Anketa

Svaki deseti Amerikanac misli da su SAD ratovale protiv Rusa

Svaki deseti anketirani Amerikanac misli da su se SAD u Drugom svjetskom ratu borile protiv Rusije.

Od Nove godine počinje anketa o potrošnji domaćinstava u BiH

​BANJALUKA, SARAJEVO - Budete li obuhvaćeni anketom o potrošnji domaćinstava u BiH, koja počinje od Nove godine, vaše domaćinstvo će svakodnevno, 14 dana, u dnevnik nabavki upisivati količine i vrijednosti kupljenih proizvoda.

Tri dana do izbora: Škoro ostaje bez drugog kruga?

ZAGREB - Tri dana uoči predsjedničkih izbora Dnevnik HTV-a donio je rezultate mjesečnog istraživanja HRejting.

Koji scenario za Kosovo je najprihvatljiviji građanima Srbije?

BEOGRAD - Sporazum kojim bi Srbija priznala nezavisnost Kosova i Metohije podržalo bi oko 12 odsto građana, dok je priznanje nezavisnosti Kosova u zamjenu za Zajednicu srpskih opština (ZSO) na jugu, četiri opštine na sjeveru i eksteritorijanost za srpske manastire prihvatljivo za 36,4 odsto građana centralne Srbije, pokazalo je istraživanje Centra za društveni dijalog i regionalne inicijative (CDDRI) o rješavanju kosovskog pitanja.

Anketa na Twitteru: Ko je najveća fudbalska legenda RS

Da fudbalski romantičari iz Srpske, BiH, ali i šire nisu zaboravili neka od značajnih imena zbog kojih se krajem prošlog i početkom ovog vijeka dolazilo na stadione pokazala je zanimljiva anketa pokrenuta na Twitteru na temu "ko je najveća fudbalska legenda Republike Srpske".

Pitaće građane BiH gdje su noćili i koliko su trošili

BANJALUKA, SARAJEVO - U kojoj vrsti smještaja ste tokom putovanja proveli najveći broj noćenja, da li u hotelu, hostelu, motelu ili možda kod rodbine ili prijatelja?

Pitali Beograđane "koji je glavni grad Republike Srpske"

Zanimljivu anketu sprovela je ekipa portala "Telegraf.rs" na ulicama Beograda. Oni su odlučili da provjere da li neko zna da Banjaluka nije glavni grad.

Kreće anketa koja će obuhvatiti 60.000 domaćinstava

SARAJEVO, BANJALUKA - Nakon skoro tri godine usaglašavanja i dogovora između tri statističke agencije, danas počinje anketa koja će obuhvatiti 60.000 domaćinstava u BiH i koja će biti osnova za sva dalja anketna istraživanja koja rade agencije za statistiku u BiH.

Škoti bi glasali za nezavisnost

LONDON - Građani u Škotskoj glasali bi za nezavisnost od Velike Britanije, pokazuju rezultati nove ankete, prvi koji ukazuju na naklonost većine osamostaljenju od marta 2017. godine.

Šta građani očekuju od 2019. godine?

Naši građani širom BiH odgovarali su na pitanje "Šta očekujete od 2019. godine?". Odgovor je skoro kod svih isti, zdravlja, ljubavi sreće....

Najčitanije