Anđelina Džoli

Bred Pit u posjeti Anđelini i djeci

Holivudski glumac Bred Pit je uslikan u Los Anđelesu dok je išao u posjetu djeci i bivšoj supruzi Anđelini Džoli u njenoj vili u Los Felizeu, odmah nakon što se vratio sa puta na kom je bio sa novom devojkom, njemačkom manekenkom Nikol Poturalski.

Glumci koji su uticali na scenario uništili filmove

Glumci po dobijanju angažmana na određenom filmu dobijaju i scenarije kojih treba da se drže tokom snimanja. Ipak, najveće zvijezde Holivuda često odlučuju da uloge iznesu na način na koji oni misle da je najbolji, suprotno željama reditelja. Ovakvi potezi su često narušavali kvalitet filmova.

Anđelina Džoli objavila emotivnu poruku u sjećanje na majku

Povodom jučerašnjeg Dana majki, glumica Anđelina Džoli se prisjetila svoje majke koja je preminula 2007. godine od raka jajnika i dojke, a njene dirljive riječi prenio je "New York Times".

Dženifer Aniston iskreno o Bredovoj prevari

Holivudska glumica Dženifer Aniston priznala je da je vrištala od bijesa kada je, nakon što se rastala od svog takođe slavnog supruga Breda Pita, vidjela fotografije s odmora na koji je on otišao sa ženom zbog koje ju je ostavio.

Anđelina Džoli o razvodu od Breda Pita: izgubila sam sebe

Glumica Anđelina Džoli nedavno se i zvanično razvela od glumca Breda Pita s kojim ima šestoro djece – troje biološke i troje usvojene.

Anđelina Džoli našla novog momka?

Nakon vijesti da je slavni holivudski par konačno "zakopao" ratne sjekire, u svjetskim medijima odjeknula je vijest da je glumica Anđelina Džoli našla novog muškarca.

Pao dogovor između Breda i Anđeline

Poslije višemjesečnih dugih parnica najpoznatiji bivši holivudski par konačno je uspio da se dogovori oko starateljstva nad djecom.

Manekenka otkrila istinu o Bredu i Anđelini

Manekenka i glumica Kapris Buret (47) se u intervjuu za “New Magazine” dotakla i teme nekadašnjeg holivudskog para Breda Pita i Anđeline Džoli – i nije imala lijepe riječi za glumicu.

Bred i Anđelina zvanično razvedeni

Nekada slavni glumački par Anđelina Džoli i Bred Pit zvanično više nisu u braku nakon tri godine borbe s potpisivanjem razvoda.

Ponovo šuškanja: Džolijeva pronašla novu ljubav?

Anđelina Džoli i Džared Leto postaju sve prisniji. Izvor blizak glumici tvrdi Anđelina uslijed razvoda od Breda Pita traži utjehu u svom prijatelju i bivšem poslovnom saradniku. Tokom braka sa Bredom, Džarad je za nju bio poput autsajdera.

Najčitanije