Aplikacija

Od avgusta YouTube Go aplikacija neće biti dostupna

YouTube Go zauvek nestaje u avgustu. YouTube tim je najavio da povlači "light" alternativu svojoj glavnoj aplikaciji, uglavnom zato što je tokom godina postala nepotrebna.

YouTube Vanced se gasi "zbog pravnih razloga"

Popularna aplikacija YouTube Vanced se gasi, nakon pravne prijetnje od Google-a. Kreatori Vanced-a su otkrili da će projekat biti ugašen u narednim danima, a svi linkovi za preuzimanje će biti uklonjeni.

Instagram povlači Boomerang i Hyperlapse iz prodavnica aplikacija

Instagram se ne pozdravlja samo sa IGTV aplikacijom, jer kako piše TechCrunch, mnogi su primijetili da su Instagram-ove samostalne aplikacije Boomerang i Hyperlapse nestale iz prodavnica aplikacija.

Đaci aplikacijom povezuju tražioce i davaoce krvi

DOBOJ - Dvogodišnja borba sa virusom korona dala je ideju trojici učenika Saobraćajne i elektro škole da kreiraju humanu aplikaciju Sanguis, koja povezuje tražioce i dobrovoljne davaoce krvi.

Dojče telekom pravi kovid aplikaciju za SZO

BERLIN - Svjetska zdravstvena organizacija (SZO) potpisala je ugovor sa kompanijom "T-sistems", podružnicom "Dojče telekoma", o razvoju softverskog rješenja za globalnu elektronsku verifikaciju sertifikata o vakcinaciji protiv kovida 19, saopštila je danas njemačka firma.

Trampova aplikacija od danas u Apple prodavnici

VAŠINGTON - Aplikacija "Truth Social" koju je pokrenuo bivši američki predsjednik Donald Tramp mogla bi danas da se nađe u Apple prodavnici, javio je Rojters.

Aplikacija za gledanje filmova pratiće oči korisnika kroz kameru

​MoviePass, usluga koja je korisnicima omogućavala jeftino gledanje filmova, ali je ugašena 2019. godine, vraća se kao aplikacija koja će pratiti oči korisnika kako bi osigurala da gledaju reklame.

Sky otkrio spregu između kriminalaca i policajaca u BiH

BANJALUKA - Dragan Lukač, ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske, kaže da se raspakivanjem aplikacija Sky i ANOM dolazi do podataka da su u kriminalnim radnjama učestvovali i policajci iz policijskih agencija u BiH.

TikTok testira načine da se zaštite mlađi korisnici

Popularni servis pronalazi načine da zaštiti mlađe korisnike od neprikladnog sadržaja.

WhatsApp radi na novoj funkciji koja može potpuno promijeniti grupne četove

O ovoj funkciji se pričalo mjesecima, a njena rana iteracija pojavila se u beta verziji aplikacije još u novembru. Ali nove beta verzije pokazuju da ne samo da je još uijvek u procesu, već da joj se dodaju i novi alati.

Šta je aplikacija Sky koju koriste kriminalci širom svijeta

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač izjavio je juče da više od 2.000 građana koristi aplikaciju "Sky" koja je poznata po tome da je koriste organizovane kriminalne grupe. Do sada je otkriveno da su putem ove aplikacije dogovarane velike pošiljke droge, ali i svirepa ubistva.

Lukač o akciji "Staza": Među uhapšenima ima onih povezanih i sa ubistvima

BANJALUKA - Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač rekao je danas da je u BiH više od 2.000 ljudi koristilo kriptovane telefone i aplikaciju "Skaj" za kriminalne aktivnosti i da niko od njih ne može da bude zaštićen.

Apple prodavnica aplikacija će postati manje pretrpana

Apple je predstavio novu funkciju, koja će kompanijinoj App Store prodavnici aplikacija podršku i az apliakcije koje nisu izlistane.

Od popularne aplikacije zarađivao 20.000 dolara dnevno

Tokom prvih godina od pojave pametnih telefona, kada su aplikacije bile novitet, kreirane su brojne neobične i zabavne aplikacije. Dizajnirane su kako bi prikazale za šta je sve smartfon sposoban.

U "Građanskoj patroli" više od 8.880 Banjalučana

BANJALUKA - Putem aplikacije "Građanska patrola" Banjalučani su i prošle godine bili aktivni i prijavljivali nepravilnosti na koje su nailazili u gradu, a do sada ih je više od 8.880 preuzelo ovu mobilnu aplikaciju, namijenjenu za prijavu komunalnih problema.

Najčitanije