Amina Kajtaz

Amina Kajtaz potpisla za mostarsku Orku

Najbolja bh. plivačica Amina Kajtaz potpisala je pristupnicu Klubu vodenih sportova Orka iz Mostara.

Rekordi bh. plivača na SP

Bh. plivači bili su uspješni danas na Svjetskom prvenstvu u Kini.

Medoševićeva se raduje prvom SP

Bh. plivači Amina Kajtaz, Lamija Medošević, Adi Mešetović i Nikola Bjelajac obavljaju posljednje pripreme za Svjetsko prvenstvo u malim bazenima, a takmičenje u Kini će biti posebno za Medoševićevu jer će joj ovo biti prvo SP.

Rekord Kajtazove i 11. mjesto na Svjetskom kupu

Plivačica Amina Kajtaz oborila je bh. rekord na 200 metara delfin na Svjetskom kupu u Budimpešti i zauzela 11. mjesto, dok je Adi Mešetović bio 20. na 50 metara slobodno.

Bh. plivači završili nastupe na Evropskom prvenstvu

Bh. plivačica Amina Kajtaz zadovoljna je nastupom na Evropskom prvenstvu, gdje je obarala rekorde i plivala u polufinalu, dok je Emir Muratović istakao da je mogao da bude i bolji u Glazgovu.

Amina Kajtaz oborila još jedan bh. rekord na Evropskom prvenstvu

Najbolja bh. plivačica Amina Kajtaz treći put je oborila rekord BiH na Evropskom prvenstvu u Glazgovu, gdje su zvijezde drugog dana takmičenja bili Britanac Adam Piti i Rus Kliment Kolesnikov, koji su oborili svjetske rekorde.

Amina Kajtaz bez finala u Glazgovu

Bh. plivačica Amina Kajtaz nije uspjela da se plasira u finale Evropskog prvenstva u Glazgovu u disciplini 100 metara delfin.

Amina Kajtaz i Emir Muratović predstavljaju BiH na Evropskom prvenstvu

Plivači Amina Kajtaz i Emir Muratović predstavljaće BiH na Evropskom prvenstvu u Glazgovu, gdje će se za odličja i što bolje plasmane od 3. avgusta boriti oko 1.000 takmičara.

Amina Kajtaz i Petar Zadro najbolji sportisti Mostara

Plivačica Amina Kajtaz i džudista Petar Zadro proglašeni su najuspješnijim sportistima Mostara u 2017. godini na svečanoj manifestaciji održanoj večeras u hotelu Mepas u Mostaru.

Bh. plivačica seksi fotografijom čestitala fanovima Novu godinu

Bosanskohercegovačka plivačica Amina Kajtaz jedna je od najljepših sportistkinja BiH, pa nije ni čudo što samom svojom pojavom privlači veliku pažnju gdje god se pojavi.

Najčitanije