Amfilohije

Zdravlje mitropolita Amfilohija bolje, oporavak teče po planu

PODGORICA - Zdravstveno stanje NJegovog visokopreosveštenstva mitropolita crnogorsko-primorskog Amfilohija je bolje i oporavak teče po planu, ocijenio je ljekarski tim koji brine o oporavku mitropolita oboljelog od kovida 19.

Oporavak Amfilohija teče po planu, upala pluća u blagom povlačenju

PODGORICA - Izvještaj o zdravstvenom stanju Njegovog visokopreosveštenstva mitropolita crnogorsko-primorskog Amfilohija ohrabrujući je jer su parametri zapaljenja izazvanog virusom korona i danas zadržali trend blagog pada, objavila je Mitropolija crnogorsko-primorska Srpske pravoslavne crkve.

Mitropolija: Amfilohije stabilno, upala slabi

CETINJE - Jučerašnji zdravstveni nalazi mitropolita crnogorsko-primorskog Amfilohija pokazali su da su parametri zapaljenja izazvanih virusom korona u blagom padu, saopšteno je iz Mitropolije.

Stabilno zdravstveno stanje mitropolita Amfilohija

​Nalazi Njegovog visokopreosveštenstva mitropolita crnogorsko-primorskog Amfilohija danas su pokazali da su u blagom padu parametri zapaljenja pluća izazvani virusom korona, saopštila je Mitropolija crnogorsko- primorska Srpske pravoslavne crkve, pozivajući se na Klinički centar Crne Gore u Podgorici, gdje je vladika Amfilohije na liječenju.

Mitropolit Amfilohije stabilno

PODGORICA - Mitropolit Amfilohije i danas je stabilnog zdravstvenog stanja, uključujući sve vitalne parametre, dakle, kada su u pitanju tjelesna temperatura, saturacija, krvni pritisak i rad srca, stanje od juče je nepromijenjeno, saopštila je večeras Mitropolija crnogorsko-primorska SPC.

Mediji: Amfilohije priključen na kiseonik

PODGORIC - Mitropolitu crnogorsko-primorskom Amfilohiju koji se u Kliničkom centru Crne Gore liječi od korona virusa, ''zbog blage progresije nalaza na plućima je priključen kiseonik'', piše podgorički portal CdM, ističući da njegovo stanje nije ozbiljno u ovom trenutku.

Ministarstvo zdravlja traži izvještaj o liječenju Amfilohija

PODGORICA - Ministarstvo zdravlja naložilo je danas menadžmentu Opšte bolnice "Danilo I" na Cetinju da, kako se navodi, odmah sprovede postupak interne kontrole kvaliteta pružanja zdravstvene zaštite u slučaju mitropolita SPC Amfilohija.

Amfilohije pozitivan na koronu

Mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije pozitivan je na virus korona.

Bolnica: Mitropolit Amfilohije pregledan, riječ je o prehladi

PODGORICA - Mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije ima prehladu, odnosno obični bronhitis, saopštila je cetinjska Opšta bolnica ''''Danilo Prvi'''', koja je juče, kako se navodi, pružila zdravstvenu zaštitu mitropolitu.

Tajna Njegoševog zavjeta: Zašto će mitropolit za života da vrati kapelu

Čim je postao gospodar Crne Gore i zamonašio se u Petrogradu, jedna od praktično prvih stvari koje je mladi vladika Rade učinio jeste da je svog strica Svetog Petra Cetinjskog proglasio za svetitelja 1834. godine. Takođe, dao je i zavještanje da se sagradi kapela na Lovćenu, prva koja je posvećena upravo njegovom stricu.

Najčitanije