Ana Brnabić

Brnabićeva u decembru očekuje otvaranje tri ili četiri poglavlja

BEOGRAD - Premijerka Srbije Ana Brnabić kaže da je Srbija spremna za otvarnje pet poglavlja, ali da očekuje da se u decembru otvore tri ili četiri poglavlja.

Brnabić: Uskoro Deklaracija o opstanku srpske nacije, saradnja sa RS prioritet

BEOGRAD - Premijerka Srbije Ana Barnabić istakla je danas da je saradnja sa Republikom Srpskom veoma visoko na listi prioriteta Vlade Srbije i da će biti intenzivirana u naredom periodu.

Brnabić: Haški tribunal neobjektivan, Srbija najgore prošla

BEOGRAD - Premijer Srbije Ana Brnabić izjavila je da Haški tribunal nije bio objektivan i da je Srbija "najgore prošla" kada se posmatra zbir kazni i broj preminulih u Hagu.

Brnabić: Suficit Srbije oko 670 miliona evra

BEOGRAD - Premijer Srbije Ana Brnabić izjavila je da Srbija sada ima suficit od 80 milijardi dinara (oko 670 miliona evra) i istakla da je Srbija finansijski zdrava i da se može nastaviti sa reformama.

Brnabić: Plate veće za deset, penzije za pet odsto

KRUŠEVAC - Premijer Srbije Ana Brnabić rekla je u Kruševcu da Vlada Srbije svoje poslove završava, da je uporna da naslijeđene probleme rješava, čak i onda kada djeluje da se oni ne mogu rješiti i da je u stanju da obezbijedi perspektivu i bolji život građanima u svim dijelovima zemlje.

Junker: Srbija jedan od lidera za ulazak u EU

BRISEL - Predsjednik Evropske komisije Žan-Klod Junker izjavio je da Srbiju vidi kao jednog od lidera za ulazak u Evropsku uniju i najavio svoju posjetu Beogradu na proljeće sljedeće godine.

Brnabić i Aćimović: O bilateralnim odnosima napretku

BRISEL - Ambasador BiH u Belgiji Draško Aćimović razgovarao je u Briselu sa premijerom Srbije Anom Brnabic o bilateralnim odnosima BiH i Srbije i napretku dvije zemlje ka evropskim integracijama.

Han: Srbija vodeća u procesu evrointegracija

BRISEL - Evropski komesar za evropsku politiku susjedstva i pregovore o proširenju Johanes Han izjavio je da je Srbija dobro pozicionirana, kao jedna od vodećih zemalja u procesu pristupanja EU.

Brnabićeva u Briselu: Saradnja Srbije i Srpske se ne kosi sa podrškom BiH

BRISEL - Srbija podržava jedinstvo BiH i saradnja sa Republikom Srpskom ne kosi se sa takvim principijelnim stavom Srbije kao potpisnice Dejtonskog mirovnog sporazuma, izjavila je u Briselu premijer Srbije Ana Brnabić.

Brnabić: Srbija poštuje teritorijalni integritet i suverinitet Španije

BEOGRAD - Premijer Srbije Ana Brnabić izjavila je da Srbija poštuje teritorijalni integritet i suverenitet Španije, koja je veliki prijatelj Srbije.

Reklame

Najčitanije