Apelacioni sud

Programom reformi BiH se opet obavezala na apelacioni sud

SARAJEVO, BANJALUKA - Programom reformi BiH koji je poslat u Brisel vlasti u BiH ponovo su se obavezale da rade na uspostavi apelacionog suda BiH, međutim, kao i prethodnih godina pitanje je da li će na tome biti išta urađeno.

Ubio komšinicu zbog glasne muzike na slavi, sud ukinuo presudu

BEOGRAD - Apelacioni sud u Beogradu ukinuo je prvostepenu presudu kojom je na 20 godina zatvora bio osuđen Vujadin Obradović (61) jer je prije tri godine u Zemun Polju ubio komšinicu S.B, a njenog supruga B.B. teško ranio hicima iz pištolja jer su tokom slavlja krsne slave puštali preglasnu muziku.

Suđenje za zločin kod Srebrenice otkazano do daljeg

BEOGRAD - Suđenje osmorici pripadnika Specijalne brigade MUP-a Republike Srpske optuženih za zločine nad civilima u selu Kravice kod Srebrenice 1995. godine, koje je bilo zakazano za danas, otkazano je pošto je Apelacioni sud u Beogradu prošle sedmice odbacio optužnicu protiv njih, jer nije podneta od ovlašćenog tužioca.

Odbačena optužnica za Srebrenicu, stopira se suđenje

BEOGRAD - Suđenje osmorici pripadnika Specijalne brigade MUP-a Republike Srpske optuženih za zločine nad civilima u selu Kravice kod Srebrenice 1995. biće stopirano pošto je Apelacioni sud u Beogradu odbacio optužnicu protiv njih, jer nije podnijeta od ovlašćenog tužioca.

Ubio ženu nožem, pa je zapalio, kazna mu smanjena na osam godina

BEOGRAD - Apelacioni sud u Beogradu smanjio je za dvije godine kaznu Miljanu Rankoviću (25) i pravosanžno ga osudio na osam godina zatvora.

Najčitanije