Amina Kajtaz

Rekord Kajtazove i 11. mjesto na Svjetskom kupu

Plivačica Amina Kajtaz oborila je bh. rekord na 200 metara delfin na Svjetskom kupu u Budimpešti i zauzela 11. mjesto, dok je Adi Mešetović bio 20. na 50 metara slobodno.

Bh. plivači završili nastupe na Evropskom prvenstvu

Bh. plivačica Amina Kajtaz zadovoljna je nastupom na Evropskom prvenstvu, gdje je obarala rekorde i plivala u polufinalu, dok je Emir Muratović istakao da je mogao da bude i bolji u Glazgovu.

Amina Kajtaz oborila još jedan bh. rekord na Evropskom prvenstvu

Najbolja bh. plivačica Amina Kajtaz treći put je oborila rekord BiH na Evropskom prvenstvu u Glazgovu, gdje su zvijezde drugog dana takmičenja bili Britanac Adam Piti i Rus Kliment Kolesnikov, koji su oborili svjetske rekorde.

Amina Kajtaz bez finala u Glazgovu

Bh. plivačica Amina Kajtaz nije uspjela da se plasira u finale Evropskog prvenstva u Glazgovu u disciplini 100 metara delfin.

Amina Kajtaz i Emir Muratović predstavljaju BiH na Evropskom prvenstvu

Plivači Amina Kajtaz i Emir Muratović predstavljaće BiH na Evropskom prvenstvu u Glazgovu, gdje će se za odličja i što bolje plasmane od 3. avgusta boriti oko 1.000 takmičara.

Amina Kajtaz i Petar Zadro najbolji sportisti Mostara

Plivačica Amina Kajtaz i džudista Petar Zadro proglašeni su najuspješnijim sportistima Mostara u 2017. godini na svečanoj manifestaciji održanoj večeras u hotelu Mepas u Mostaru.

Bh. plivačica seksi fotografijom čestitala fanovima Novu godinu

Bosanskohercegovačka plivačica Amina Kajtaz jedna je od najljepših sportistkinja BiH, pa nije ni čudo što samom svojom pojavom privlači veliku pažnju gdje god se pojavi.

Kajtazova 23. na 100 m delfin

Bh. plivačica Amina Kajtaz danas je zauzela 53. mjesto u trci na 50 metara slobodno na Evropskom prvenstvu u Kopenhagenu, a dan ranije je bila 23. na 100 m delfin.

Kajtaz putuju u Dansku na EP: Nadam se rekordima

Bh. olimpijka Amina Kajtaz najveća je uzdanica BiH na Evropskom prvenstvu u malim bazenima u Danskoj, dok je u posljednji trenutak bh. tim ostao bez Adija Mešetovića koji danas zbog bolesti neće krenuti put Kopenhagena.

Kajtazova 29, Mešetović 40. na SP u Budimpešti

Bh. plivačica Amina Kajtaz zauzela je 29. mjesto u trci na 100 metara delfin na Svjetskom prvenstvu u Budimpešti, dok je Adi Mešetović bio 40. na 50 metara delfin.

Najčitanije