Ana Brnabić

Brnabić: Medicinski karantin za migrante

BEOGRAD - Vlada Srbije će zbog virusa korona danas formalno formirati dva krizna štaba, a donesena je i odluka o medicinskom karantinu za migrante koji ulaze u Srbiju, izjavila je premijer Ana Brnabić.

"Dačić je pokazao notu, to je sve što imamo da kažemo"

KOPAONIK - Premijerka Srbije Ana Brnabić odbacila je danas tvrdnje iz Prištine da država Sijera Leone nije povukla priznanje jednostrano proglašene nezavisnosti Kosova.

"Moskva i Beograd ne koriste SPC za podrivanje vlasti u Podgorici"

MOSKVA - Rusko Ministarstvo spoljnih poslova odbacilo je izjave crnogorskog predsjednika Mila Đukanovića kako Srbija i Rusija koriste Srpsku pravoslavnu crkvu (SPC) s ciljem podrivanja crnogorske vlade, koja želi da obezbijedi članstvo zemlje u EU.

Brnabić: Imaćemo 2020. najveće plate na zapadnom Balkanu

BEOGRAD - Premijerka Ana Brnabić izjavila je večeras da su u regionu zapadnog Balkana samo u Crnoj Gori plate veće nego u Srbiji i to za nekoliko evra.

Srbija pomaže Kini sa 127.000 evra

BEOGRAD - Vlada Srbije je, kao izraz solidarnosti i saosjećanja sa kineskim narodom zbog virusa korona, donijela odluku o upućivanju pomoći Kini u vidu medicinskih i tehničkih sredstava vrijednosti 15 miliona dinara (oko 127.000 evra) rekla je srpski premijer Ana Brnabić.

Brnabić: Vučić s Dodikom i Cvijanovićevom i o pomoći za Srpsku

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić razgovaraće u subotu, 15. februara, sa zvaničnicima iz Republike Srpske i predstavnicima Srba iz Crne Gore o tome kako može da im pomogne, a država Srbija će se truditi da i dalje poziva na mir i stabilnost, izjavila je danas predsjednik Vlade Srbije Ana Brnabić.

Brnabić: Srbija 2019. imala pozitivan prirodni priraštaj

BEOGRAD - Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je da je Srbija 2019. godine imala pozitivan prirodni priraštaj i da je bilo 614 više rođene djece nego 2018. godine.

Javni dug Srbije 48,2 odsto BDP-a

BEOGRAD - Javni dug Srbije iznosi 48,2 odsto bruto domaćeg proizvoda (BDP), izjavila je danas premijer Srbije Ana Brnabić.

Brnabić: Biće kako predsednik kaže

BEOGRAD - Predsjednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je da su raspisivanje izbora i određivanje datuma isključiva nadležnost predsjednika Srbije.

Vlada Srbije formirala radnu grupu za pitanja zaštite vazduha

BEOGRAD - Vlada Srbije formirala je radnu grupu za sistemsko rješavanje pitanja zaštite vazduha, a premijerku Anu Brnabić imenovala je za predsjednicu radne grupe.

Najčitanije