Andrej Plenković

Plenković: Milanović poslao jasnu poruku SDP-u

ZAGREB - Predsjednik Vlade Hrvatske Andrej Plenković ocijenio je da je izjava predsjednika Zorana MIlanovića o tome da razmišlja da ne glasa na predstojećim parlamentrnim izborima, jasna poruka predsjedniku najuticajnije opozicione SDP Davoru Bernaridiću.

Plenković u parlament ušao na sporedni ulaz zbog protesta

ZAGREB – Premijer Hrvatske Andrej Plenković je u zgradu parlamenta, u kojem će poslanici danas odlučiti o njegovom raspuštanju, ušao na sporedni ulaz da bi izbjegao protest ogorčenih Zagrebčana, prenijela je zagrebačka N1 tv.

Plenković: Raspuštanje Sabora u ponedjeljak, 18. maja

ZAGREB – Premijer Hrvatske Andrej Plenković izjavio je nakon sastanka s predstavnicima koalicionih partnera, da će Hrvatski sabor biti raspušten u ponedeljak, 18. maja, navodi agencija Hina.

Plenković prihvatio ostavku Krstičevića

ZAGREB - Premijer Andrej Plenković prihvatio ostavku ministra odbrane Damira Krstičevića.

Plenković: Hrvatska spremna da podrži evropske napore susjeda

ZAGREB - Premijer Andrej Plenković izjavio je neposredno uoči samita EU - zapadni Balkan da je Hrvatska spremna da podrži reformske i evropske napore susjednih zemalja.

Hrvatski premijer Plenković otkrio kako provodi večeri sa djecom

Predsjednik Vlade Republike Hrvatske na Instagramu uglavnom objavljuje sadržaj političkog i poslovnog karaktera, a sada je iznenadio naciju fotografijom sa svoje dvoje djece, petogodišnjim sinčićem Marijem i trogodišnjom kćerkicom Milom.

Plenković: Naglo odustajanje od mjera može da poništi rezultat

ZAGREB - Svako naglo odustajanje od mjera može poništiti sve ono što smo učinili, izjavio je premijer Hrvatske Andrej Plenković.

Plenković: Ići ćemo na relaksiranje mjera

ZAGREB - Premijer Hrvatske Andrej Plenković rekao je da se ozbiljno razmišlja o relaksiranju mjera u vezi sa virusom korona, ali tako da to ne ugrozi epidemiološku situaciju, te istakao da se čekaju procjene epidemiologa.

Plenković: Profitiranje na zemljotresu i epidemiji neće proći

ZAGREB - Hrvatski premijer Andrej Plenković apelovao je danas na trgovce da ne dižu cijene proizvoda, odnosno ne koriste krizu izazvanu epidemijom virusa korona i zemljotres u Zagrebu za profitiranje i poručio da im to neće proći.

Plenković: U Hrvatskoj zaražene 102 osobe

ZAGREB - U Hrvatskoj su od novog virusa korona oboljele 102 osobe, izjavio je danas hrvatski premijer Andrej Plenković na sjednici vlade.

Najčitanije