Ana Brnabić

Svečani doček za Medvedeva ispred Palate Srbija: Dobri odnosi dvije države

BEOGRAD - Premijer Srbije Ana Brnabić i predsjednik Vlade Ruske Federacije Dmitrij Medvedev istakli su danas značaj razvoja odnosa dvije zemlje.

Brnabić: Kurti najavljuje dalje kršenje CEFTA sporazuma

BEOGRAD - Izjava Aljbina Kurtija da će ukoliko postane premijer takozvane kosovske vlade uvesti reciprocitet sa Srbijom, kako ekonomski, tako i političkI je još jedna najava daljeg kršenja CEFTA sporazuma, rekla je danas premijerka Srbije Ana Brnabić.

Brnabić se učlanila u SNS

BEOGRAD – Premijerka Srbije Ana Brnabić postala je član Srpske napredne stranke.

Vučić i Brnabić priredili večeru za Zaeva i Ramu

BEOGRAD/NOVI SAD - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić i predsjednica vlade Srbije, Ana Brnabić, priredili su večeras u Novom Sadu večeru za premijere Sjeverne Makedonije i Albanije, Zorana Zaeva i Edi Ramu.

Brnabić: Nadam se da će Merkelova uvažiti argumente Beograda

BEOGRAD - Premijer Srbije Ana Brnabić izrazila je nadu da će njemački kancelar Angela Markel uvažiti argumente i stavove zvaničnog Beograda kada je riječ o Kosovu i Metohiji.

Brnabić: Mali je brz i efikasan ministar

BEOGRAD - Premijerka Ana Brnabić izjavila je danas, povodom zahtjeva grupe studenata koji blokiraju rektorat, da ne očekuje da ministar finansija Siniša Mali podnese ostavku i da ne dovodi u pitanje njegov ostanak u vladi, jer je brz i efikasan i ima sluha za mjere koje olakšavaju poslovanje i jačanje ekonomskog rasta.

Brnabić: Beograd visoko cijeni ulogu Pekinga u odbrani međunarodnog prava

BEOGRAD - Premijer Srbije Ana Brnabić je na sastanku sa delegacijom Vrhovnog narodnog suda Kine poručila da Srbija visoko cijeni ulogu te zemlje u poštovanju i odbrani međunarodnog prava.

Merkelova dočekala Brnabićevu uz vojne počasti

BERLIN - Predsjednica Vlade Srbije Ana Brnabić sastala se u Berlinu s njemačkom kancelarkom Angelom Merkel.

Brnabić: Deklaracija SDA opasna

BEOGRAD - Predložena programska deklaracija Stranke demokratske akcije (SDA) kojom se predviđa uspostavljanje Republike BiH, koja bi imala tri nivoa vlasti izuzetno je opasna i predstavlja javno pozivanje na nepoštovanje Dejtonskog sporazuma, ocijenila je premijer Srbije Ana Brnabić.

Brnabić: Bez kompromisa nema rešenja za Kosovo

BEOGRAD - Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je da je kompromisno rješenje jedino moguće rješenje kosovskog pitanja, kojim bi i jedna i druga strana dobile stabilniju, srećniju budućnost, dugoročni mir i prosperitet.

Najčitanije