Ana Brnabić

Premijer Grčke: Radujemo se srpskim turistima

ATINA - Premijer Grčke Kirijakos Micotakis prenio je predsjednici Vlade Srbije Ani Brnabić tokom današnjeg sastanka da se raduje dolasku srpskih turista u Grčku ovog ljeta, kao i da će Grčka primiti sve posjetioce koji su vakcinisani ili imaju negativan PCR ili antegenski test, pri čemu se neće primjenjivati restriktivne mjere karantina.

Brnabić: U junu bezbedni ako ubrzamo vakcinaciju

BEOGRAD - Danas pristigli kontigent od pola miliona vakcina Sinopharm, pomoći će Srbiji da ubrza proces masovne imunizacije i omogućiti da se do kraja aprila dostigne više od 37 odsto vakcinisanih, izjavila je premijerka Ana Brnabić.

Vučić i Brnabićeva u četvrtak u Banjaluci

BANJALUKA - Delegacija Republike Srbije, predvođena predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, boraviće u četvrtak, 22. aprila, u posjeti Republici Srpskoj, saopšteno je iz Kabineta predsjednika Republike Srpske.

Brnabić: Trenutno neće biti nastavljena vakcinacija građana iz regiona

BEOGRAD - Premijer Srbije Ana Brnabić je rekla da se u ovom trenutku u Srbiji neće nastaviti vakcinacija građana iz regiona, ali da će Srbija nastaviti da pomaže zemljama u okruženju.

Brnabić otkrila kada bi moglo doći do popuštanja mjera u Srbiji

BEOGRAD - Nadam se da ćemo sljedeće sedmice moći da popustimo mjere, rekla je u Skupštini Srbije premijerka Ana Brnabić.

Brnabić: Vakcinacija najbolje rješenje za trenutnu situaciju

BEOGRAD - Najbolje rješenje za trenutnu epidemiološku situaciju u Srbiji jeste vakcinacija, rekla je večeras predsjednica Vlade Srbije Ana Brnabić.

Brnabić: Ne razmišljamo o obaveznoj vakcinaciji

INÐIJA – Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je danas u Inđiji da Vlada Srbije ne razmišlja o uvođenju obaveze vakcinacije i da bi to bilo suprotno svim standardima ljudskih prava.

Brnabić: Izjava Turkovićeve zvučala kao vic, Vučić to radi iz srca

BEOGRAD - Premijer Srbije Ana Brnabić izjavila je da joj je izjava ministra inostranih poslova BiH Bisere Turković da je vakcina "Astra Zeneca" za siromašne zvučala kao vic budući da je 70 odsto građana u Velikoj Britaniji primilo tu vakcinu.

Brnabić: Do konačne pobede još teških borbi i rezova

BEOGRAD - Prije tačno godinu dana korona virus je stigao u Srbiju, a premijerka Ana Brnabić tim povodom kaže da je Srbija tokom pandemije pokazala da je drugačija nego što je ikada bila, a i od onog što su drugi očekivali, navodeći da je do konačne pobjede protiv tog nevidljivog neprijatelja ostalo još mnogo teških borbi i rezova.

Brnabić: Vakcinisani gotovo svi prioriteti, počinje vakcinacija ostalih

BEOGRAD - Srbija se ubrzano približava broju od 1.600.000 ukupnih vakcinacija kojima su obuhvaćeni gotovo svi prioriteti, pa se pozivaju i ostali građani da se prijave, saopštila je premijer Srbije Ana Brnabić.

Najčitanije