Apel

Apel roditeljima da i dalje rade od kuće iako se škole otvaraju

SIDNEJ - Najmnogoljudnija australijska država Novi Južni Vels pozvala je danas roditelje da nastave da rade od kuće iako se škole ponovo otvaraju jer je epidemija virusa korona u opadanju.

Apel za pomoć: Petogodišnjoj Ilhani i njenom ocu Jasminu otkazuju bubrezi

SARAJEVO - Organizacija Pomozi.ba. objavila je apel za pomoć Jasminu Čorbi i njegovoj petogodišnjoj kćerki Ilhani, kojima otkazuju bubrezi, kako bi što prije uspio prikupiti potrebni iznos novca za biopsiju i transplataciju.

Produžiti odluku da bh. proizvodi budu ispred inostranih

BANJALUKA - Imajući u vidu da 1. juna 2020. ističe Odluka o obaveznoj primjeni preferencijalnog tretmana domaćeg, Privredna/Gospodarska komora FBiH apeluje da Savjet ministara BiH, što je prije moguće, produži Odluku o obaveznoj primjeni preferencijalnog tretmana domaćeg.

Umjetnici pozivaju na korenite promjene načina života

PARIZ - Više od 200 umjetnika i naučnika iz cijelog svijeta usprotivilo se "povratku u normalu" nakon pandemije virusa korona, uz apel političarima i građanima na korjenite promjene načina života i duboko preispitivanje ciljeva, vrijednosti i privrede.

MUP RS: Apel građanima da poštuju policijski čas

BANJALUKA - Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) Republike Srpske sprovodiće sve mjere i zaključke koje je donio Republički štab za vanredne situacije, te apeluje na sve građane dapoštuju policijski čas.

Vatrogascima zbog puno požara ugrožena distanca

Iz Vatrogasne brigade apelovali su na sugrađane da ne pale korov, jer zbog tako izazvanih požara zauzimaju kapacitete Vatrogasne jedinice, ali ugrožavaju i živote i imovinu, te su naveli da su samo u srijedu imali deset intervencija.

Crveni krst apeluje: Na izmaku rezerve hrane i sredstava za higijenu

Gradska organizacija Crvenog krsta apeluje na sve ljude dobre volje da pomognu i doniraju namirnice ili novac, jer su im rezerve hrane i sredstava za higijenu za najugroženije pri kraju.

Apel NBA igrača: Shvatite ovo ozbiljno, i moja majka je u komi

Centar NBA kluba iz Minesote Karl Entoni Tauns apelovao je danas na svoje navijače da se zaštite od korona virusa i budu disciplinovani, prenosi Reuters.

Apel građanima Srpske da se ne skupljaju na izletištima i po parkovima

BANJALUKA - Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske apeluje na građane da se ne skupljaju na izletištima i po parkovima.

Oštećena rampa na pružnom prelazu u Stanarima, vozač pronađen

DOBOJ - Službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Doboj utvrdili su da je vozač M.R. iz Laktaša, upravljajući teretnim vozilom mercedes oštetio rampu na pružnom prelazu u naselju Ljeb, opština Stanari, nakon čega se udaljio.

Najčitanije