Andrej Plenković

"U vojsku išli s dioptrijom kao Gavrilovićeve paštete, Plenković ne"

ZAGREB - Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović rekao je da su u vojsci s njim bili ljudi koji su imali dioptriju kao Gavrilovićeve paštete, ali oni nisu pucali, čistili su, kuvali, pravili viršle, a da je Plenković morao imati opaku vezu da ne ide.

Plenković: Neće biti vraćeno služenja vojnog roka

ZAGREB - Premijer Hrvatske Andrej Plenković izjavio je danas da neće biti vraćeno obavezno služenje vojnog roka u Hrvatskoj i dodao da je izjava ministra odbrane Maria Banožića, koji je dan ranije rekao da se zalaže za to, pogrešno shvaćena.

Plenković: Svako odaje poštu svojim vijencem i tačka

ZAGREB - Premijer Andrej Plenković, koji je mjesecima u javnom sukobu s predsjednikom Hrvatke, izjavio je da postoje određene teme koje povezuju njega i Zorana Milanovića, što je slučaj sa današnjom sjednicom Savjeta za odbranu, ali je dodao da zajedničkog polaganja vijenaca neće biti i da je to prošlost.

Hrvati užarili Google da saznaju šta znači "boza"

Hrvaski građani užarili su Google da bi saznali značenje riječi "boza", nakon što je premijer Andrej Plenković za predsjednika Zorana Milanovića rekao da se razotkrio kao "najobičniji prodavac boze".

Milanović: Gospodo, otelite se

PETRINJA - Predsjednik Zoran Milanović ponovo je danas kritikovao rad Vlade Andreja Plenkovića i poručio da je zbog njihovih dvostrukih standarda ljudima, kako je rekao, "voda malo došla do nosa" i poručio: "Gospodo, otelite se".

Plenković nazvao Milanovića "partijac s Dedinja"

ZAGREB - U nastavku današnjeg prepucavanja hrvatskog predsjednika i premijera, Andrej Plenković je rekao da ne zna šta je "prevarant (Milanović)" pričao jer je imao puno posla, ali je dodao i da narativ Zorana Milanovića, koga je nazvao "partijac s Dedinja" u javnom prostoru nije slučajan, već, naprotiv.

Milanović i Plenković opet u "klinču", sada zbog Borovog sela

ZAGREB - Hrvatski premijer i predsjednik Andrej Plenković i Zoran Milanović ponovo su ušli u raspravu putem medija, a povod je bio antisrpski incident u Borovom selu.

Milanović i Plenković odvojeno u Okučanima

OKUČANI - Povodom obilježavanja 26. godišnjice vojno-policijske operacije "Bljesak", tokom koje su stradali srpski civili u Zapadnoj Slavoniji, među kojima žene i djeca, hrvatski predsjednik Zoran Milanović i premijer Andrej Plenković, odvojeno su u Okučanima odali počast pripadnicima hrvatskih snaga koji su stradali u operaciji.

Plenković: Nema glumatanja kod mene, ovo s Milanovićem je folklor

ZADAR - Premijer Andrej Plenković negirao je danas da postoje prepucavanja između njega i predsjednika Zorana Milanovića, već samo pristojna i kulturna komunikacija, a vidi se, kazao je, ko koga tu vrijeđa.

Komemoracija u Jasenovcu, ipak, u sjenci politike

JASENOVAC - U Spomen-parku Jasenovac danas je obilježena 76. godišnjica proboja posljednjih zatočenika iz tog ustaškog logora, a pošto su vijencima i cvijećem, odvojeno položili predsjednik, premijer, predsjednik parlamenta i predstavnici naroda žrtava i antifašista.

Najčitanije