Andrej Plenković

Hrvatska proglašava stanje katastrofe u dvije županije

ZAGREB - Hrvatska vlada će proglaiti stanje prirodne katatrofe za dvije županije pogođene razornim zemljotresom, koji je prouzrokovao ogromnu štetu, izjavio je danas premijer Andrej Plenković.

Plenković: U novu ulazimo s nadomu bolja vremena

ZAGREB - Predsjednik Vlade Hrvatske Andrej Plenković poručio je u novogodišnjoj čestitki građanima da, nakon turbulentne i zahtjevne godine s izazovima bez presedana, u novu ulaze s nadom u bolja vremena.

Plenković podržao HDZ BiH i Marija Kordića, nosioca liste za Mostar

MOSTAR - Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković danas se obratio javnosti i dao punu podršku HDZ-u BiH i doktoru Mariju Kordiću, nosiocu liste te stranke za Gradsku izbornu jedinicu Mostar.

Mediji: Plenković iz Naučnog savjeta izbacio pet potpisnika apela

ZAGREB - Premijer Hrvatske Andrej Plenković donio je odluku o izbacivanju iz vladinog Naučnog savjeta, petorice potpisnika otvorenog pisma grupe ljekara i naučnika, u kojem ističu duboku zabrinutost širenjem virusa korona u Hrvatskoj, saznaje portal Indeks.

Vučić poželio Plenkoviću brz oporavak

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić poželio je večeras hrvatskom premijeru Andreju Plenkoviću, koji je testiran pozitivno na virus korona, brz oporavak i dobro zdravlje.

Plenković u izolaciji

ZAGREB - Premijer Hrvatske Andrej Plenković nalazi se u izolaciji nakon što je potvrđeno da njegova supruga ima virus koronu.

Nove mjere u Hrvatskoj: "Umre svaki deveti hospitalizirani pacijent"

ZAGREB - Hrvatski premijer Andrej Plenković večeras se obratio javnosti uoči sutrašnjeg stupanja na snagu novih epidemioloških mjera u borbi protiv virusa korona.

U Hrvatskoj svaki deveti građananin u ozbiljnom problemu zbog korone

ZAGREB – Premijer Hrvatske Andrej Plenković je, odgovarajući na pitanja novinara da li je Hrvatska zakasnila sa donošenjem pooštrenih mjera, rekao da bi za sprečavanje širenja virusa korona bilo vjerovatno najbolje da se sve zatvori, ali da to ekonomski, politički i iskustveno nije realno.

Hrvatska zatvara sve kafane i kafiće i obustavlja svadbe

ZAGREB - Novi set pooštrenih mjera za sprečavanje širenja virusa korona, koji stupa na snagu u subotu i trajaće najkraće do 21. decembra, podrazumijeva zatvaranje svih ugostiteljskih objekata u Hrvatskoj, osim hotela i kampova koji pružaju uslugu smještaja.

Plenković otkrio novi paket mjera i koliko će trajati

ZAGREB - Premijer Andrej Plenković izjavio je danas da će novi paket mjera za sprečavanje širenja virusa korona stupiti na snagu u subotu i trajaće do 21. decembra.

Najčitanije