Ana Brnabić

Brnabić: U EU nema bojazni zbog posjete Putina Beogradu

BEOGRAD - Srpski premijer Ana Brnabić rekla je da misli da EU nema bojazan od posjete predsjednika Rusije Vladimira Putina Beogradu, te ocijenila da će Srbija imati veću sigurnost snabdijevanja gasom.

Višković: Optimizam zbog spremnosti Srbije da pomogne Srpskoj

BEOGRAD - Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković izjavio je, nakon odvojenih sastanaka sa predsjednikom i premijerom Srbije Aleksandrom Vučićem i Anom Brnabić u Beogradu, da je danas potvrđeno da Srpska u Srbiji ima iskrenog prijatelja, kao i nastavak saradnje realizacijom konkretnih projekata.

U Beogradu sutra sastanak Brnabićeve i Viškovića

BEOGRAD - Premijer Srbije Ana Brnabić sastaće se sutra u Beogradu sa premijerom Republike Srpske Radovanom Viškovićem, najavljeno je iz Vlade Srbije.

Brnabić: Nastaviti konkretnu saradnju sa Srpskom

BEOGRAD - Premijer Srbije Ana Brnabić izjavila je da će nastaviti politiku konkretne saradnje sa Republikom Srpskom, koju je pokrenuo Aleksandar Vučić dok je vodio srpsku vladu, te da su odnosi Banjaluke i Beograda posebni, prirodni i nikoga ne ugrožavaju, a posebno ne odnos Srbije sa BiH.

Brnabić: Okrenimo se budućnosti, saradnji, miru i stabilnost za drugačiji region

​BANJALUKA – Predsjednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić izjavila je danas u Banjauci da njena zemlja ima konkretnu i stvarnu brigu za opstanak i napredak Republike Srpske.

Brnabićeva na proslavi Dana Republike

BANJALUKA - Premijerka Srbije Ana Brnabić prisustvovaće sutra u Banjaluci obilježavanju Dana Republike Srpske, kada će joj biti uručen Orden Republike Srpske na lenti.

Brnabić: Najveći izazov mir i stabilnost na KiM

BEOGRAD - Predsjednica Vlade Srbije Ana Brnabić čestitala je danas građanima božićne praznike i istovremeno ocijenila da će najveći izazov u 2019. godini biti stabilnost i mir na Kosovu i Metohiji.

Komšić poručio Brnabić: Granice BiH se ne mogu mijenjati

SARAJEVO - Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić reagovao je danas na izjavu premijerke Republike Srbije Ane Brnabić, koja je, govoreći o ukidanju granice između Albanije i Kosova, kazala da su "očigledno granice na stolu i sada imamo da za neke (Kosovo i Albaniju) mogu da budu, a za Republiku Srpsku ne mogu".

Brnabić: Iduće godine još bliži odnosi Srbije i Srpske

BEOGRAD - Premijer Srbije Ana Brnabić čestitala je građanima Republike Srpske novogodišnje i božićne praznike, ističući da će odnosi Srbije i Srpske, koji nikada nisu bili bliži, u idućoj godini biti još bolji.

Brnabić: Nisam pozvala na povlačenje priznanja Kosova

BANJA KOVILJAČA - Predsjednik Vlade Srbije Ana Brnabić kaže da je pismom članicama UN željela da ih obavijesti o neodgovornim, besmislenim i opasnim potezima Prištine, čime je demantovala premijera privremenih institucija u Prištini Ramuša Haradinaja koji tvrdi da je ona tražila od članica UN da povuku priznanje nezavisnosti Kosova.

Najčitanije