Apartmani

Njemački portal: Apartmani u Hrvatskoj drastično poskupjeli

Nagrađivani njemački portal Check24, koji se bavi poređenjem cijena, ovih je dana objavio da su cijene smještaja ovog ljeta skočile u odnosu na one iz pretpandemijske 2019. godine.

Apartmani na Kopaniku prodavani i do 4.000 evra po m2

Kvadratni metar apartmana na Kopaoniku u starogradnji prodavan je prošle godine i za 4.000 evra, dok je rekordna cijena novogradnje bila upola manja, saopštio je danas Repulički geodetski zavod.

Usvojene izmjene cjenovnika smještaja: Poslanicima jeftiniji apartmani

ISTOČNO SARAJEVO - Poslanici i ostali predstavnici Republike Srpske u institucijama BiH, koji se odluče da stanuju u Administrativnom centru Vlade RS u Istočnom Sarajevu, za mjesečno iznajmljivanje apartmana do sada su plaćali 475 maraka, s tim što od danas apartmanski smještaj mogu dobiti i za 400 KM.

Hrvatska iznajmljivačima apartmana uvodi novu obavezu

Privatni iznajmljivači uskoro će morati rekategorizovati svoje objekte, jer rekategorizacija nije obavljena više od 20 godina, a kategoriju bi pritom moglo promijeniti više od 20.000 smještajnih jedinica, rekao je hrvatski ministar turizma Gari Kapeli.

Planirate iznajmiti apartman na Jadranu, pogledajte cijene

Prosječna dnevna cijena iznajmljivanja turističkog apartmana u Hrvatskoj iznosi 63 evra, a cijene variraju od 20 do čak 500 evra za dan najma, pokazuje analiza ponude na portalu Njuškalo, a piše tportal.

Najčitanije