojsci

VAŠINGTON - Američka vojna korporacija "Lokid Martin" predstavila je novi avion F-21 koji će biti napravljen samo za vojsku Indije.

Iranci tvrde da su hakovali i kontrolisali američki dron, objavljen snimak

TEHERAN - Na internetu se pojavio snimak na kojem se navodno vidi kako iranska vojska presreće i spušta američki dron u Iraku, nakon čega Amerikanci uništava bespilotnu letjelicu.

Nova velika oluja stiže u SAD, ugroženo 39 saveznih država

Više od 200 miliona Amerikanaca naći će se na udaru velike oluje, koja će sa sobom donijeti obilne snježne i kišne padavine, ali i led koji bi mogao da izazove velike probleme, javlja "USA Today".

Tramp: Nema pritiska oko roka za denuklearizaciju Pjongjanga

VAŠINGTON - Američki predsjednik Donald Tramp izjavio je da želi da Sjeverna Koreja okonča svoj nuklearni program, ali da ne žuri i da se na Pjongjang ne vrši pritisak oko roka za to.

Dječak na Floridi uhapšen jer nije položio zakletvu za vjernost domovini

TALAHASI - Učenik šestog razreda lokalne srednje škole na Floridi uhapšen je nakon što je odbio da položi zakletvu se vjernost domovini tokom školske priredbe.

Na udaru zimske oluje 200 miliona Amerikanaca

VAŠINGTON - Više od 200 miliona Amerikanaca naći će se na udaru velike oluje, koja će sa sobom donijeti obilne snežne i kišne padavine, ali i led koji bi mogao da izazove velike probleme.

Berni Sanders kandidat za predsjednika SAD

VAŠINGTON - Američki senator Berni Sanders objavio je da će se kandidovati za predsjednika SAD.

Amerikanci žele da prodaju Montanu da se "riješe" duga

VAŠINGTON - Amerikanci imaju suludu ideju kako da se oslobode državnog duga – žele da prodaju jednu od država.

Šesnaest saveznih država tužilo Trampa

SAKRAMENTO - Šesnaest američkih saveznih država, predvođenih Kalifornijom, tužilo je administraciju američkog predsjednika Donalda Trampa zbog odluke da proglasi vanredno stanje kako bi se obezbijedila sredstva za izgradnju zida duž američko-meksičke granice.

Najčitanije