Andrea Bočeli

Bočeli: Niste me razumjeli, ja sam optimista

Proslavljeni italijanski tenor Andrea Bočeli kaže da ga nisu razumjeli kad je govorio protiv restriktivnih mjera u borbi s pandemijom, te tvrdi da je pogrešno protumačeno to što je rekao.

Bočeli kritikovao Vladu Italije i pozvao na bojkot mjera

Čuveni tenor Andrea Bočeli kritikovao je odgovor italijanske Vlade na pandemiju virusa korona rekavši da je bio ponižen uvođenjem mjera karantina i pozvao je građane da odbiju da poštuju pravila koja su još na snazi.

Andrea Bočeli nastupio u Toskani bez publike

Slavni italijanski tenor Andrea Bočeli održao je sinoć još jedan koncert bez publike pod sloganom "Čekajući Misteriju ljepote 2021" u amfiteatru "Teatro del silencio", koji je izgrađen na njegovu inicijativu u rodnom gradnu Lajatiko.

Bočeli će ponovo održati koncert

Slavni italijanski tenor Andrea Bočeli održaće ponovo koncert bez publike pod sloganom "Čekajući Misteriju ljepote 2021", koji će se prenositi onlajn večeras u 19 časova na njegovom YouTube kanalu.

Bočeli donirao krvnu plazmu za borbu protiv korone

Čuveni italijanski tenor Andrea Bočeli donirao je svoju krvnu plazmu u bolnici "Cisanello" u Pizi za eksperimentalno liječenje pacijenata koji se još bore sa virusom.

Bočeli se oporavio od virusa Kovid-19

Italijanski operski pjevač, tenor Andrea Bočeli, saopštio je danas da se potpuno oporavio od virusa Kovid-19.

Bočelijev nastup za 13 sati vidjelo 24 miliona ljudi

MILANO - Uskršnji koncert Andree Bočelija za 13 sati preko interneta odgledalo je više od 24 miliona ljudi, saopštili su organizatori koncerta.

Bočeli: To neće biti koncert, to će biti molitva

Italijanski tenor Andrea Bočeli kako je ranije najavljeno pjevaće u Milanskoj katedrali na Uskrs, ali u njoj neće biti vjernika, a prema njegovim riječima to neće biti koncert, već molitva.

Andrea Bočeli nastupa u praznoj Milanskoj katedrali za cijeli svijet

Italijanski tenor Andrea Bočeli nastupiće u nedjelju na Uskrs u Milanskoj katedrali, koja će biti prazna, a nastup će se prenositi preko Youtube-a.

Najčitanije