Angela Merkel

Šef kabineta: Merkel je dobro, namjerava da odsluži cijeli mandat

BERLIN - Kancelarka Angela Merkel je dobrog zdravlja i namjerava da odsluži ceijeli mandat do 2021. godine u koaliciji sa saveznicima iz Socijaldemokratske partije, izjavio je danas Rojtersu šef njene kancelarije Helge Braun.

Merkelova slavi 65. rođendan, evo šta je dobila

Njemački kancelar Angela Merkel otvorila je danas redovnu sjednicu Vlade nakon što je dobila buket cvijeća povodom svog 65. rođendana.

Drhtavica Merkelove - alkoholizam ili Parkinsonova bolest?

BERLIN - U Bundestagu i njemačkom društvu pojavile su se glasine da je drhtavica njemačkog kancelara Angele Merkel posljedica ili alkoholizma ili Parkinsonove bolesti, izjavio je član njemačkog parlamenta iz stranke Alternativa za Njemačku Peter Bistron.

Za Angelu opet stolica

BERLIN - Njemačka kancelarka Angela Merkel ponovo je sjedila dok su se svirale nacionalne himne na ceremoniji vojne počasti.

U redovima CDU debata zbog Merkelinog stanja

BERLIN - Zbog zdravstvenog stanje njemačke kancelarke Angele Merkel u redovima Hrišćansko-demokratske unije razgovara se o tome da bi ona trebalo da se povuče prije 2021. godine, kažu izvori iz CDU, prenosi Rojters.

Merkelova sjedila tokom intoniranja himne

BERLIN - Njemački kancelar Angela Merkel sjedila je danas tokom dočeka danske premijerke Mete Frederiksen i intoniranja himni.

Merkel: Dobro sam, radim na rješenju

BERLIN - Njemački kancelar Angela Merkel rekla je danas da "radi na rješenju" za drhtanje koje joj se prvi put desilo sredinom juna, a danas se ponovilo treći put.

Portparol: Merkelova je dobro

BERLIN - Njemački kancelar Angela Merkel se dobro osjeća, saopštio je njen portparol.

Merkelova se opet tresla

BERLIN - Njemačka kancelarka Angela Merkel ponovo je dospjela u centar pažnje nakon što je viđena kako se trese tokom prijema finskog premijera Antija Rinea u Berlinu.

Merkel: Reforma Unije nije prepreka proširenju

POZNANJ - Stav predsjednika Francuske Emanuela Makrona da EU ne može da primi dodatne članice dok njeni upravljački mehanizmi ne postanu efikasniji ne mora da znači odlaganje prijema balkanskih zemlja u blok, rekla je danas njemački kancelar Angela Merkel.

Najčitanije