Ana Brnabić

Brnabić: Beograd može pokrenuti sopstvenu istragu o ubistvu Ivanovića

BEOGRAD - Premijer Srbije Ana Brnabić rekla je da će Vlada pružiti svu moguću pomoć u istrazi ubistva lidera Građanske inicijative "Sloboda, demokratija, pravda" Olivera Ivanovića, te da će pokrenuti sopstvenu, ukoliko joj ne bude dozvoljeno da u njoj učestvuje.

Brnabić: Ubistvo Ivanovića je veliki udarac za stabilnost regiona

BEOGRAD - Premijer Srbije Ana Brnabić uputila je telegram saučešća porodici lidera Građanske inicijative “Sloboda, demokratija, pravda” Olivera Ivanovića u kojem je navela da je svjesna da za njih ne postoje riječi utjehe, kao i da je ubistvo Ivanovića gubitak za sve građane Srbije, posebno za one koji žive na Kosovu i Metohiji.

Japanski premijer doputovao u Beograd

BEOGRAD - Japanski premijer Šinzo Abe stigao je danas u posjetu Srbiji, gdje ga je na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla" dočekala premijer Srbije Ana Brnabić.

Brnabić: Koncesija za aerodrom "Vansi erportsu"

BEOGRAD - Premijerka Srbije Ana Brnabić potvrdila je danas da je francuska kompanija "Vansi erports" (Vinci Airports) pobijedila na tenderu za koncesiju za beogradski Aerodrom Nikola Tesla i poručila da je riječ o milijardu i po evra, što kroz finansije, što kroz investicije.

Brnabić: EU je strateški pravac, ali ne po cijenu svega

BEOGRAD - Put ka EU, preko priznanja samoproglašenog Kosova i sankcija Rusiji, potpuno je isključen za Srbiju, jer EU jeste strateški pravac Beograda, ali ne po cijenu svega, izjavila je premijer Srbije Ana Brnabić.

Švajcarski list među važne ličnosti uvrstio i Anu Brnabić

CIRIH - Švajcarski dnevnik “Neu zürcher zeitung ", među 32 ličnosti koje su u različitim oblastima bili u fokusu u 2017. uvrstio i premijerku Srbije Anu Brnabić.

Brnabić: Republika Srpska će u Srbiji uvek imati člana porodice

BANJALUKA- U Banjaluci je počela donatorska večera na kojoj se prikupljaju sredstva za Fond solidarnosti Republike Srpske za dijagnostiku i liječenje oboljenja, stanja i povreda djece u inostranstvu, uz poruku predsjednice Vlade Srbije Ane Brnabić da će RS u Srbiji "uvek imati prijatelja, partnera, člana porodice".

Brnabić: Fantastična saradnja Vlade Srbije i Republike Srpske

BEOGRAD - Premijer Srbije Ana Brnabić izjavila je večeras za Srnu da Vlada Srbije ima fantastičnu saradnju sa Vladom Republike Srpske, te da će u 2018. godini ona biti nastavljena.

Vlada Srbije donira 250 hiljada evra za Fond solidarnosti RS

BEOGRAD - Predsednica Vlade Srbije, Ana Brnabić učestvovaće sutra u Banjaluci na donatorskoj večeri Vlade Republike Srbije na kojoj se prikupljaju sredstva za Fond solidarnosti RS za dijagnostiku i liječenje oboljenja, stanja i povreda djece u inostranstvu.

Brnabić: Punopravno članstvo u EU ključni prioritet Srbije

BRISEL - Predsjednica Vlade Ana Brnabić večeras je, na sastanku u Briselu sa visokom predstavnicom EU za spoljnu i bezbjednosnu politiku Federikom Mogerini, istakla da je punopravno članstvo u EU ključni spoljnopolitički prioritet Srbije.

Reklame

Najčitanije