Android

Ne ažurirajte Chrome na Androidu, novi apdejt briše vaše podatke

Google je, prošle nedjelje, objavio novu verziju svog internet pregledača Chrome sa oznakom 79, ali je bag koji je kod njega ubrzo primjećen razbijesnio kako developere tako u redovne korisnike.

Pet stvari u kojima je iPhone 11 bolji od Android flegšip telefona

Iako iPhone za neke (zagrižene) fanove Androida može djelovati pomalo dosadno, mnoge stvari koje Apple uređaji nude su baš kako treba, naročito neke sa kojima se kreatori Android uređaja i dalje muče.

Bil Gejts: Evo zašto je Android 'pregazio' Windows Mobile

Bil Gejts je podijelio svoje viđenje pada Windows Mobile platforme i totalne dominacije Androida.

Android 10 stiže na Sony Xperiju

Sony je tokom prethodnih godina odbacio dosta telefona iz donjeg i srednjeg segmanta iz svoje linije, pa stoga ne čudi da je japanska kompanija najavila Android 10 ažuriranje za svega nekoliko modela.

Motorola počinje sa prodajom Android TV-a

​Izgleda da je postao trend da proizvođači telefona predstavljaju televizore zasnovane na Android-u. Tu praksu započeo je OnePlus, odmah nakon njega je uslijedio odgovor Xiaomi-ja, a sada stižu informacije i da im se pridružuje Motorola.

Znakovi upozorenja da imate viruse u vašem Androidu

Počne li se vaš smartfon čudno ponašati, a to nije posljedica nečeg što ste vi učinili, moguće je da imate problema sa zlonamjernim softverom.

Otkriven propust koji može da ugrozi korisnike Androida

U kompaniji "Check Point Research" otkrili su bezbjednosni propust koji otvara vrata za napade phishing na pametnim telefonima koje proizvode Samsung, Huawei, LG, Sony...

Android 10 uskoro stiže u porodicu Nokia pametnih telefona

Kompanija HMD Global se raduje što može da podijeli svoj plan implementacije Android 10 operativnog sistema za celu porodicu Nokia pametnih telefona.

Facebookova Android aplikacija uskoro dobija Dark Mode

Facebook je u martu ove godine omogućio Dark Mode za svoju Messenger aplikaciju, a sada će ista opcija biti dostupna i za kompanijinu glavnu aplikaciju na Androidu.

Kako zaštititi Android od neželjenih aplikacija

Milioni korisnika Androida zaraženi su podmuklim "malwareom" koji izgleda poput popularnih aplikacija.

Najčitanije