Andrej Plenković

Plenković: Agrokor ima ekonomsku budućnost

ZAGREB - Hrvatski premijer Andrej Plenković rekao je da prihvatanje nagodbe u Agrokoru veliko dostignuće te naglasio da to dokazuje da ovaj koncern ima ekonomsku budućnost.

Plenković: Raspoložive snage spremne da štite granicu

ZAGREB - Sve raspoložive snage u Hrvatskoj spremne su da zaštite granice zemlje od migrantske krize, izjavio je danas premijer Andrej Plenković.

Plenković: Zaštitićemo granicu i spriječiti krijumčare migranata

ZAGREB - Hrvatski premijer Andrej Plenković rekao je da su sve raspoložive snage u Hrvatskoj, kada je riječ o migrantskoj krizi, spremne da zaštite granicu zemlje i spriječe krijumčare da krenu novim rutama ilegalne migracije.

Čistka u Predsjedništvu HDZ-a: Smijenjeni Plenkovićevi kritičari

ZAGREB - Predsjedništvo Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) danas je razrešilo dužnosti političkog i međunarodnog sekretara stranke Davora Iva Štira i Mira Kovača, nekadašnje ministre spoljnih poslova Hrvatske.

Plenković izrazio žaljenje zbog ranjavanja djece migranata

ZAGREB - Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković izrazio je žaljenje zbog ranjavanja dvoje djece migranata na području Policijske uprave Zadarske.

Linta: Izjava Plenkovića o hrvatskim avionima F-16 nad Kninom – provokacija

BEOGRAD - Predsjednik Saveza Srba iz regiona Miodrag Linta ocjenjuje kao očekivanu provokaciju izjavu premijera Hrvatske Andreja Plenkovića da će na 25. godišnjicu zločinačke akcije "Oluja" hrvatski avioni F-16 da "zagrme" nad Kninom.

Plenković: Hrvatski F16 će da zagrme nad Kninom na 25. godišnjicu 'Oluje'

ZAGREB - Predsjednik Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) i premijer Hrvatske Andrej Plenković izjavio je u govoru na 18. Opštem izveštajnom saboru HDZ da Hrvatska, nakon odluke o kupovini američkih borbenih aviona F16 od Izraela, u bezbjednosnom i odbrambenom smislu više nikada neće biti ista.

Plenković prijavljen Komisiji za sprečavanje sukoba interesa

ZAGREB - SDP je Komisiji za sprečavanje sukoba interesa podnio prijavu protiv premijera Hrvatske Andreja Plenkovića.

Plenković bez pomena afere s mejlovima na sjednici vlade

ZAGREB - Uprkos očekivanjima hrvatski premijer Andrej Plenković nijednom rječju na otvorenom dijelu sjednice vlade danas nije pomenuo slučaj sa mejlovima u vezi sa pripremom Lex Agrokora, zbog čega je posljednjih sedmica na udaru hrvatskih medija.

Plenković: Horvat i Tolušić kandidati za ministra privrede i potpredsjednika Vlade Hrvatske

ZAGREB - Predsjednik HDZ-a Andrej Plenković potvrdio je da su Darko Horvat i Tomislav Tolušić kandidati za ministra privrede i potpredsjednika Vlade Hrvatske, nakon ostavke Martine Dalić.

Najčitanije