Animirani film

Žene u Vučićevom kabinetu nikad dotjeranije: "Sigurno je samo zbog mene"

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je danas da je počastvovan dolaskom u Srbiju holivudskog glumca Džonija Depa, od kojeg je dobio na poklon figuru ptice u odijelu pirata, što je asocijacija na njegovu ulogu Džeka Speroa u filmu "Pirati s Kariba".

Vučić se sastao sa Džonijem Depom

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Predsjedništvu sa holivudskim glumcem, muzičarem i filmskim producentom Džonijem Depom.

Džoni Dep dolazi u Beograd

Proslavljeni holivudski glumac Džoni Dep dolazi u Beograd 19. oktobra povodom promocije prvog animiranog serijala, proizvedenog u Srbiji u produkciji kompanije "Arćangel Digital Studios" Miloša Bikovića, kreiranog od strane italijanskog studija Iervolino Studios (IES).

Otkriven datum premijere animiranog filma o Super Mariju

Na velike ekrane dolazi Super Mario, najpoznatiji vodoinstalater u istoriji, a zna se i ko će mu pozajmiti glas.

Nagrada publike za animirani film iz Banjaluke

BANJALUKA - Animirani film Tamare Maksimović, svršene studentkinje Akademije umjetnosti u Banjaluci, pod nazivom "Točak života" osvojio je nagradu publike na Letonskom animiranom filmskom festivalu "T-short", koji se održava online.

Tom i Džeri uskoro u kinima, rivalstvo možda završi prijateljstvom

LOS ANĐELES - Svima omiljeni mačak i miš izvode svoje nove vragolije u predstojećem filmu "Tom i Džeri", čija premijera je zakazana za 2021. godinu.

Na festivalu animiranog filma glavna nagrada za njemački "Stop kadar"

BANJALUKA - Trinaesto izdanje Međunarodnog festivala animiranog filma "Banjaluka 2020", koji je ove godine održan online zbog aktuelne pandemije, završen je u srijedu uveče proglašenjem pobjednika.

Otvoren 13. Međunarodni festival animiranog filma "Banjaluka 2020"

BANJALUKA - Trinaesto izdanje Međunarodnog festivala animiranog filma "Banjaluka 2020", koji se ove godine zbog poznate situacije sa pandemijom virusa korona održava online, počelo je u subotu uveče.

Počeo Festival animiranog filma u Neumu u online izdanju

Online izdanje Festivala animiranog filma u Neumu (NAFF) 2020. započelo je u subotu i prve noći održavanja prikazano je 13 filmova, koji su ušli u takmičarski program.

"Patrolne šape" u kinima u BiH od 26. decembra

Spasilačka ekipa koju dobro poznajete stiže u kina. Animirani film "Patrolne šape" pretpremijerno od 19. decembra, a od 26. decembra 2019. godine u svim kinima u BiH.

Najčitanije