Ana Bekuta

Ana Bekuta godinama bila podstanar kod ovog estradnog para

​Pjevačica Ana Bekuta teško je podnijela gubitak koji je nedavno doživjela kada je preminuo njen dugogodišnji partner političar Milutin Mrkonjić.

Ana Bekuta na Dan zaljubljenih emotivnu objavu posvetila Mrkonjiću

​Pjevačica Ana Bekuta na Dan zaljubljenih prisjetila se svog preminulog partnera Milutina Mrkonjića Mrke i na svom Instagram profilu posvetila mu nježne riječi uz zajedničku fotografiju.

Ana Bekuta uvela Trebinjce u novu godinu

TREBINJE - Srećna vam nova godina, dragi moji, ovako je popularna srpska pjevačica Ana Bekuta na prepunom Trgu slobode u Trebinju uvela Trebinjce i brojne goste iz Republike Srpske, ali i cijele BiH, regiona i inostranstva, u novu godinu.

Bekuta za "Nezavisne": Neka vas greje ljubav kao što je protekle decenije grejala mene

Neka vas greje ljubav kao što je protekle decenije grejala mene, poručuje čitaocima "Nezavisnih novina" pjevačica Ana Bekuta u novogodišnjem intervjuu uoči nastupa u naša dva grada - Trebinju i Banjaluci.

Unuka Ane Bekute je prava ljepotica

Pjevačica Ana Bekuta skrhana je bolom zbog smrti partnera Milutina Mrkonjića, a tokom ovog teškog perioda za nju, veliku podršku su joj pružili unuci Branko i Sonja.

Ana Bekuta se povlači iz javnosti: Upitni nastupi u Banjaluci i Trebinju

Dan nakon sahrane Milutina Mrkonjića, njegova skoro desetogodišnja emotivna partnerka Ana Bekuta oglasila se saopštenjem i otkazala sve nastupe.

Mrka u tajnosti promijenio testament, evo šta je ostavio Ani

Političar Milutin Mrkonjić preminuo je prije nekoliko dana u 79. godini, poslije teške bolesti za koju su mnogi vjerovali da će pobijediti, najviše njegova partnerka Ana Bekuta.

Mrkonjić je Aninu unučad volio kao svoju, u amanet im ostavio jednu stvar

Visoki funkcioner Socijalističke partije Srbije, omiljeni političar među estradom, Milutin Mrkonjić preminuo je prije dva dana u 80. godini u Beogradu, na Institutu za kardiovaskularne bolesti "Dedinje".

Bekuta saopštila šta se dešava sa Mrkonjićem nakon hospitalizacije

Nakon vijesti da je Milutin Mrkonjić ponovo hospitalizovan te da mu je ugrađen pejsmejker, oglasila se i njegova emotivna partnerka, pjevačica Ana Bekuta.

Ana Bekuta: Milutin je došao u pravi čas

Pjevačica Ana Bekuta osvrnula se na prethodni period u doba pandemije virusa korona, ali i na svoju najveću podršku u životu, partnera Milutina Mrkonjića Mrku.

Bekuta i Mrkonjić se okrenuli biznisu koji će im se isplatiti

Pjevačica Ana Bekuta i njen partner Milutin Mrkonjić Mrka, kako pišu mediji u Srbiji, navodno su investirali novac u biznis koji će im se obilato isplatiti.

Ana Bekuta zapjevala u Skupštini Srbije

Estradna umjetnica Ana Bekuta, kako sama priznaje, morala je da "pusti glas" u Narodnoj skupštini Republike Srbije.

Ana Bekuta: Bila sam životno ugrožena

Pjevačica Ana Bekuta otvorila je dušu i priznala zbog čega je morala smršaviti, kao i zbog čega joj je partner Milutin Mrkonjić Mrka veliki oslonac u životu.

Ana Bekuta pred koncert jaukala od bolova

​Pjevačica Ana Bekuta nedavno je doživjela nezgodu i to pred veoma važan momenat za nju.

Bivši ministar zbog Ane Bekute ostavio vjerenicu

Milutin Mrkonjić dokazano je najveći švaler među političarima.

Najčitanije