Amerika

Opasne vrućine ugrožavaju 200 miliona ljudi u Americi

Opasan toplotni talas zahvatio je centralni zapadni dio i istočnu obalu SAD, a ugroženo je više od 200 miliona ljudi.

Vučić: Više verujem Trampu, nego Stejt departmentu

BEOGRAD - SAD će od septembra krenuti sa svojim inicijativama po pitanju KiM, ocijenio je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić i istakao da će stav SAD biti jedinstven, ali da svakako neće biti lagan za nas ni na koji način.

Kina ne želi trostrani sporazum o nuklearnom oružju

PEKING - Kina nema namjeru da razgovara o ideji zaključivanja trostranog sporazuma o nuklearnom oružju sa SAD i Rusijom, izjavio je portparol kineskog Ministarstva spoljnih poslova Geng Šuang.

Pogledajte Kavanijev promašaj karijere

Reprezentacija Urugvaja izgubila je sinoć nakon penala u četvrfinalu Kopa Amerike od selekcije Perua, a tragičari su bili njihove najveće zvijezde - Luis Suarez i Edinson Kavani.

Policajac zaustavio kćerkicu, vozila pogrešnom stranom

Policajac Aleks Kip iz američkog grada Orlanda na Floridi na kraju radnog dana suočio se s neobičnim izazovom.

Cvijanović i Kuper: Razvijati dobre odnose između Republike Srpske i SAD

VAŠINGTON - Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović i zamjenik pomoćnika državnog sekretara za odbranu, zaduženim za Rusiju, Ukrajinu, Evroaziju i zapadni Balkan Lora Kuper konstatovale su danas na sastanku u Vašingtonu da je potrebno razvijati dobre odnose između institucija Republike Srpske i SAD.

Iran objavio dosad najjači dokaz u slučaju američkog drona

Ministar inostranih poslova Irana Muhamed Džavad Zarif objavio je mapu na kojoj je predstavljena putanja leta oborene američke bespilotne letilice.

Novi udar Amerike na Iran

MOSKVA - Predsjednik SAD Donald Tramp najavio je uvođenje dodatnih sankcija Iranu.

Iranska vojska upozorila SAD: Jedan metak prema Iranu izazvaće požar za Ameriku

TEHERAN - Iranska vojska upozorila je SAD da će najmanji napad na njenu teritoriju imati razarajuće posljedice za američke interese u regionu.

Vašington: Priština i Beograd da se vrate pregovorima

VAŠINGTON - Beograd i Priština moraju da uklone prepreke, izbjegnu provokacije i vrate se pregovorima, saopštio je Stejt department povodom otkazivanja sastanka delegacija Beograda i Prištine u Parizu 1. jula.

Najčitanije