Ana Brnabić

Brnabić: Biće kako predsednik kaže

BEOGRAD - Predsjednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je da su raspisivanje izbora i određivanje datuma isključiva nadležnost predsjednika Srbije.

Vlada Srbije formirala radnu grupu za pitanja zaštite vazduha

BEOGRAD - Vlada Srbije formirala je radnu grupu za sistemsko rješavanje pitanja zaštite vazduha, a premijerku Anu Brnabić imenovala je za predsjednicu radne grupe.

Brnabić: Srećan 28. rođendan vaše i naše Republike Srpske

BANJALUKA - Ana Brnabić, predsjednik Vlade Srbije, čestitala je, kako je rekla "28. rođendan vaše i naše Republike Srpske".

Brnabić na obilježavanju Dana Republike Srpske

BEOGRAD - Predsjednica Vlade Srbije Ana Brnabić učestvovaće sutra na obilježavanju Dana Republike Srpske u Banjaluci.

Brnabić: Sa Savjetom ministara prvo o "Bratoljubu"

BEOGRAD - Premijer Srbije Ana Brnabić izrazila je očekivanje da će sa novoizabranim Savjetom ministara prvo raditi na otvaranju graničnog prelaza Ljubovija-Bratunac i puštanju u saobraćaj mosta "Bratoljub" koji je izgrađen prije dvije i po godine.

Brnabić: Handke dolazi u Srbiju u martu ili aprilu

BEOGRAD - Nobelovac Peter Handke posjetiće Srbiju u martu ili aprilu naredne godine, najavila je večeras premijerka Ana Brnabić.

Brnabić: Argentina ne menja stav o Kosovu

BEOGRAD - Argentina neće mijenjati svoj principijelni stav kada je riječ o nepriznavanju jednostrano proglašene nezavisnosti Kosova, rekao je argentinski šef diplomatije Felipe Sola na sastanku sa premijerom Srbije Anom Brnabić u Buenos Ajresu.

Špijunska afera u Srbiji? Vučić naložio ispitivanje

BEOGRAD - Premijer Srbije Ana Brnabić potvrdila je da je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić dao nalog Vojnobezbjednosnoj agenciji da istraži moguću špijunsku aferu u kojoj ruski špijuni vrbuju srpske agente.

Brnabić: Si Đinping potvrdio da ponovo dolazi u Srbiju

BEOGRAD - Premijer Srbije Ana Brnabić izjavila ja da je njen sastanak sa predsjednikom Kine Si Đinpingom još jednom potvrdio odlične političke odnosa Beograda i Pekinga i navela da je predsjednik Kine potvrdio da će naredne godine posjetiti Srbiju.

Svečani doček za Medvedeva ispred Palate Srbija: Dobri odnosi dvije države

BEOGRAD - Premijer Srbije Ana Brnabić i predsjednik Vlade Ruske Federacije Dmitrij Medvedev istakli su danas značaj razvoja odnosa dvije zemlje.

Najčitanije