Anđelina Džoli

Anđelina Džoli o razvodu od Breda Pita: izgubila sam sebe

Glumica Anđelina Džoli nedavno se i zvanično razvela od glumca Breda Pita s kojim ima šestoro djece – troje biološke i troje usvojene.

Anđelina Džoli našla novog momka?

Nakon vijesti da je slavni holivudski par konačno "zakopao" ratne sjekire, u svjetskim medijima odjeknula je vijest da je glumica Anđelina Džoli našla novog muškarca.

Pao dogovor između Breda i Anđeline

Poslije višemjesečnih dugih parnica najpoznatiji bivši holivudski par konačno je uspio da se dogovori oko starateljstva nad djecom.

Manekenka otkrila istinu o Bredu i Anđelini

Manekenka i glumica Kapris Buret (47) se u intervjuu za “New Magazine” dotakla i teme nekadašnjeg holivudskog para Breda Pita i Anđeline Džoli – i nije imala lijepe riječi za glumicu.

Bred i Anđelina zvanično razvedeni

Nekada slavni glumački par Anđelina Džoli i Bred Pit zvanično više nisu u braku nakon tri godine borbe s potpisivanjem razvoda.

Ponovo šuškanja: Džolijeva pronašla novu ljubav?

Anđelina Džoli i Džared Leto postaju sve prisniji. Izvor blizak glumici tvrdi Anđelina uslijed razvoda od Breda Pita traži utjehu u svom prijatelju i bivšem poslovnom saradniku. Tokom braka sa Bredom, Džarad je za nju bio poput autsajdera.

Anđelina i Bred konačno postigli dogovor o starateljstvu

Holivudski glumci Anđelina Džoli i Bred Pit najzad su postigli dogovor oko starateljstva nad šestoro djece, izjavila je advokatica Džolijeve, Samanta Blej DeDžin.

Poznate ličnosti koje nisu online

Društvene mreže mlađim generacijama postale su već uobičajena stvar. Svakodnevno objavljuju fotografije šta rade, s kim i gdje. Isto tako, i poznate ličnosti često sebe promovišu putem društvenih mreža, a mnogi skupe i velik broj pratioca.

Anđelina predložila Bredu Pitu dogovor o starateljstvu

Anđelina Džoli i Bred Pit otkazali su sudsku raspravu o starateljstvu nad njihovom djecom, a kako navode američki mediji, glumica i glumac na putu su da se dogovore.

Bitka za starateljstvo nad djecom Anđeline i Breda se nastavlja

Anđelina Džoli i Bred Pit počeli su da vode ozbiljan rat koji se odnosi na starateljstvo njihove djece.

Najčitanije