Ana Brnabić

"Desanka Maksimović nikad neće biti izbačena iz obrazovnog sistema"

BEOGRAD - Premijer Srbije Ana Brnabić poručila je da niko nikada neće izbaciti Desanku Maksimović iz prosvjete u Srbiji.

Brnabić: Nada da će nova prištinska vlada biti odgovorna

BEOGRAD/MEROŠINA - Predsjednik Vlade Srbije Ana Brnabić rekla je da se nada da nova prištinska vlada neće voditi populisitčku politiku i da će biti odgovorna.

Brnabić: EU će teško popraviti imidž koji je u Srbiji izgubila tokom pandemije

Premijer Srbije Ana Brnabić izjavila je da će EU teško popraviti imidž u Srbiji koji je izgubila tokom epidemije virusa korona.

Brnabić: Situacija u regionu sve kompleksnija

BEOGRAD - Premijer Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da situacija u regionu, nažalost, postaje sve kompleksnija zato što pojedini politički akteri stvaraju političke tenzije, iako je svima u interesu bolje povezivanje i veća stabilnost, na šta će Srbija nastaviti da poziva.

Brnabić: Svet će posle pandemije biti potpuno drugačiji

BEOGRAD - Svet će posle pandemije virusa korona zaista biti drugačije mesto, a koliko, tek ćemo videti, izjavila je danas premijerka Ana Brnabić ističući da još nije sve gotovo i da će se na međunarodnom planu još voditi zdravstvena i ekonomska borba.

Brnabić: Nije bilo potrebe da zovem Markovića, poruka savršeno jasna

BEOGRAD - Premijer Srbije Ana Brnabić rekla je da ne želi da komentariše razloge Hrvatske da ne otvori granicu za državljane Srbije, kao i da nije bilo potrebe da zove crnogorskog premijera Duška Markovića jer joj je savršeno jasna poruka da su građani Srbije nepoželjni u toj zemlji.

Marković: Brnabić je mogla da pozove mene

PODGORICA - Premijer Crne Gore Duško Marković rekao je da telefoni rade i vlasti iz Srbije su mogle da nazovu i pitaju ako ih zanimaju odluke Vlade Crne Gore da zasad neće otvoriti granicu prema Srbiji.

Brnabić: Nije povećan broj migranta, situacija pod kontrolom

BEOGRAD - Premijer Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da u Srbiji nije povećan broj migranata i da je sutuacija pod kontrolom.

Linta zamolio Brnabićevu da se i izbjeglicama da sto evra pomoći

BEOGRAD - Predsjednik Odbora za dijasporu i Srbe u regionu Skupštine Srbije Miodrag Linta zamolio je premijera Anu Brnabić da se za oko 26.000 građana, koji imaju izbjegličku kartu, obezbijedi sto evra pomoći države.

Brnabić: Liberalizovati ulazak u Srbiju što je moguće više

BEOGRAD - Predsjednica Vlade Ana Brnabić izjavila je danas da će se nastojati da se ulazak u Srbiju liberalizuje što je više moguće, ističući da je, osim zaštite zdravlja ljudi, cilj da se što prije ostvari pun ekonomski oporavak i rast naše zemlje.

Najčitanije