Angela Merkel

Merkel: EU pred najvećim izazovom od osnivanja

BERLIN - Njemačka kancelarka Angela Merkel izjavila je danas da se EU nalazi pred najvećim izazovom od svog osnivanja.

Angela Merkel izašla iz samozolacije

BERLIN - Njemačka kancelarka Angela Merkel izašla je iz samoizolacije i vratila se svojim dužnostima, nakon što su testovi na virus korona nekoliko puta bili negativni, saopštio je njen portparol.

Kriza podigla rejtinge zapadnih lidera

VAŠINGTON - Prema Galupovim anketama, rejtinzi zapadnih lidera u doba globalne pandemije virusa korona jako su porasli - tako Donald Tramp, Angela Merkel, Emanuel Makron, Boris Džonson i Džastin Trudo bilježe veliki skok popularnosti.

Merkelova negativana i na trećem testu na korona virus

BERLIN - I treći test na infekciju virusom korona kod njemačke kancelarke Angele Merkel bio je negativan, saopšteno je iz njenog kabineta.

Merkelova zvala da zahvali, vatrogasac spustio slušalicu

BERLIN - Njemačka kancelarka Angela Merkel željela je u telefonskom razgovoru da zahvali vatrogascima na njihovom doprinosu u krizi tokom pandemije virusa korona, ali joj je komandant vatrogasne službe spustio slušalicu.

Merkel: Hvala, od srca hvala

BERLIN - Njemačka kancelarka Angela Merkel danas je zahvalila građanima na doslednoj primjeni novih pravila uvedenih zbog pandemije korona virusa i naglasila da usporavanje širenja virusa odlučuje da li će i narednih nedjelja svaki teško oboljeli dobiti najbolju moguću ljekarsku negu.

Merkelova i Tramp razgovarali o borbi protiv epidemije

BERLIN - Njemački kancelar Angela Merkel razgovarala je sa predsjednikom SAD Donaldom Trampom o saradnji u borbi protiv širenja zaraze virusom korona, saopštio je portparol Vlade Njemačke Štefan Zajbert.

Merkel: Još nije vrijeme za slabljenje mjera

BERLIN - Njemačka kancelarka Angela Merkel, nakon šestočasovne videokonferencije 27 šefova država i vlada EU o korona krizi, rekla je, u video poruci građanima, da još nije vrijeme da se razgovara o labaljenju preduzetih restriktivnih mjera.

I drugi test Angele Merkel negativan

BERLIN - Njemačka kancelarka Angela Merkel i drugi put je bila negativna na testiranju na infekciju virusom korona, saopštio je danas njen kabinet.

Merkelova negativna na virus

BERLIN - Preliminarni testovi njemačke kancelarke Angele Merkel pokazali su da je negativna na virus Covid-19, izjavio je danas portparol njemačke vlade.

Najčitanije