Andreana Čekić

Puklo kumstvo - Darko Lazić nije pozvao Andreanu Čekić na rođendan

Andreana Čekić otkrila je u "Grand magazinu" da je kolega i kum Darko Lazić nije pozvao na rođendansku proslavu, niti joj se javio kada ga je zvala da mu čestita 29. rođendan.

Rasparene "Cipele": Andreana prekinula svaki kontakt sa Emirom

Pjesma "Cipele" nesumnjivo je jedan od najvećih hitova u posljednje dvije godine, ali oni koji su otpjevali ovaj duet više nisu u dobrim odnosima.

Andreana Čekić: Da ubije nekog, pomogla bih Darku Laziću da ga zakopa

Pjevačica Andreana Čekić istakla je da toliko voli svog kuma, pjevača Darka Lazića da bi mu u slučaju da ubije nekoga, pomogla da sakrije leš.

Andreana Čekić usred vanrednog stanja napravila žurku

​Dok predstavnici nadležnih institucija danima unazad apeluju na građane Srbije da se pridržavaju svih propisanih mjera koje su uvedene zbog suzbijanja epidemije korona virusa i ne okupljaju u grupi više od pet, pjevačica Andreana Čekić odlučila je da napravi žurku.

Andreana Čekić želi da usvoji dijete

Andreana Čekić otkrila je da joj je prošla godina bila radna i paradna, ali i šta bi voljela da joj se desi u ovoj.

Andreana Čekić otkrila šta će uraditi nakon razvoda

Pjevačica Andreana Čekić rekla je je da će proslaviti razvod braka od Ivana Miladinovića, a dan nakon što zakonski bude slobodna žena, rekla je da će se udati za vjerenika Marka Miloševića.

Andreana Čekić: Moj vjerenik više nije oženjen

Pjevačica Andreana Čekić i njen vjerenik Marko Milošević podigli su prašinu u javnosti kada su saopštili da su se vjerili, iako su oboje zvanično i dalje u braku sa prethodnim partnerima.

Andreana Čekić prešla preko pljuvanja: Vratila se oženjenom vjereniku

Pjevačica Andreana Čekić pomirila se s svojim oženjenim vjerenikom Markom Miloševićem, sa kojim se sinoć pojavila na jednoj privatnoj proslavi.

Andreanu Čekić vjerenik pljunuo nasred kluba?

Andreana Čekić i njen vjerenik Marko Milošević ponovo su se posvađali na krv i nož, ali ovoga puta u Americi, gdje se trenutno nalaze na pjevačicinoj turneji.

Andreani Čekić zabranjen prilazak djetetu njenog vjerenika

Pjevačicu Andreanu Čekić oženjeni momak Marko zaprosio je na njen rođendan, za šta je njegova i dalje zakonita supruga Marina Milošević odmah saznala.

Najčitanije