Anketni odbor

Bundalo: Nije tačno da je Anketni odbor djelovao neustavno

BANJALUKA - Generalni sekretar PDP-a Perica Bundalo rekao je da nije tačna teza da su neustavno djelovali članovi Anketnog odbora Narodne skupštine Republike Srpske, čiji je zadatak bio da sagleda sve činjenice u vezi sa stradanjem Davida Dragičevića.

Stevandić: Nedopustivo targetiranje političkih protivnika

BANJALUKA - Potpredsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nenad Stevandić tvrdi da je izvještaj Anketnog odbora u vezi sa slučajem stradanja Davida Dragičevića iskorišćen za lične obračune, sukobe i targetiranje političkih protivnika, Ministarstva unutrašnjih poslova I pojedinih medija koji nemaju veze sa ovom tragedijom.

Koji poslanik vladajuće koalicije je glasao za zaključke Anketnog odbora?

BANJALUKA - Narodna skupština RS nije prihvatila zaključke Anketnog odbora o okolnostima smrti Davida Dragičevića.

Opozicija nakon glasanja o zaključcima Anketnog odbora: Maske su pale

BANJALUKA - Poslanici opozicije rekli su da je nakon donošenja tužilačke naredbe da je smrt Davida Dragičevića okarakterisana kao ubistvo Anketni odbor bio u pravu kada je u svoje zaključke stavio takve ocjene.

Narodna skupština RS nije prihvatila zaključke Anketnog odbora

BANJALUKA - Narodna skupština RS nije prihvatila zaključke Anketnog odbora o okolnostima smrti Davida Dragičevića.

Stevandić: Borenović iznio gomilu laži

BANJALUKA - Potpredsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nenad Stevandić izjavio je da je predsjednik Anketnog odbora Branislav Borenović u završnoj riječi o izvještaju o stradanju Davida Dragičevića iznio gomilu lažu, jer niko nije zabranio da grupa "Pravda za Davida" ima predstavnike u tom tijelu.

Lukač: Anketni odbor zloupotrebljen, zaključci politički

BANJALUKA - Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač rekao je da je rad Anketnog odbora otišao u smjeru koji nije primjeren ni tom odboru niti Narodnoj skupštini, da je zloupotrebljen, a da su zaključci politički.

Verbalni okršaj Šukala i Lukača

BANJALUKA - Tokom rasprave u Narodnoj skupštini Republike Srpske o slučaju David Dragičević, odnosno o tome da li postoji naredba tužioca o sprovođenju istrage protiv NN lica zbog ubistva Davida Dragičevića, došlo je do verbalnog okršaja između ministra policije Dragana Lukača i poslanika Adama Šukala, koji su izašli u hol skupštine da se "razračunaju".

Stevandić: Stradanje mladića ne smije biti povod za targetiranje i političke obračune

BANJALUKA - Potpredsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nenad Stevandić rekao je da je od početka parlamentarnih rasprava o stradanju Davida Dragičevića bilo jasno da će svako ko nije saglasan sa nametnutom konstrukcijom biti prozivan kao neprijatelj, saučesnik i optužen da je učestvovao u ovom tragičnom događaju.

Nastavljena rasprava o izvještaju Anketnog odbora

BANJALUKA - Sjednica Narodne skupštine Republike Srpske nastavljena je nakon redovne pauze raspravom o izvještaju Anketnog odbora s ciljem sagledavanja svih relevantnih činjenica u vezi sa slučajem stradanja Davida Dragičevića.

Najčitanije