Anđelina Džoli

Dadilja djece Anđeline Džoli: "Sklona je piću"

Glumica Anđelina Džoli (46) ima težak period iza sebe, od razvoda, suđenja i sukoba sa bivšim, a paralelno se trudi da njena karijera ne ispašta i da sebe prikaže kao dobru majku u javnosti.

Kako da pripremite omiljenu poslasticu Anđeline Džoli

Holivudska zvijezda Anđelina Džoli strastveni je ljubitelj vina, pa je prije nekoliko godina lansirala "rose" sa etiketom svog podruma u zamku "Miraval".

Anđelina Džoli uspjela da se osveti Bredu Pitu

Anđelina Džoli prodala je 50 odsto svojih dionica vinarije "Château Miraval" usred svoje sudske bitke s bivšim suprugom i suvlasnikom Bredom Pitom, piše "Dejli mejl".

Anđelina bijesna na Breda, ulaže žalbu zbog odluke suda

Glumica Anđelina Džoli bijesna zbog odluke suda da dijeli starateljstvo nad djecom sa bivšim suprugom, holivudskim zavodnikom Bredom Pitom, pa ulaže žalbu na sudsku odluku.

Anđelina Džoli u kampanji za zaštitu pčela

Američka glumica Anđelina Džoli pridružila se inicijativi za zaštitu pčela, kako bi istakla važnost njihovog očuvanja i podržala žene koje se bave pčelarstvom.

Anđelina Džoli prodaje poklon bivšeg supruga, traži milione

Anđelina Džoli prodaje jedinu sliku Vinstona Čerčila koju je naslikao tokom Drugog svjetskog rata. Očekuje se da bi djelo na aukciji moglo dostići cijenu od 3,4 miliona dolara.

Bred Pit u posjeti Anđelini i djeci

Holivudski glumac Bred Pit je uslikan u Los Anđelesu dok je išao u posjetu djeci i bivšoj supruzi Anđelini Džoli u njenoj vili u Los Felizeu, odmah nakon što se vratio sa puta na kom je bio sa novom devojkom, njemačkom manekenkom Nikol Poturalski.

Glumci koji su uticali na scenario uništili filmove

Glumci po dobijanju angažmana na određenom filmu dobijaju i scenarije kojih treba da se drže tokom snimanja. Ipak, najveće zvijezde Holivuda često odlučuju da uloge iznesu na način na koji oni misle da je najbolji, suprotno željama reditelja. Ovakvi potezi su često narušavali kvalitet filmova.

Anđelina Džoli objavila emotivnu poruku u sjećanje na majku

Povodom jučerašnjeg Dana majki, glumica Anđelina Džoli se prisjetila svoje majke koja je preminula 2007. godine od raka jajnika i dojke, a njene dirljive riječi prenio je "New York Times".

Dženifer Aniston iskreno o Bredovoj prevari

Holivudska glumica Dženifer Aniston priznala je da je vrištala od bijesa kada je, nakon što se rastala od svog takođe slavnog supruga Breda Pita, vidjela fotografije s odmora na koji je on otišao sa ženom zbog koje ju je ostavio.

Najčitanije