Andrej Plenković

Mediji: Plenković ide u Varivode, mjesto stradanja srpskih civila

ZAGREB - Hrvatski premijer Andrej Plenković prisustvovaće komemeoraciji ubijenim Srbima u dalmatinskom selu Varivodama 28. septembra 1995. godine, saznaje RTL.

Linta: Plenković pokazao da se ništa neće promijeniti

BEOGRAD - Predsjednik Saveza Srba iz regiona Miodrag Linta ocijenio je da je "govor hrvatskog premijera Andreja Plenkovća danas u Kninu jedan u nizu dokaza da se Hrvatska nije suočila sa svojom zločinačkom i ustaškom prošlošću i da se ništa neće promijeniti u odnosu prema preostalim Srbima u Hrvatskoj, a kamoli prema protjeranim Srbima".

Plenković objasnio zašto je "inicirao" dolazak Miloševića u Knin

ZAGREB - Dan pojbede i domovinske zahvalnosti, te Dan hrvatskih branitelja jedan je od najvažnijih datuma hrvatske istorije, koji je osigurao slobodu, kaže hrvatski premijer Andrej Plenković i dodaje da je zato smatrao da svi članovi vlade treba da budu sutra u Kninu.

Škoro: Sutra u Kninu predstava Milanovića i Plenkovića

ZAGREB - Domovinski pokret pjevača Miroslava Škore saopštio je da sutra u Kninu neće učestvovati u obilježavanju godišnjice vojno-policijske akcije "Oluja" u okviru državnog protokola koji je nazvao "Plenkovićeva i Milanovićeva predstava", uz optužbe da su svečanost pobjede pretvorili u "komemoraciju srpskim žrtvama".

Plenković očekuje da protokol reguliše majice pripadnika HOS-a

ZAGREB - Premijer Andrej Plenković očekuje da zvaničnim protokolom sutrašnjeg obilježavanja godišnjice vojno-policijske akcije "Oluja", najvećeg egzodusa Srba nakon Drugog svjetskog rata, pripadnici HOS-a na toj ceremoniji budu obučeni u majce koje je za tu priliku pripremilo Ministarstvo branitelja ili, kako kaže, majice svojih jedinica.

Plenković: Instalirali su mi aplikaciju za praćenje

ZAGREB - Premijer Hrvatske Andrej Plenković izjavio je instalirao mobilnu aplikaciju za praćenje zaraženih korona virusom.

Hrvatska dobila novu vladu

ZAGREB - Vlada premijera Andreja Plenkovića i njen program dobili su kasno u četvrtak poverenje Hrvatskog sabora.

Plenković saopštio sastav nove hrvatske vlade

ZAGREB - Aktuelni i budući premijer Hrvatske Andrej Plenković saopštio je u ponedjeljak sastav novog kabineta, koji će imati 16 ministara i četiri potpredsjednika.

Plenković saopštio sastav nove hrvatske vlade

ZAGREB - Aktuelni i budući premijer Hrvatske Andrej Plenković saopštio je danas sastav novog kabineta, koji će imati 16 ministara i četiri potpredsjednika.

Plenković: Nije mi jasno zašto Milanović neće doći u Sabor

ZAGREB - Aktuelni i budući premijer Andrej Plenković kaže da mu nije jasno zašto predsjednik Zoran Milanović neće doći na konstitutivnu sjednicu parlamenta u srijedu.

Najčitanije