Aplikacija

Brži put do ponude "Banje Vrućica"

TESLIĆ - Svi trenutni i budući korisnici usluga Zdravstveno-turističkog centra "Banja Vrućica" od sada će putem Viber chatbot aplikacije ove banje u Tesliću na brz i jednostavan način, 24 časa dnevno, moći da pronađu sve što ih zanima o ponudi koju ima.

Učenik iz Gradiške osmislio aplikaciju koja motiviše đake da uče

​Učenici Tehničke škole u Gradišci po ko zna koji put, pokazali su da svojim znanjem i umijećem uspješno stoje rame uz rame sa najboljima u oblastima koje izučavaju.

Kinezi osmislili aplikacije za izbjegavanje četvrti u kojima ima virusa

PEKING - Kineske tehnološke kompanije osmislile su aplikacije koje pomažu građanima da izbjegnu gradske četvrti u kojima je registrovano prisustvo koronavirusa.

Mada - aplikacija za jednostavno i lako biranje odjevnih kombinacija

Mi vjerujemo da bi odijevanje trebalo da bude lako. Možda život jeste težak, ali pronalazak odjevne kombinacije koja vam se sviđa ne bi trebalo da bude, ove riječi stoje na službenim stranicama nove aplikacije Mada, koja je u App Storeu ugledala svjetlo dana prošle sedmice.

Kako nekog blokirati na Messengeru?

U Facebookovoj aplikaciji Messenger možete jednostavno bilo koga blokirati ili odblokirati u samo nekoliko poteza.

Propusti TikTok-a: Podaci korisnika bili u opasnosti

Popularna aplikacija TikTok imala je ozbiljne ranjivosti, zbog kojih su hakeri mogli da dobiju lične podatke i manipulišu korisničkim podacima.

Google izabrao najbolju aplikaciju ove godine

Belgijska aplikacija za međunarodno druženje Ablo ove godine je izabrana za najbolju aplikaciju prema anketi pretraživača Google.

Hit među školarcima: Nova aplikacija skenira kodove na garderobi

BANJALUKA - Među srednjoškolcima i osnovcima širom svijeta pojavila se nova aplikacija za telefone koja skenira kodove na garderobi njihovih vršnjaka i utvrđuje šta je markirano, a šta ne, a dostupna je i mladima u BiH.

Pet srednjoškolaca iz BiH kreiralo aplikaciju za depresiju i mentalne bolesti

Da u BiH ima još pozitivnih inicijativa i priča dokazuje i ona o Kenanu Suljiću iz Srebrenika, mladiću koji je sa svojim timom kreirao aplikaciju koja će pomoći svima koji imaju depresiju ili neki oblik mentalnog oboljenja.

Aplikacija će odlučivati da li ste položili vožnju

Kompanija Majkrosoft (Microsoft), tačnije njeno odeljenje u Indiji, razvila je aplikaciju čija je namjena bezbjedna upotreba automobila.

Najčitanije