Andrea Trinkijeri

Trinkijeri: Sad je trenutak da se bude pametan

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri rekao je da je veoma zabrinut zbog svega što se dešava u njegovoj Italiji.

Trinkijeri: Zbog virusa brinem za porodicu u Italiji

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri ne želi da stvara paniku zbog virusa korona, ali upozorava da je problem mnogo ozbiljniji nego što se misli u regionu. U ekskluzivnoj izjavi za Anadoliju, italijanski stručnjak je govorio o krizi koja preti da potpuno parališe zemlju u kojoj se rodio i u kojoj mu i dalje žive najbliži članovi familije:

Trinkijeri: Misija ispunjena, slijedi viši nivo

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri rekao je da njegov tim pobjedom protiv Trenta u posljednjem meču top 16 faze Evrokupa ispunio misiju.

Trinkijeri: Derbi se igra glavom, srcem i mu**ma

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri rekao je da se njegova ekipa neće štedjeti i da neće kalkulisati u predstojećem meču protiv Crvene zvezde.

Trinkijeri: Fizički težak meč, nismo imali dobar napadački dan

Trener košarakaša Partizana Andrea Trinkijeri rekao je da je njegov tim imao loš napadački dan u meču sa Darušafakom, u trećem kolu Top 16 faze Evrokupa.

Trinkijeri pred Darušafaku: Igra u napadu biće ključna

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri izjavio je da će u meču trećeg kola Top 16 faze Evrokupa protiv Darušafake presudno biti igra u napadu.

Trinkijeri i Gordić: Da ponovimo energiju kao protiv Virtusa

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri izjavio je da njegov tim protiv Cedevite Olimpije u 15. kolu ABA lige mora da odigra sa istom energijom kao protiv Virtusa u Evrokupu.

Trinkijeri spremio recept za Tofaš

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri rekao je da će odbrana biti ključna na gostovanju turskom Tofašu u 7. kolu Evrokupa.

Trinkijeri pred Veneciju:Treba nam energična i mudra odbrana

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri rekao je da njegov tim sutra mora da odigra energično i čvrsto u odbrani protiv Venecije u 6. kolu Evrokupa.

Trinkijeriju pozlilo u Baru, završio u bolnici

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri završio je u bolnici pošto mu je pozlilo neposredno uoči susreta ABA lige sa ekipom Mornara u Baru.

Najčitanije