Ana Nikolić

Pronađi razliku: Ana Nikolić pokazala sestru

Pjevačica Ana Nikolić ima brata Marka, koji joj je velika podrška u karijeri i koji je bio zaposlen kod njenog bivšeg supruga Stefana Đurića Raste, a sada je pokazala i kako joj izgleda sestra Jovana.

Ana Nikolić objavila novu pjesmu "Nije mi do seksa"

Ana Nikolić danas slavi svoj 42. rođendan, a tim povodom objavila je novu, dugoočekivanu pjesmu "Nije mi do seksa", za koju je predstavila i spot.

Đoković na nastupu Ane Nikolić

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković napravio je “ludnicu” u Beogradu kada se pojavio na splavu gdje je nastupala pjevačica Ana Nikolić.

Ana Nikolić drastično skratila kosu

Pjevačica Ana Nikolić započela je ovu godinu veoma uspješno, s obzirom na to da je napravila bum novim pjesmama, ali isto tako i povratkom stare kilaže koju je imala prije desetak godina, kada je bila jedna od najzgodnijih na muzičkoj sceni.

Ana Nikolić stavila tačku na priče o tome kako je smršala

Srpska pjevačica Ana Nikolić odlučila je da konačno stavi tačku na sve spekulacije koje se tiču njenog gubitka kilograma.

Ana Nikolić: “Voljela bih da smo Rasta i ja ostali u braku“

Pjevačica Ana Nikolić (41) prije dvije godine razvela se od bivšeg supruga Stefana Đurića Raste (31). O razvodu nije puno govorila, a o tome koliko je patila progovorila je tek sada.

Ana Nikolić objavila video na kojem u izolaciji trenira sa kćerkom

Pjevačica Ana Nikolić se trudi da vrijeme u izolaciji provodi na što kvalitetniji način, ali i da se na samo njoj poznat način našali sa svojim fanovima i u ovim vremenima podstakne pozitivno raspoloženje kod ljudi.

Ana Nikolić ostavila dečka čim se vratila sa odmora

Ana Nikolić ponovo je slobodana žena. Ona je nedavno raskinula vezu sa dečkom Boškom Bukvićem i odlučila da svoj ljubavni život stavi po strani kako bi se maksimalno posvetila poslovnim obavezama i kćerki, koju ima iz braka sa Stefanom Đurićem Rastom.

Ana Nikolić ponovo zaljubljena

​Dvije godine nakon odluke da se rastane od repera Stefana Đurića Raste, s kojim ima kćerku Taru, Ana Nikolić je uplovila u emotivnu vezu sa biznismenom sa Cetinja.

Ana Nikolić pretjerala sa dijetom?

Sve djevojke su željele da liče na Anu Nikolić kada se prvi put pojavila na javnoj sceni, a sada sve žele da saznaju kako je pjevačica smršala nakon porođaja, međutim ima i onih kojima se ova promjena ne dopada.

Najčitanije