Ana Brnabić

Brnabić: Bombardovanje RTS-a bilo ubistvo

BEOGRAD - Premijer Srbije Ana Brnabić rekla je da je NATO bombardovanje zgrade Radio-televizije Srbije (RTS) 1999. godine bilo ubistvo kojeg treba da se stidi dio onih zemalja koje danas pričaju o slobodi medija.

Brnabić: Na mitingu poslata poruka zajedništva

BEOGRAD - Miting podrške predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću, kome je juče u Beogradu prisustvovalo 150.000 ljudi, bez sumnje je najveći miting u Srbiji u posljednjih ne znam koliko decenija, izjavila je danas premijerka Srbije Ana Brnabić, istakavši da je najznačajnije to što je sa njega poslata poruka zajedništva.

Brnabićeva čestitala Uskrs hočevaru i vjernicima

BEOGRAD - Predsjednik Vlade Srbije Ana Brnabić čestitala je predstojeći praznik Uskrs beogradskom nadbiskupu Stanislavu Hočevaru i vjernicima koji praznik slave po Gregorijanskom kalendaru.

Brnabić: Srbiji ne mogu da se serviraju gotova rješenja

BEOGRAD - Premijer Srbije Ana Brnabić rekla je da ne vjeruje da će Njemačka na predstojećem sastanku predstavnika Beograda i Prištine u Berlinu izaći sa rješenjem za Kosovo i Metohiju, jer svi znaju da Srbija nije zemlja kojoj mogu da se serviraju gotova rješenja.

Brnabić: Mislimo na Pariz večeras

BEOGRAD - Premijerka Srbije Ana Brnabić uputila je večeras poruku povodom požara koji je izbio u pariskoj katedrali Notr Dam.

Brnabić: Smanjenje rominga - korak ka drugačijoj budućnosti

BEOGRAD - Premijer Srbije Ana Brnabić otvorila je u Beogradu drugi digitalni samit i istakla da je iz prijestonice danas svijetu poslata poruka da Srbija, uprkos svim izazovima i nerazumijevanjima, radi na regionalnom povezivanju, saradnji i sprovođenju sporazuma i preuzetih obaveza.

Brnabić: Neću podneti ostavku, ne plaše me pretnje vešalima i motornim testerama

​BEOGRAD - Predsjednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da neće uzeti u razmatranje zahtjev učesnika protesta "Jedan od pet miliona" da do 13. aprila podnese ostavku, jer to traže "ljudi koji demokratiju žele da ospore nasiljem na ulicama, vešalima i motornim testerama".

Brnabić: Bombardovanje nije bilo naša greška

BEOGRAD - Predsjednica Vlade Srbije Ana Brnabić poručila je danas da je bombardovanje SR Jugoslavije bilo greška drugih, a ne građana koji su u sred Evrope na kraju 20. vijeka bili žrtve onih sa kojima su se u dva svjetska rata borili.

Brnabić: Treba sačekati s reagovanjem na presudu Karadžiću

BEOGRAD - Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da treba sačekati s reagovanjem na presudu bivšem predsjedniku Republike Srpske u Hagu Radovanu Karadžiću.

Brnabić: Upadom na RTS mirni protesti su završeni

BEOGRAD – Premijerka Srbije Ana Brnabić kaže da nasilje koje se u subotu dogodilo upadom demonstranata na RTS ne smije da se ponovi, ocjenjuje da su mirni protesti tim upadom završeni, te poručuje da nasilje nikako ne smije da se relativizuje.

Najčitanije