Anđelina Džoli

Anđelina Džoli objavila emotivnu poruku u sjećanje na majku

Povodom jučerašnjeg Dana majki, glumica Anđelina Džoli se prisjetila svoje majke koja je preminula 2007. godine od raka jajnika i dojke, a njene dirljive riječi prenio je "New York Times".

Dženifer Aniston iskreno o Bredovoj prevari

Holivudska glumica Dženifer Aniston priznala je da je vrištala od bijesa kada je, nakon što se rastala od svog takođe slavnog supruga Breda Pita, vidjela fotografije s odmora na koji je on otišao sa ženom zbog koje ju je ostavio.

Anđelina Džoli o razvodu od Breda Pita: izgubila sam sebe

Glumica Anđelina Džoli nedavno se i zvanično razvela od glumca Breda Pita s kojim ima šestoro djece – troje biološke i troje usvojene.

Anđelina Džoli našla novog momka?

Nakon vijesti da je slavni holivudski par konačno "zakopao" ratne sjekire, u svjetskim medijima odjeknula je vijest da je glumica Anđelina Džoli našla novog muškarca.

Pao dogovor između Breda i Anđeline

Poslije višemjesečnih dugih parnica najpoznatiji bivši holivudski par konačno je uspio da se dogovori oko starateljstva nad djecom.

Manekenka otkrila istinu o Bredu i Anđelini

Manekenka i glumica Kapris Buret (47) se u intervjuu za “New Magazine” dotakla i teme nekadašnjeg holivudskog para Breda Pita i Anđeline Džoli – i nije imala lijepe riječi za glumicu.

Bred i Anđelina zvanično razvedeni

Nekada slavni glumački par Anđelina Džoli i Bred Pit zvanično više nisu u braku nakon tri godine borbe s potpisivanjem razvoda.

Ponovo šuškanja: Džolijeva pronašla novu ljubav?

Anđelina Džoli i Džared Leto postaju sve prisniji. Izvor blizak glumici tvrdi Anđelina uslijed razvoda od Breda Pita traži utjehu u svom prijatelju i bivšem poslovnom saradniku. Tokom braka sa Bredom, Džarad je za nju bio poput autsajdera.

Anđelina i Bred konačno postigli dogovor o starateljstvu

Holivudski glumci Anđelina Džoli i Bred Pit najzad su postigli dogovor oko starateljstva nad šestoro djece, izjavila je advokatica Džolijeve, Samanta Blej DeDžin.

Poznate ličnosti koje nisu online

Društvene mreže mlađim generacijama postale su već uobičajena stvar. Svakodnevno objavljuju fotografije šta rade, s kim i gdje. Isto tako, i poznate ličnosti često sebe promovišu putem društvenih mreža, a mnogi skupe i velik broj pratioca.

Najčitanije