Ana Brnabić

Brnabićeva Pacoliju: Čiju dozvolu ste dobili da dođete u UN

NJUJORK - Predsjednica Vlade Srbije Ana Brnabić i ministar u vladi Kosova Bedžet Pacoli na kratko su se susreli u zgradi Ujedinjenih nacija u Njujorku, juče u pauzi zasjedanja Generalne skupštine.

Brnabić i Rute: Srbija nema plan B kad je reč o EU

NJUJORK - Premijerka Ana Brnabić sastala se danas u Njujorku, u okviru zasjedanja Generalne skupštine UN, sa holandskim premijerom Markom Ruteom, sa kojim je razgovarala o dijalogu Beograda i Prištine i članstvu u EU kao ključnom spoljnopolitičkom cilju Srbije.

Brnabićeva zahvalila Trampu za razumijevanje srpskih stavova

BEOGRAD - Premijer Srbije Ana Brnabić zahvalila je na prijemu u Njujorku američkom predsjedniku Donaldu Trampu za razumijevanje za stavove Srbije.

Fijat ostaje u Srbiji

BEOGRAD - Premijerka Srbije Ana Brnabić ponovila je danas da kompanija Fijat ostaje u Srbiji.

Brnabić: Srbija neće postati centar za migrante

BEOGRAD - U Srbiji neće biti formiran centar za migrante, izjavila je danas premijer Srbije Ana Brnabić koja je takve medijske navode nazvala tračevima.

Brnabić: Fiat ostaje u Srbiji

Predsjednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je da "Fiat" ostaje u Srbiji i nakon desetogodišnjeg ugovora te najavila da će sljedeće nedelje imati sastanak s menadžmentom te kompanije.

Brnabićeva otkrila kakve uvrede trpi zbog seksualne orjentacije

BEOGRAD - Premijerka Srbije Ana Brnabić otvoreno je progovorila u intervjuu o svojoj seksualnoj orjentaciji.

Brnabić: Vučićev govor istorijski

BEOGRAD - Premijerka Srbije Ana Brnabić kaže da je govor predsjednika Aleksandra Vučića na KiM bio istorijski, a da su prištinski političari pokazali da su nepredvidivi i da ne poštuju postignute dogovore.

Brnabićeva: Trenutno ništa konkretno nije "na stolu"

BEOGRAD - Premijerka Srbije kaže da misli da trenutno ništa konkretno "nije na stolu" kada je riječ o dijalogu Beograda i Prištine, osim toga da kompromis mora da postoji.

Dvije premijerke otvorile vrtić "Srbija" u Trebinju

TREBINJE - Premijerke Srbije i Republike Srpske, Ana Brnabić i Željka Cvijanović, otvorile su danas u naselju Gorica kod Trebinja vrtić "Srbija", čiju je izgradnju inicirao predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

Najčitanije