Amerikanci

U Zadru brutalno pretukli američke vojnike

ZADAR - U subotu naveče u Zadru pretučena su dvojica američkih vojnika. Kako je objavio Zadarski.hr, radi se o tamnoputim mladićima koji su se zabavljali u zadarskom noćnom klubu Opera, a koji su otvoreno pokazali da su homoseksualci. Prema njihovim informacijama, jedva su izvukli živu glavu nakon napada veće skupine muškaraca.

Amerikanci najviše vjeruju japanskim automobilima

Prema istraživanju analitičke kuće "IHS Market", Amerikanci prosječno posjeduju jedno vozilo oko 80 mjeseci, ali među 15 modela kojima najviše vjeruju, nema nijednog američkog niti evropskog.

Amerikanci brane Juga: Nije najgori auto u istoriji

Nekadašnji ponos jugoslovenske auto-industrije na Zapadu je često bio (ne)pravedno okarakterisan kao najgori, ili jedan od najgorih automobila svih vremena, ali da li je baš tako?

Novosti: Amerikanci obučavaju i naoružavaju Albance

BEOGRAD - Pripadnici američkog Kfora već nedjeljama na planini Bajgora obučavaju i naoružavaju pripadnike kosovskih bezbjednosnih snaga za buduću "vojsku" samoproglašenog Kosova, saznaju "Večernje novosti".

Obilazak Balkana turistička hit ponuda u Americi

"Iskusite sedam etnički, politiki i religiozno različitih balkanskih zemalja na šesnaestodnevnom putovanju koje počinje u Beogradu, glavnom gradu Srbije i završava se u Skoplju, glavnom gradu Makedonije", navodi se u aranžmanu.

U avionskoj nesreći povrijeđeno šest Amerikanaca

TEGUSIGALPA - Najmanje šest Amerikanaca je povrijeđeno u avionskoj nesreći na aerodromu u glavnom gradu Hondurasa - Tegusigalpa, javili su lokalni mediji.

Pjongjang oslobodio trojicu Amerikanaca

SEUL - Predsjednik SAD Donald Tramp proglasio je danas diplomatsku pobjedu i objavio da je Sjeverna Koreja oslobodila trojicu američkih zatvorenika.

Sve više mladih Amerikanaca vjeruje da je Zemlja ravna

VAŠINGTON - Samo 66 odsto mladih Amerikanaca, između 18 i 24 godine starosti, vjeruje da je Zemlja okrugla, dok ostali misle da je ravna ploča.

Američke diplomate napustile Ambasadu u Moskvi

MOSKVA - Tri autobusa sa američkim diplomatama koji su protjerani iz Rusije u jeku tenzija oko trovanja bivšeg dvostrukog agenta Sergeja Skripalja napustili su rano jutros Ambasadu SAD u Moskvi, prenjele su agencije.

Zašto su Nijemci zadovoljniji i srećniji od Amerikanaca?

Nijemac će se požaliti da je imao najgori dan u životu jer je za vrijeme radne pauze dobio kafu bez uobičajenoga keksića, a Amerikanac će izjaviti da je sretan, iako putem web stranice "GoFundMe" mora finansirati operaciju slijepog crijeva, jer mu zdravstveno osiguranje to ne pokriva.

Najčitanije