Andrija Mandić

Mandić o rekonstrukciji vlade: Spremni smo za ozbiljan i pošten dogovor

PODGORICA - Predsjednik Nove srpske demokratije Andrija Mandić izjavio je, poslije konsultacija kod premijer Zdravka Krivokapića o rekonstrukciji vlade, da su spremni na dogovor koji će, kako je rekao, zadovoljiti sve partije parlamentarne većine i da to bude na korist građana.

Mandić: Bahato ponašanje naoružanih siledžija

PODGORICA - Jedan od lidera Demokratskog fronta Andrija Mandić večeras je komentarišući dešavanja na Kosovu i Metohiji ocijenio da je "bahato ponašanje naoružanih siledžija" još jedan primjer pritiska i torture nad Srbima.

Mandić: Nastup Đukanovića je govor očajnika i potrošenog političara

PODGORICA - Jedan od lidera Demokratskog fronta Andrija Mandić ocijenio je danas da je nastup Mila Ðukanovića "govor očajnika, potrošenog političara i čovjeka koji je glavni krivac za tridesetogodišnju pljačku, nedjela i propast crnogorskog društva".

Lider DF-a: Rezolucijom o Srebrenici pokrenuto antisrpsko kolo

PODGORICA - Jedan od lidera Demokratskog fronta (DF) Andrija Mandić izjavio je večeras da je rezolucijom o Srebrenici u Skupštini Crne Gore pokrenuto antisrpsko kolo.

Mandić potvrdio: DF plaća kauciju za Ristu Jovanovića

PODGORICA - Najuticajniji vladajući Demokratski front platiće kauciju u iznosu od 6.700 evra za oslobađanje Riste Jovanović, Srbina iz Podgorice, uhapšenog na Vidovdan na Gazimestanu, potvrdio je za Tanjug jedan od lidera tog saveza Andrija Mandić.

Mandić: Iz medija sam čuo za navodno novi temeljni ugovor

PODGORICA - Jedan od lidera Demokratskog fronta Andrija Mandić izjavio je danas da je iz medija saznao da navodno postoji neka vrsta novog temeljnog ugovora, koji je ponuđen Srpskoj pravoslavnoj crkvi i značajno se razlikuje od sporazuma koji su ranije usaglasili Vlada Crne Gore i SPC.

Mandić: Predložili smo da Lekić bude premijer

PODGORICA - Lider Demokratskog fronta (DF) Andrija Mandić je rekao je da su na sastanku vladajuće koalicije predložili da Miodrag Lekić bude premijer Crne Gore jer su nezadovoljni potezima sadašnje Vlade.

Mandić i Knežević dobili blagoslov patrijarha da brane interes SPC

PODGORICA - Lideri najuticajnijeg vladajućeg DF-a Andrija Mandić i Milan Knežević dobili su blagoslov od patrijarha Porfirija da u novoj vladi čuvaju i brane interese Srpske pravoslavne crkve (SPC) i jverujućeg naroda Crne Gore, saopšteno je iz tog saveza.

Mandić: Krivokapić na dobrom putu da ponese žig izdajnika

BEOGRAD - Jedan od lidera Demokratskog fronta Andrija Mandić izjavio je danas da se od krize vlade i parlamenta nije čuo sa premijerom Zdrvkom Krivokapićem, jer je, kako kaže, on u posljednje vrijeme više javno i tajno sa predsjednikom Milom Ðukanovićem, a rezultat tih njihovih sastanaka su upravo odluke donesene u crnogorskom parlamentu.

Krivokapić Mandiću: Srpski narod nije tvoja "prćija"

PODGORICA - Jedan od lidera DF Andrija Mandić i premijer Zdravko Krivokapić razmijenili su ponovo međusobne optužbe tako što je Mandić poručio da se prvi čovjek vlade služi, kako je naveo, "ogavnim lažima", iz "majbaha" sarađuje sa DPS-om, da je izdao svoju listu, SPC i prije svega narod, a premijer mu na to odgovrio da srpski narod nije njegova "prćija".

Najčitanije