Ana Brnabić

Tri opcije za mandatara: Brnabić, Vučević, jedan iz koalicije

BEOGRAD - Tri moguće opcije za mandatara su aktuelna premijerka Ana Brnabić, Miloš Vučević i jedan iz redova koalicionih partnera, rekao je večeras predsjednik Aleksandar Vučić.

Brnabić: Zabrana posjete Vučića Jasenovcu najveći skandal u modernoj istoriji

BEOGRAD - Premijerka Ana Brnabić ocijenila je danas da je prvorazredni skandal odluka hrvatske vlade da zabrani predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću privatnu posjetu Jasenovcu.

Brnabić: Situacija sve komplikovanija

BEOGRAD - Predsjednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je geopolitička situacija svakim danom sve komplikovanija, da su pritisci ka Srbiji ogromni i da Beograd ne mijenja poziciju.

Brnabić: Ceo svet se priprema za najtežu zimu od 1944. godine

BEOGRAD - Premijerka Ana Brnabić izjavila je danas da je pred Srbijom izuzetno važna i teška nedjelja.

Brnabić: Udara na psihu, cena je velika - pitanje koliko ćemo izdržati

BEOGRAD - Premijerka Srbije Ana Brnabić istakla je da su pritisci na Srbiju zbog neuvođenja sankcija Rusiji svakoga dana sve teži i jači, da skupo koštaju Srbiju, ali da je to cijena njihove slobode i slobodnog odlučivanja.

Brnabić: Samoproglašeno Kosovo ne može u Savet Evrope

BEOGRAD - Premijer Srbije Ana Brnabić poručila da od zemalja Grupe sedam i Kvinte očekuje da ne podrže zahtjev samoproglašenog Kosova za članstvo u Savjetu Evrope, jer Priština brutalno gazi ljudska prava i osnovne postulate demokratije za čiju promociju se ta organizacija zalaže.

Brnabić: Biće još jačih pritisaka

BEOGRAD - Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je sinoć da će u narednom periodu biti još jačih pritisaka na Srbiju da uvede sankcije Rusiji.

Brnabić: Susret Vučića i Šolca izuzetno važan za Srbiju

​BEOGRAD - Premijerka Ana Brnabić ocijenila je da je današnji susret predsjednika Srbije Aleksandra Vučića sa njemačkim kancelarom Olafom Šolcom u Berlinu bio izuzetno važan za Srbiju.

Brnabić: Regionalnom saradnjom i ekonomskim razvojem u bolju budućnost

Predsjednik Vlade Srbije Ana Brnabić rekla je danas na završnom panelu na "Jahorina ekonomskom forumu" da je "Otvoreni Balkan" ogromna šansa za sve države u regionu, ne samo za Srbiju, Sjevernu Makedoniju i Albaniju, te da ta inicijativa mladima nudi bolju budućnost.

Brnabić: Putujem na Jahorinu da pružim podršku RS

Premijerka Ana Brnabić istakla je danas da putuje na Jahorinu, na Ekonomski forum, kako bi, prije svega, pružila podršku srpskom narodu u BiH i rukovodstvu Republke Srpske, koji su pod velikim pritiskom.

Brnabić: Stoji da je Kurti "mali Hitler"

BEOGRAD - Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je da je u jučerašnjem razgovoru sa predstavnicima SAD istakla da je Beograd zabrinut zbog eskalacije nasilja na KiM, za koje je odgovorna Priština, zbog čega molimo EU i SAD da to uzmu ozbiljno i pomognu Beogradu da sačuva mir na zapadnom Balkanu.

Brnabić: Vlada će danas dozvoliti kvote za izvoz žita

BEOGRAD – Premijerka Ana Brnabić kaže da će Vlada danas odlučiti da dozvoli izvoz određenih količina pšenice, kukuruza, brašna i rafinisanog ulja, ali ne i izvoz nerafinisanog ulja.

Brnabić: Građani ubedljivo podržali Vučića i listu SNS

BEOGRAD - Povjerenica gradskog odbora Beograd i potpredsjednica SNS Ana Brnabić rekla je da je zaodvoljna što su građani na ponovljenim izborima ubjedljivo dali još veću podršku SNS i listi "Aleksandar Vučić - Zajedno možemo sve".

Brnabić: Zabrinutost zbog naoružavanja samoproglašenog Kosova

BEOGRAD - Predsjednik Vlade Srbije Ana Brnabić rekla je da je ozbiljno zabrinuta zbog naoružavanja samoproglašenog Kosova i informacija da Velika Britanija stoji iza toga, te ocijenila da to mnogo destabilizuje cijeli region.

Brbabić: Nije napravljen dogovor sa Dačićem da bude premijer

BEOGRAD - Potpredsjednica Srpske napredne stranke Ana Brnabić izjavila je danas da ne zna ko će biti budući premijer, niti da su joj poznata buduća kadrovska rješenja, pa ni to šta će ona sama raditi ubuduće i naglasila da sa predsjednikom SPS Ivicom Dačićem nije napravljen dogovor da bude premijer.

Najčitanije