Andrea Trinkijeri

Trinkijeri: Derbi se igra glavom, srcem i mu**ma

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri rekao je da se njegova ekipa neće štedjeti i da neće kalkulisati u predstojećem meču protiv Crvene zvezde.

Trinkijeri: Fizički težak meč, nismo imali dobar napadački dan

Trener košarakaša Partizana Andrea Trinkijeri rekao je da je njegov tim imao loš napadački dan u meču sa Darušafakom, u trećem kolu Top 16 faze Evrokupa.

Trinkijeri pred Darušafaku: Igra u napadu biće ključna

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri izjavio je da će u meču trećeg kola Top 16 faze Evrokupa protiv Darušafake presudno biti igra u napadu.

Trinkijeri i Gordić: Da ponovimo energiju kao protiv Virtusa

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri izjavio je da njegov tim protiv Cedevite Olimpije u 15. kolu ABA lige mora da odigra sa istom energijom kao protiv Virtusa u Evrokupu.

Trinkijeri spremio recept za Tofaš

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri rekao je da će odbrana biti ključna na gostovanju turskom Tofašu u 7. kolu Evrokupa.

Trinkijeri pred Veneciju:Treba nam energična i mudra odbrana

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri rekao je da njegov tim sutra mora da odigra energično i čvrsto u odbrani protiv Venecije u 6. kolu Evrokupa.

Trinkijeriju pozlilo u Baru, završio u bolnici

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri završio je u bolnici pošto mu je pozlilo neposredno uoči susreta ABA lige sa ekipom Mornara u Baru.

Trinkijeri: Nema umora, teška utakmica pred nama

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri kaže da njegov tim ne smije da razmišlja o umoru u nastavku serije gostovanja pred odlazak u Viljnus na meč protiv Ritasa u Evrokupu.

Trinkijeri pred Igokeu: Oprezno i pametno, biće dobar meč

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri, pred prvi meč u ABA ligi protiv Igokee, rekao je da njegov tim mora da bude oprezan pred prvo gostovanje ove sezone u regionalnoj ligi.

Mediji objavili da će Trinkijeri voditi Letoniju, on demantuje

Sajt Eurohoops objavio je da je trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri dogovorio da će preuzeti posao selektora košarkaške reprezentacije Letonije, ali je italijanski stručnjak to kasnije demantovao.

Najčitanije