Ana Nikolić

Ana Nikolić ostavila dečka čim se vratila sa odmora

Ana Nikolić ponovo je slobodana žena. Ona je nedavno raskinula vezu sa dečkom Boškom Bukvićem i odlučila da svoj ljubavni život stavi po strani kako bi se maksimalno posvetila poslovnim obavezama i kćerki, koju ima iz braka sa Stefanom Đurićem Rastom.

Ana Nikolić ponovo zaljubljena

​Dvije godine nakon odluke da se rastane od repera Stefana Đurića Raste, s kojim ima kćerku Taru, Ana Nikolić je uplovila u emotivnu vezu sa biznismenom sa Cetinja.

Ana Nikolić pretjerala sa dijetom?

Sve djevojke su željele da liče na Anu Nikolić kada se prvi put pojavila na javnoj sceni, a sada sve žele da saznaju kako je pjevačica smršala nakon porođaja, međutim ima i onih kojima se ova promjena ne dopada.

Ana Nikolić remontovala silikone

Pjevačica Ana Nikolić remontovala je silikone i povećala veličinu. Ona je da se podvrgne intervenciji - da zategne i podigne grudi, kako zbog porođaja, tako i zbog naglog smanjenja kilaže.

Ana Nikolić smanjila želudac kako bi smršala?

“Zli jezici” tvrde da je pjevačica Ana Nikolić išla na operaciju kako bi izgubila kilograme.

Ana Nikolić u vezi sa ličnim šoferom?

Pjevačica Ana Nikolić je, navodno, već dva mjeseca u vezi sa izvjesnim Ivanom, koji je njen lični šofer, pišu mediji u Srbiji.

Ana Nikolić vratila staru liniju!

Pjevačica Ana Nikolić duže vrijeme vodila je bitku sa kilogramima, međutim sada je tome došao kraj.

Ana uništila Rastin mercedes

Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta javno su priznali da su stavili tačku na trogodišnji brak koji je bio vrlo turbulentan, a prema pojedinim navodima pjevačica je tokom jedne svađe upropastila automobil svom bivšem suprugu.

Ana Nikolić šokirala izgledom

Poznata pjevačica Ana Nikolić krstila je danas sa familijom bratovljevog sina Konstantina, pa se ovim povodom oglasila na društvenim mrežama.

Ana Nikolić otkrila koliko je kilograma izgubila

​Jedna od nekada najatraktivnijih pjevačica Ana Nikolić već godinama vodi borbu sa viškom kilograma, a nakon što je na svijet donjela djevojčicu Taru odlučila je da napravi dužu medijsku pauzu i posveti se svojoj nasljednici.

Najčitanije