Ana Brnabić

Brnabić: Mnogo ćemo izgubiti ako nasednemo na provokacije PR

NJUJORK - Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je večeras u Njujorku da je Srbija mnogo toga postigla u prethodnom periodu i da zato ne smije da nasijeda na provokacije Prištine, ali i da mora pozvati sve partnere da reaguju kako bi se sačuvao mir.

Srbija se priprema za uvođenje kovid sertifikata

BEOGRAD - U Srbiji se epidemiološka situacija dodatno usložnjava i vakcinacija je jedini odgovor i mjera, a priprema se uvođenje kovid sertifikata uskoro, ako bude potrebno, rekla je premijer Srbije Ana Brnabić.

Brnabić: Posjeta Merkelove priznanje za Srbiju

BEOGRAD - Premijer Srbije Ana Brnabić rekla je da će se vidjeti koje će poruke odlazeći njemački kancelar Angela Merkel prenijeti tokom predstojeće posjete Srbiji, ali da je sam čin njenog dolaska i to koliko će ostati i pokloniti pažnje Srbiji poruka dovoljna za sebe.

Vučić: Prvi put kod Ane na večeri

Aleksandar Vučić, predsjednik Srbije, kraj radne sedmice i početak vikenda odlučio je da provede sa Anom Brnabić, premijerkom Srbije, u opuštenoj atmosferi i uz roštilj.

Brnabić: Ne komentarišem laži Belivuka, psihopate i koljača

BOSILEGRAD - Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je da ne želi da komentariše izjave vođe kriminalne grupe Veljka Belivuka, jer su to, kako je rekla, riječi psihopate i koljača koji otvoreno laže.

Brnabić: Loša vest koja dodatno komplikuje situaciju u BiH

BEOGRAD - Premijerka Ana Brnabić ocijenila je kao lošu vijest odluku odlazećeg visokog predstavnika međunarodne zajednice u BiH Valentina Incka da nametne zabranu negiranja genocida i ocijenila da će to još više udaljiti Sarajevo i Federaciju od RS i stavova Srpske.

Brnabićeva najavila nove američke investicije

BEOGRAD - Predsjednik Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je nakon susreta u Njujorku sa američkim investitorima da je sa sastanka izašla sa najmanje tri ili četiri nove investicije u Srbiji.

Brnabić: Nije nam mjesto u Potočarima dok ne budu privedeni napadači na Vučića

BEOGRAD - Premijer Srbije Ana Brnabić izjavila je da zvaničnicima Srbije nije mjesto na komemoraciji u Potočarima sve dok se ne privedu pravdi oni koji su prije šest godina napali tadašnjeg premijera Aleksandra Vučića, kada je u ime Srbije otišao da se pokloni žrtvama.

Brnabić: Dijalog nikad teži, s Kurtijem nemoguće razgovarati

BEOGRAD - Premijerka Ana Brnabić ocijenila je danas da dijalog Beograda i Prištine nikada nije bio teži nego sada i istakla da je sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem nemoguće razgovarati.

Brnabić: Nećemo dozvoliti izvoz litijuma iz Srbije

BEOGRAD - Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je da će odluka o rudniku Jadar biti donijeta tek kada bude gotova Studija o uticaju na životnu sredinu.

Najčitanije