Ana Ivanović

Ana Ivanović kakva se rijetko viđa

Nekadašnja teniserka Ana Ivanović rijetko kad kombinuje štikle i elegantne odjevne komade, jer se najbolje osjeća u kežual izdanjima, u kojima često imamo prilike da je vidimo.

Jankovićeva jedna od omiljenih Aninih teniserki

Nekada prva teniserka svijeta Ana Ivanović u intervjuu sa Barbarom Šet otkrila je tri omiljena penzionisana tenisera a kako se na listi našla Jelena Janković njen odgovor je izazvao brojne rekcije jer Jankovićeva još zvanično nije objavila da je u penziji.

Ana Ivanović uzburkala javnost fotografijom

Ana Ivanović odmara s porodicom, a ovog četvrtka je na društvenim mrežama objavila fotografiju poslije koje su se svi zamislili.

Ana Ivanović se oglasila prvi put poslije donacije Srbiji

Ana Ivanović, bivša srpska teniserka, prvi put se oglasila nakon donacije Srbiji, koja se kao i mnoge druge zemlje u svijetu, bori protiv virusa korona.

Oglasila se Ana Ivanović poslije doniranja respiratora

Ana Ivanović je donacijom respiratora Srbiji ponovo postala jedna od najomiljenijih ličnosti u Srbiji.

Srbiji od Ane Ivanović 35 respiratora

Ana Ivanović učestvovala je u nabavci 35 respiratora za građane Srbije.

Ana i Švajni kao Megan i Hari: Njihov novi poslovni potez pravi bum

Non-stop isplivavaju dokazi da su Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger tandem iz sna, na svim poljima.

Ana Ivanović podržava humanitarnu akciju MAC-a

Kao i prošle godine, Music Awards Ceremony i ovog puta ima i humanitarni aspekt. Bioxgn MAC 2020 fokusiran je na ravnopravnost polova, i svojim aktivnostima podržava društveno odgovorne programe koji se bave tom tematikom.

Ana i Bastijan sele iz Amerike

Ana Ivanović i njemački fudbaler Bastijan Švajnštajger sa sinovima, Lukom i Leonom, odlučili su da napuste Ameriku i dosele se u Evropu.

Otkriveno koje ime su Ana i Bastijan izabrali za drugog sina

Teniserka Ana Ivanović i fudbaler Bastijan Švajnštajger od kada su dobili drugog sina, sve detalje prođaja podijelili su sa pratiocima i medijima, samo ime ne.

Najčitanije