Aplikacija

Za informacije na dlanu instalirajte Nestro mobilnu aplikaciju

U cilju unaprijeđenja usluga NESTRO PETROL je kreirao mobilnu aplikaciju Nestro kako bi nadogradio i poboljšao komunikaciju sa svojim klijentima. Aplikacija kao komunikacioni kanal uz oficijalni sajt i društvene mreže, sigurno je neophodna u trenutku kada su pametni telefoni postali neizostavnim djelom naših života.

WhatsApp ima novu opciju za slanje i primanje poruka

WhatsApp ima novu funkciju koja omogućava korisnicima da povežu svoj nalog sa dodatnim uređajima.

Drugo veče "Zapleta": "Aplikacija Voland" rolerkoster emocija i informacija

BANJALUKA - Drugo veče 13. Međunarodnog festivala "Zaplet" u Gradskom pozorištu "Jazavac" obilježilo je u utorak naveče izvođenje predstave "Aplikacija Voland" u režiji Kokana Mladenovića, a u izvedbi Centra za kulturu Tivat/Šabačkog pozorišta, te razgovor sa banjalučkom glumicom Nikolinom Friganović.

Aplikacija Telegram preuzeta više od milijardu puta

Aplikacija sa sjedištem u Dubaiju, koja je lansirana krajem 2013. godine, premašila je taj broj prije par dana, a kao njeno najveće tržište ispostavila se Indija.

Mobilna aplikacija prati i prigradsku liniju u Banjaluci

Mobilna aplikacija "Bl Bus Tracker", koja omogućava jednostavno praćenje autobusa u javnom gradskom saobraćaju, proširena je informacijama prve prigradske linije Banjaluka – Ramići broj 42, koju održava prevoznik „Autoprevoz“.

Aplikacija o samoizolaciji izazvala haos u Engleskoj

LONDON - Britanski "Dan slobode", kojim je premijer Boris Džonson ukinuo gotovo sve restriktivne mjere zbog pandemije korona virusa poslije više od godinu dana, obilježen je porastom broja novozaraženih, nestašicom osnovnih namirnica i haosom sa aplikacijom Zavoda za javno zdravlje (NHS) za samoizolaciju.

Oštećena oprema na četiri dječja igrališta

BANJALUKA - Putem aplikacije "Građanska patrola" tokom marta građani su najviše prijavljivali kvarove na javnoj rasvjeti i oštećenja komunalne opreme na dječjim igralištima.

Dobojski đaci napravili aplikaciju koja "liječi" kukuruz i krompir

DOBOJ - Kukuruzna rđa i siva pjegavost kukuruza dvije su bolesti koje može prepoznati aplikacija Leafy, koju su osmislili Aleksandar Dolić i Bojan Dolić, đaci Saobraćajne i elektro škole u Doboju, dok su rana i kasna plamenjača krompira još dvije bolesti koje detektuje ista aplikacija.

Aplikacijama pratiti šta djeca rade na internetu

TREBINJE - Trebinjski učenici i njihovi roditelji svjesni su opasnosti koje vrebaju na internetu, a direktori osnovnih škola roditeljima preporučuju aplikacije pomoću kojih se mogu pratiti sve radnje djece preko mobilnih telefona.

Pametni stolnjak koji može prepoznati hranu

Zar ne bi bilo od pomoći kada bi neka aplikacija mogla da utvrdi šta jedete bez dodatnog angažovanja telefona i fotografisanja tih namirnica? Oni kojima je ta ideja prijemčiva imaju sreće. Istraživači kompanije Majkrosoft i nekoliko Univerziteta, razvili su Capacitivo, pametnu tkaninu koja prepoznaje hranu, pića i druge objekte samo po dodiru.

Najčitanije