Ana Brnabić

Brnabić: Do 20 sati više od 400 novozaraženih

BEOGRAD - Mandatarka za sastav nove Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je večeras da je do 20 sati evidentirano više od 400 novozaraženih u Srbiji.

Šapić nakon sastanka sa Brnabić zadovoljan, nije otkrio hoće li u vladu

BEOGRAD - Sastanak mandatarke za sastav Vlade Srbije Ane Brnabić i lidera Srpskog patriotskog saveza Aleksandra Šapića u Vladi Srbije završen je nešto poslije 10 časova, a Šapić je novinarima rekao da je zadovoljan razgovorom, ali nije želeo da otkrije da li će biti deo buduće vlade.

Vučić potvrdio, Brnabićeva ponovo premijer Srbije

BEOGRAD - Ana Brnabić će ponovo biti premijerka Srbije, potvrdio je večers predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

Brnabić: Vlada sredinom oktobra

BEOGRAD - Premijer Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da će naredna sedmica biti ključna za formiranje nove Vlade Srbije i dodala da vjeruje da će ona biti formirana sredinom oktobra.

Brnabić: Ekonomski sporazum dobar i za Beograd i za Prištinu

BEOGRAD - Predsjednica Vlade Ana Brnabić kaže da je potpisivanje sporazuma o ekonomskim odnosima Beograda i Prištine u Vašingtonu istorijski i da će se njegova važnost tek shvatiti u narednim godinama, jer je dobar i za Beograd i za Prištinu.

Brnabić: Nadam se da će BiH i Crna Gora biti dio "mini Šengena"

Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je da je izuzetno važno što se Priština sporazumom potpisanim u Vašingtonu obavezala da pristupi "mini Šengenu" i izrazila nadu da će to značajno ubrzati impelementaciju te inicijative i da će joj se sada pridružiti i druge zemlje.

Brnabić: Teški razgovori u Vašingtonu o ekonomskoj normalizaciji

BEOGRAD - Premijerka Srbije Ana Brnabić izrazila je danas nadu da će delegacija Beograda na predstojećem sastanku sa Prištinom u Vašingtonu uspjeti da otvori ekonomske teme u vezi sa međusobnom i regionalnom saradnjom.

Brnabić: Srbija nije uticala na izbore u Crnoj Gori

BEOGRAD - Predsjednik Vlade Srbije Ana Brnabić rekla je večeras da se Srbija ni na koji način ne miješa u unutrašnja pitanja Crne Gore i da ni na koji način nije uticala na izborni proces u Crnoj Gori.

Cvijanovićeva, Dodik i Višković sutra na razgovoru s Vučićem

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović sutra će u Beogradu, zajedno sa srpskim članom Predsjedništva BiH Miloradom Dodikom i premijerom Srpske Radovanom Viškovićem razgovarati sa predsjednikom i premijerom Srbije Aleksandrom Vučićem i Anom Brnabić.

Brnabić: Srbija će biti među 20 zemalja koje će prve dobiti vakcinu

BEOGRAD - Premijer Srbije Ana Brnabić izjavila je da će Srbija biti među 20 zemalja koje će prve dobiti vakcinu protiv virusa korona.

Najčitanije