Andrej Plenković

RTL: Plenković dobio pismo s bijelim prahom i prijetnje smrću

ZAGREB - Hrvatski premijer i predsjednik HDZ-a Andrej Plenković, u petak je u sjedištu stranke dobio pismo s bijelim prahom u kojem mu se prijeti smrću, javlja danas RTL pozivajući se na nezvanična saznanja.

Uhapšen muškarac zbog prijetnji Plenkoviću

ZAGREB - Hrvatska policija privela je danas na području Kutine 63-godišnjeg muškarca koji je prijetio premijeru Andreju Plenkoviću i kod njega pronašla oružje, saopštila je Plicijska uprava sisačko-moslavačka.

Napadač tražio gdje žive i kuda idu Plenković i Milanović

ZAGREB - Danijel Bezuk, napadač na zgradu Vlade Hrvatske koji je teško ranio jednog pripadnika obezbjeđenja, intenzivno je na svom računaru duže vrijeme pregledao informacije o hrvatskom premijeru Andreju Plenkoviću, ali i predsjedniku Zoranu Milanoviću.

Mediji: Milanović i Plenković dobili blindirane automobile

ZAGREB - Poslije oružanog napada na zgradu hrvatske Vlade podignut je nivo zaštite premijeru Andreju Plenković i predsjedniku Zoranu Milanoviću, prenosi Index.hr pozivajući se na nezvanična saznanja.

"Problem radikalizacije i ekstremizma nije uvezen, to je domaći proizvod"

ZAGREB - Hrvatski premijer Andrej Plenković izjavio je danas da Hrvatska ima ozbiljan društveni problem radikalizacije i ekstremizma sa kojim će se institucije prioritetno baviti u narednom periodu.

Plenković: Pucnjava ima i elemente terorističkog akta

ZAGREB - Premijer Andrej Plenković izjavio je na današnjoj sjednici Vlade da pucnjava na Markovom trgu, u kojoj je u ponedjeljak teško ranjen policajac, ima i elemente terorističkog akta.

Plenković o pucnjavi: Teški pokušaj ubistva

ZAGREB - Premijer Andrej Plenković izjavio je da je jutrošnja pucnjava na Markovom trgu "teški pokušaj ubistva" i najvjerovtnije individualnog karaktera.

Ministri u šoku, Plenković ranije tražio plan bezbjednosti

ZAGREB - Ministri branitelja i zdravlja, Tomo Medved i Vili Beroš, šokirani su jutrošnjom pucnjavom ispred zgrade Vlade, a mediji podsjećaju na izjavu premijera Andreja Plenkovića, koji je nedavno od ministra policije Davora Božinovića tražio da MUP sačini plan obezbjeđenja Vladinog objekta.

Plenković: Jedan narod ne može drugom birati predstavnike

RIJEKA - Premijer Hrvatske Andrej Plenković komentarisao je danas susret s liderima SDA i HDZ BiH, Bakirom Izetbegovićem i Draganom Čovićem, i poručio da je cilj njegove vlade da obezbijedi dobre i prijateljske odnose sa BiH.

Nobilo: Nema šanse da Plenković nije znao za aferu "Janaf"

ZAGREB - Hrvatski advokat Ante Nobilo tvrdi da nema šanse da premijer Andrej Plenković nije znao ništa o navodnoj korupcionaškoj aferi u državnoj firmi "Janaf".

Najčitanije