Aplikacija

Aplikacijom lakše do kontakata zaraženog

BERLIN, BANJALUKA - U borbi protiv virusa korona razmatraju se sve opcije, pa je tako u Njemačkoj pokrenuta debata o tome da se na dobrovoljnoj osnovi uvede zvanična aplikacija za mobilne telefone koja bi pomogla u otkrivanju osoba koje su bile u kontaktu sa osobama koje su pozitivno testirane na novu zarazu.

Aplikacije za grupni video chat koje su spas u vrijeme izolacije

Duga razdoblja izolacije mogu negativno uticati na vaše mentalno zdravlje, a jedan od načina da se suprotstavite tome je grupni video chat s prijateljima i porodicom.

Stvorena aplikacija za mjerenje potrošnje toalet-papira

Kriza povodom pandemije virusa korona je otkrila da većina ljudi bukvalno i figurativno samo misli na svoju zadnjicu, bar tako ovu situaciju opisuju tvorci nove aplikacije za mjerenje potrošnje toalet-papira.

Učenici pokušali oboriti aplikaciju za učenje u izolaciji

Kineska djeca iz Vuhana i drugih mjesta u okolini ovog grada primorana su da borave u kućnoj izolaciji zbog pandemije virusa korona.

Brži put do ponude "Banje Vrućica"

TESLIĆ - Svi trenutni i budući korisnici usluga Zdravstveno-turističkog centra "Banja Vrućica" od sada će putem Viber chatbot aplikacije ove banje u Tesliću na brz i jednostavan način, 24 časa dnevno, moći da pronađu sve što ih zanima o ponudi koju ima.

Učenik iz Gradiške osmislio aplikaciju koja motiviše đake da uče

​Učenici Tehničke škole u Gradišci po ko zna koji put, pokazali su da svojim znanjem i umijećem uspješno stoje rame uz rame sa najboljima u oblastima koje izučavaju.

Kinezi osmislili aplikacije za izbjegavanje četvrti u kojima ima virusa

PEKING - Kineske tehnološke kompanije osmislile su aplikacije koje pomažu građanima da izbjegnu gradske četvrti u kojima je registrovano prisustvo koronavirusa.

Mada - aplikacija za jednostavno i lako biranje odjevnih kombinacija

Mi vjerujemo da bi odijevanje trebalo da bude lako. Možda život jeste težak, ali pronalazak odjevne kombinacije koja vam se sviđa ne bi trebalo da bude, ove riječi stoje na službenim stranicama nove aplikacije Mada, koja je u App Storeu ugledala svjetlo dana prošle sedmice.

Kako nekog blokirati na Messengeru?

U Facebookovoj aplikaciji Messenger možete jednostavno bilo koga blokirati ili odblokirati u samo nekoliko poteza.

Propusti TikTok-a: Podaci korisnika bili u opasnosti

Popularna aplikacija TikTok imala je ozbiljne ranjivosti, zbog kojih su hakeri mogli da dobiju lične podatke i manipulišu korisničkim podacima.

Najčitanije